Przerobienie swiatełek...
Moderator: Moderator
Ciekawe jak z tym to się je
3.1.2. Ustawienie świateł drogowych i mijania w płaszczyźnie poziomej i pionowej Pomiar ustawienia na ławie pomiarowej za pomocą przyrządów do kontroli ustawienia świateł lub ekranu. 1. Odchylenie strumienia światła mijania w płaszczyźnie poziomej przekracza dopuszczalne granice:
w lewo - 5 cm na 10 m,
w prawo - 20 cm na 10 m.
2. Odchylenie strumienia światła drogowego w płaszczyźnie poziomej przekracza dopuszczalne granice:
20 cm na 10 m (w lewo lub w prawo).
3. Wartość ustawienia światła mijania w płaszczyźnie pionowej różni się od wartości nominalnej więcej niż:
3 cm na 10 m w górę lub
5 cm na 10 m w dół.
4. Wartość ustawienia światła drogowego w płaszczyźnie pionowej różni się od wartości nominalnej więcej niż:
5 cm na 10 m w górę lub w dół.
3.1.2. Ustawienie świateł drogowych i mijania w płaszczyźnie poziomej i pionowej Pomiar ustawienia na ławie pomiarowej za pomocą przyrządów do kontroli ustawienia świateł lub ekranu. 1. Odchylenie strumienia światła mijania w płaszczyźnie poziomej przekracza dopuszczalne granice:
w lewo - 5 cm na 10 m,
w prawo - 20 cm na 10 m.
2. Odchylenie strumienia światła drogowego w płaszczyźnie poziomej przekracza dopuszczalne granice:
20 cm na 10 m (w lewo lub w prawo).
3. Wartość ustawienia światła mijania w płaszczyźnie pionowej różni się od wartości nominalnej więcej niż:
3 cm na 10 m w górę lub
5 cm na 10 m w dół.
4. Wartość ustawienia światła drogowego w płaszczyźnie pionowej różni się od wartości nominalnej więcej niż:
5 cm na 10 m w górę lub w dół.
EMWU is dead
pierwszą rzeczą do czego może się przyczepic policja jest brak znaczka E na szkłach 
szkoda że nie ma smoked & projector
przeliczył ktoś ile wyjdą te lampy z przesyłką (na ebayu jest chyba 4-5 kompletów tych niebieskich) ?
edit
znalazłem jeszcze soczewki z bezbarwnym kloszem takie - 60$ wysyłka do polski i ma 1 szt. po 16$ ale że ma sklep to może sprowadzi wiecej
i takie (5 szt. po 15$)
szkoda że nie ma smoked & projector
przeliczył ktoś ile wyjdą te lampy z przesyłką (na ebayu jest chyba 4-5 kompletów tych niebieskich) ?
edit
znalazłem jeszcze soczewki z bezbarwnym kloszem takie - 60$ wysyłka do polski i ma 1 szt. po 16$ ale że ma sklep to może sprowadzi wiecej
Chłopaki, obadajcie to. To najprostszy sposób, jaki znalazłem. Prawdopodobnie Wam znany, ale staram sie pomóc ;D
http://youtube.com/watch?v=PcaLnkI5UmE
http://youtube.com/watch?v=PcaLnkI5UmE
straszny kotlet sie odgrzal. Najprostszym sposobem jest wyjecie bezpiecznika od otwierania swiatel:) albo zamontowanie zamiast bezpiecznika dwoch kabelkow z meskimi wsuwkami i szeregowo bezpiecznik i przycisk taki ktorym chwilowo sie zamyka obwod.
live fast, die sidewayz
-
Vesper
Kolego, zerknij dwa posty wyżej... 
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Ten filmik jest na bazie 240sxprzemekD pisze:Kolego, zerknij dwa posty wyżej...
w 200sx niestety tak latwo nie da rady.
heh, dobrze wiedzieć
Dzieki
Dzieki
- driftking.pl
- Coś już wiem

- Kontakt:
który bezpiecznik odpowiada za podnoszenie świateł ? I czy rzeczywiście mozna w tak prosty sposób zrobić sleepy eyes jak opisał Mateo? bo u mnie światła podnoszą się symetrycznie 
:: 4skills.pl :: Profesjonalne szkolenia ::
przy lewej stopie masz bezpieczniki. Opis ich jet na klapce wiec nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem
live fast, die sidewayz
- driftking.pl
- Coś już wiem

- Kontakt:
super, dzięki za pomoc, w takim razie niedługo robie sleepy eyes 
:: 4skills.pl :: Profesjonalne szkolenia ::