W takim razie potraktujcie moją propozycję jako dla niedzielnych kierowców albo kogokolwiek innego, kto chciałby sobie pojeździć z otwartym schowkiem...
Wskaźniki
Moderator: Moderator
Dobra, widzę że należę do jakiejś mniejszości, która nie ogląda swoich zegarków w gorących momentach...
W takim razie potraktujcie moją propozycję jako dla niedzielnych kierowców albo kogokolwiek innego, kto chciałby sobie pojeździć z otwartym schowkiem...
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
zipper - jesli nadal nie podlaczyles wskaznika turbo to masz tutaj 2 zdjecia gdzie najlepiej sie wpiac (sa inne miejsca o "lepszej dostepnosci" ale tutaj bedziesz mial najbardziej wiarygodne odczyty)
wpinasz sie tak (w rurke idaca z 1 do 2):
a powiekszone miejsce z powyzszego foto znajduje sie tutaj (strzalki olej:) :

wpinasz sie tak (w rurke idaca z 1 do 2):
a powiekszone miejsce z powyzszego foto znajduje sie tutaj (strzalki olej:) :

'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
Niom ja tez chyba nie mam az tak podzielnej uwagi i musze potwierdzic to co brt mowi.
Moze nie scigam sie na 1/4, ani drift az mnie tak mocno nie ciagnie (choc to jest blizej).
Zawsze fascynowaly mnie rajdy, kiedys smigalem w RSMP maluszkiem i potem cieniasem. Niestety kasa sie szybko skonczyla, cieniasa rozwalilem na Elmocie i to byl koniec.
Nissan to moze nie rajdowka, jednak po okolicznych gorskich drogach lubie sobie pojezdzic i naprawde jedy wskaznik na ktorym i tak turudno sie skupic - tak aby nie wybombic to obrotomierz na desce. Natomiast jak trzeba zlamac auto w zakrecie to i na obrotomierz lepiej nie patrzyc bo mozna poleciec ze stoku z 200 m w dol przeleczy itp.
Praktycznie wskazniki bez alarmu nadaja sie bardziej jako choinka lub do testow, warto tez jak
maja pamiec najwyzszej wartosci.
Moze nie scigam sie na 1/4, ani drift az mnie tak mocno nie ciagnie (choc to jest blizej).
Zawsze fascynowaly mnie rajdy, kiedys smigalem w RSMP maluszkiem i potem cieniasem. Niestety kasa sie szybko skonczyla, cieniasa rozwalilem na Elmocie i to byl koniec.
Nissan to moze nie rajdowka, jednak po okolicznych gorskich drogach lubie sobie pojezdzic i naprawde jedy wskaznik na ktorym i tak turudno sie skupic - tak aby nie wybombic to obrotomierz na desce. Natomiast jak trzeba zlamac auto w zakrecie to i na obrotomierz lepiej nie patrzyc bo mozna poleciec ze stoku z 200 m w dol przeleczy itp.
Praktycznie wskazniki bez alarmu nadaja sie bardziej jako choinka lub do testow, warto tez jak
maja pamiec najwyzszej wartosci.
gdzie mozna sie jeszcze wpiac oprocz tego miejsca gdzie pokazal Adams? Niestety jest tam cholernie ciasno 
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Sprzedam s13
wszedzie tam gdzie masz wyjscie z kolektora. (oczywiscie bez zadnych dinksów po drodze) Na szczescie w nissanach jest tyle cisnień że na pewno się coś znajdzie. A Dump valve masz sterowany ciśnieniem? (raczej tak) to moze się tam wepnij.
p.s. jaki wskaznik kupiles?
p.s. jaki wskaznik kupiles?
live fast, die sidewayz
Sprzedam s13
Sprzedam s13
czemu ten przezroczysty przewod jest taki pozawijany i scisniety ?
Martinez powiększ sobie zdjęcie a zobaczysz ze nie jest
to izolacja od kabelka obok
bylem troszke nie ten tego w nocy
teraz widze ze jest ok
ma ktoś zdjęcia gdzie sie wpiąć w ca18det jeśli było to proszę mnie zbesztać i usunąc mojego posta
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
oj bylo na forum wlasciwie jak montowalem swoj i przeszukiwalem forum to sa tylko zdjecia z montazu CA, wiec poszukajbazabaza pisze:ma ktoś zdjęcia gdzie sie wpiąć w ca18det jeśli było to proszę mnie zbesztać i usunąc mojego posta
Sprzedam s13
Sprzedam s13
endriu jak miałeś podłączone zasilanie do czego (są 4 kabeli czerwony + czarny - a co z pozostałymi białym i pomarańczowym) a i co z filtrem na przewód ma znaczenie w którą strone jest założony czy nie
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
to zalezy jakie chcesz miec podswietlenie zegara. Mi sie nie podoba ten bursztynowy, wiec podlaczylem tylko czerwony i bialy do plusa a czarny oczywiscie minus. Mozesz sobie porownac podpinajac zamiast bialego ten pomaranczowy.bazabaza pisze:endriu jak miałeś podłączone zasilanie do czego (są 4 kabeli czerwony + czarny - a co z pozostałymi białym i pomarańczowym) a i co z filtrem na przewód ma znaczenie w którą strone jest założony czy nie
Co do filtra...szczerze mowiac na poczatku podlaczylem zegar bez niego bo zapomnialem, potem podlaczylem i nie widze zadnej roznicy w pracy.
Jak podlaczysz to daj znac mam pytanie jak on u Ciebie chodzi. Bo u mnie na biegu jadlowym jak dam w pedal krotko to wskazowka ledwo sie podnosi, natomiast u znajomych od razu dochodzi do zera.
Sprzedam s13
Sprzedam s13
coś chyba nietak podłączyłem albo mam zwalony wskaźnik na biegu jałowym pokazuje -0,8
jak cisne to nawet do zera niechce dojść co mogłem żle podłączyć
jak cisne to nawet do zera niechce dojść co mogłem żle podłączyć