Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
mellow
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Witomy witomy :D
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Hi
Kruchy

pozdro dla Krakowa, niebawem tam bede, moze spocik? 8)
komis
Coś już wiem
Coś już wiem

no problem KRUCHY w każdą niedziele od 13 ścigamy się na lotnisku CZYŻYNY
200sx s14-250KM

-STREET RACERS KRAKOW-
Kruchy

komis pisze:no problem KRUCHY w każdą niedziele od 13 ścigamy się na lotnisku CZYŻYNY
dzis juz lece do Zakopca (moim 200sx :twisted: ) wiec moze jakos bym odnalazl to miejsce, ale moze jakies blizsze namiary smsem? 0607624710
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Kruchy pisze:
komis pisze:no problem KRUCHY w każdą niedziele od 13 ścigamy się na lotnisku CZYŻYNY
dzis juz lece do Zakopca (moim 200sx :twisted: ) wiec moze jakos bym odnalazl to miejsce, ale moze jakies blizsze namiary smsem? 0607624710
I co Kruchy? Objechałeś wszystkich?
Kruchy

dr Mike pisze:
I co Kruchy? Objechałeś wszystkich?
taa, objechalem, ale chyba wszystkich kierowcow na Zakopiance, ze takie korki robia, ze z Krakowa sie do Zakopca 4godz. jechalo :!: :evil:
z tego powodu nie chcialem marnowac dnia i nie popedzilem drugi raz do Krakowa. Z turbokillersem sie zatem nie spotkalem.

PS: Ale dzieki za kontakt
Kruchy

dzieki za namiary, ale z przyczyn jw. nie moglem. Nastepnym razem sprobuje
Goranowa

Kruchy!!!!
jesteś nareszcie!
Strasznie tu bylo bez Ciebie 8) ...
Już sie balam, ze jakas lawina na dobre zasypala Cie w tych gorach i w odmetach jakiegos nieprzytomnego szalenstwa z jakas portugalka raz na zawsze zginales... :wink:
XANTOS

Grzeczność wymaga, żebym jako nowy uzytkownik tego forum, również się przywitał, co też z miłą chęcią czynię :)
Co prawda nie posiadam 200-tki, tylko jej mniejszego braciszka (na dole jest link gdzie można go oblookać ;)), jednak mam nadzieję, że zadomowię się tu, a i na jakimś spociku nissanków będę mile widziany ;)
Pozdrówka dla wszystkich :P
Goran220V

Czółko, autko chyba było w jakiejś gazetce prezentowane?
XANTOS

Goran220V pisze:autko chyba było w jakiejś gazetce prezentowane?
:twisted:
we wrześniowym ATŚ i grudniowym GT ;)
Fila.
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Witam witam :mrgreen:
Awatar użytkownika
200sx
Coś już wiem
Coś już wiem

Wreszcie Hybryda zawitala w naszych skromnych progach. Witamy i gratuluje ciekawego pomyslu na auto.
Anonymous

XANTOS, nie ma co dyskutować i pieprzyc , autko jest ładne, gratulacje za pomysłowosć. Jest nieprzecietne. mnie sie podoba, nawet bardzo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”