Radio bez instrukcji

Porady i problemy związane z muzą

Moderator: Moderator

Jerzy63

Dostałem wraz z autem kenwood KDC-W ale bez instrukcji prośiłbym o jakąś stronke z instrukcją.
Awatar użytkownika
kamil79
Coś już wiem
Coś już wiem

Modeli kenwooda z nazwą KDC-W kest sporo. Jesli będziesz mial pełną nazwę radia to napewno będzie łatwiej znaleśc manual (zresztą pewnie po angielsku) a teraz to można tylko gdybać co to za model.
Czerwone są szybsze... YZF600R thundercat + oval carbon laser exhaust onboard ;)

Nissan narazie sold ;(
Rover 75 - dupowóz
Jerzy63

Sorry zapomniałem Kenwood KDC-W4031
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

W zalaczniku angielska. Polska bedzie trudno torwac czyba ze znajdziesz kogos kto kupowal w PL i ci zrobi skany. Nieraz mozna kupic na Allegro, ewentualnie od dystrybutora na polske jednak bez dowodu zakupu oni ci nie udostepnia.
Załączniki
KDC-4031.zip
(604.69 KiB) Pobrany 969 razy
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
Awatar użytkownika
driftking.pl
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

a dysponuje może ktoś instrukcją do Pioneera KEH-p8200 rds ? kupiłem sobie takie radio, ale kompletnie nie wiem jak go dobrze wysterować (to nie do uwierzenia, ale nikt nie potrafi tam ręcznie wyszukać stacji radiowych, nie mówiąc o ustawieniu korektora dzięku...) byłbym bardzo wdzięczny za każdą pomoc :)
Awatar użytkownika
driftking.pl
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jakby ktoś jeszcze męczył się kiedy kolwiek z pioneerami serii keh - p8*** to do ich ustawienia potrzeba pilota, mając go można ustawić wszystko i na seryjnych głośnikach dobrych) gra naprawde zacnie

pozdr :)
:: 4skills.pl :: Profesjonalne szkolenia ::
ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”