Przewód olejowy-ale który?
Moderator: Moderator
Podepnę się pod temat, bo mam zamiar zakupić przewód olejowy w oplocie. Będzie wykonany na zamówienie w firmie która robi węże przemysłowe więc myślę, że będzie dobrze. Chodzi mi o mniej więcej uzyskanie czegoś takiego jak apex:
Teraz moje pytanie, jaką długość i jakie końcówki zamówić, wiem że ta idąca do turbiny ma być typu oczko, ale głównie chodzi mi o rozmiary gwintów zarówno w turbinie jak i w bloku. Jaka jest różnica jeśli chodzi o T28 i GT28, bo chcę aby wąż przypasował również do tych turbinek które są w planach.
Teraz moje pytanie, jaką długość i jakie końcówki zamówić, wiem że ta idąca do turbiny ma być typu oczko, ale głównie chodzi mi o rozmiary gwintów zarówno w turbinie jak i w bloku. Jaka jest różnica jeśli chodzi o T28 i GT28, bo chcę aby wąż przypasował również do tych turbinek które są w planach.
pascalek, jak bedziesz zamawial te wezyki to sie dopisuje, tez bym poprosil
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
jak cena bedzie dobra to ja tez chetnie kupie...
- dziubas
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Jutro zmierze to napisze ,a koncowki to wez stary przewod na wzor taki przewodzik z podkladkami i teflonem w oplocie 60pln tylko trzeba troche kombinowac przy montazu bo koncowki sa nie ruchomejaką długość i jakie końcówki zamówić, wiem że ta idąca do turbiny ma być typu oczko,
Najchętniej to bym im dał oryginalny przewód, żeby se końcówki pomierzyli, długość dobrali, ale przewód mam tylko jeden i to w aucie, więc nie mam jak go wyciągnąć, może ktoś ma uszkodzony niepotrzebny czy coś takiego, opłacę przesyłkę...
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
O ja też bym poprosił jeśli można sie dopisać 
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Ja takie juz robie od roku wyglądają miejwięcej tak...jak coś top tel i na koniec tygodnia powinienem mieć takie gotowe.
Jest cholerny problem z gwintami i wiekszoszć firm nie chce tego dorabiać bo niemają takich nażynek....
Jest cholerny problem z gwintami i wiekszoszć firm nie chce tego dorabiać bo niemają takich nażynek....
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
jarkowy, właśnie moje główne pytanie to jaki jest gwint w bloku i jaki w turbinie. Przypuszczam, że ci u których mam zamiar to robić będą w stanie je wykonać. Szukałem na innych forach to jedyne co znalazłem to jak się nie mylę w bloku jest 1/8 jakiejś brytyjskiej skali co mi za dużo nie mówi.
OT: rozumie ze te teksty to prowokacja, prawda ? prawda ? 
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka