Co myślicie o nowym Skylinie 07'?
Moderator: Moderator
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
to masz taką 100% pewność że wygrasz?? 
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Pytać
Mala poprawka........gram trzeciego w sobote.......bo zawsze gram w soboty...czasem trojeczki raz czworeczka......a przydala by sie 6-czka.
Trzeba grac zeby wygrac......albo nie wygrac....ale zawsze jest napiecie przed losowaniem, pozniej krotkie niecenzuralne slowo.....i do kosza moj kupon wedruje.....oczywiscie zycze z calego serca wszystkim klubowiczom dobrego kuponu....pomazyc warto
Trzeba grac zeby wygrac......albo nie wygrac....ale zawsze jest napiecie przed losowaniem, pozniej krotkie niecenzuralne slowo.....i do kosza moj kupon wedruje.....oczywiscie zycze z calego serca wszystkim klubowiczom dobrego kuponu....pomazyc warto
-
Vergil
Wiecie, mimo wszystko, autko zaczyna mi sie coraz bardziej podobac
Może i nie jest najpiękniejsze, ale ma swój urok
Może i nie jest najpiękniejsze, ale ma swój urok
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Albo Corvette 
Pytać
Pytać
-
Vergil
Wiesz, w sumie masz racje:P Nie zauważyłem tego wcześniejwolak240sx pisze:Albo Corvette
-
Radosław
Niezbyt to ladne w porownaniu do starszych modeli...Taka jest prawda ze projektuja coraz brzydsze auta:(
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
no taka jest tendencja producentów do ukosmiczniania wyglądu aut...
Chyba to jest nieuniknione...
Chyba to jest nieuniknione...
Pytać
Pytać
-
zavu240sx
jak możecie to dajcie więcej fotek tego nissana bo po tej od tyło mi sie zaczyna podobać, chętnie bym popatrzył na tą bryłę na żywo:D
-
wolak240sx
- Stały gość

- Kontakt:
Na początku tematu masz link do filmu z jazdy tym autem
Pytać
Pytać
-
zavu240sx
niestety ja go już nie objerze:/ "This video is no longer available due to a copyright claim by Zigzag Asia Co, Ltd."
-
SPOON
JAK DLA MNIE R34 ZADZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A TO CO TU ZOSTALO POKAZANE TO NAPRAWDE TROCHE ZMIENIONE 350Z.
NIEBEDZIE DRUGIEGO TKIEGO SKYLINE JAK R34!!!!!!!
GOD, BLEES NISSAN FOR R34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. TO JEZ NIEJEST SKYLINE:/
A TO CO TU ZOSTALO POKAZANE TO NAPRAWDE TROCHE ZMIENIONE 350Z.
NIEBEDZIE DRUGIEGO TKIEGO SKYLINE JAK R34!!!!!!!
GOD, BLEES NISSAN FOR R34!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. TO JEZ NIEJEST SKYLINE:/
-
scotty
era skaya minela
dopuki nie zrobia osobnego skaya na osobnej plycie podlogowej i nie beda porzyczac aod innych aut komponentow i dopuki to nie bedzie robione pod ameryke to nie bedie sky
TAKI MOJ OT.
wiecej spuszczanie sie na temat teg samochodu nie ma sensu dopuki nie pokaze ze jest lepszy od r32 gtr , czy wydumanego r34 jak jajko skoszyczka ze swieconki
no ale dla dzieci zawsze co nowe to bedzie

pozdrowo wielkanocne
dopuki nie zrobia osobnego skaya na osobnej plycie podlogowej i nie beda porzyczac aod innych aut komponentow i dopuki to nie bedzie robione pod ameryke to nie bedie sky
TAKI MOJ OT.
wiecej spuszczanie sie na temat teg samochodu nie ma sensu dopuki nie pokaze ze jest lepszy od r32 gtr , czy wydumanego r34 jak jajko skoszyczka ze swieconki
no ale dla dzieci zawsze co nowe to bedzie
pozdrowo wielkanocne