Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
RJA (to okolice Jarosławia), do Stalowej mam godzinę drogi dobrej jazdy 
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
nie rozumiem. co to znaczy siarka psy?

- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Sorki za spóźnione posty ale mam cyrki z netem
Niestety, nie mam jeszcze swojej wymarzonej dwusety. Mam już kase ale muszę czekać do wiosny
, a wtedy 
Niestety, nie mam jeszcze swojej wymarzonej dwusety. Mam już kase ale muszę czekać do wiosny
-
Kruchy
to moze chcesz kupic moja?TURBO maniac pisze:Sorki za spóźnione posty ale mam cyrki z netem![]()
Niestety, nie mam jeszcze swojej wymarzonej dwusety. Mam już kase ale muszę czekać do wiosny, a wtedy
Ale niestety trzeba troche do niehj dolozyc
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Myślałem raczej przyprowadzić z zagranicy stukniętą S13 za około 10 tyś.zł i za drugie tyle porządnie ją zrobić technicznie i wizualnie, ale nie wykluczone że import mi się nie uda i będę zmuszony szukać auta w Polsce, a wtedy pewnie byłbym zainteresowany Twoim 200sx-em. Możesz wrzucić jakiś opis, fotki, co trzeba w nim robić?
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Sam go spłodziłem, yyy to znaczy wymyśliłem! 
-
Kruchy
nie chce Cie martwic, ale z zagranicy chyba nie sprowadzisz, bo te samochody nie spelniaja normy emisji spalin i chyba juz sie ich nie da zarejestrowac. Co gorsza dotyczy to jak sadze tez s14...TURBO maniac pisze:Myślałem raczej przyprowadzić z zagranicy stukniętą S13 za około 10 tyś.zł i za drugie tyle porządnie ją zrobić technicznie i wizualnie, ale nie wykluczone że import mi się nie uda i będę zmuszony szukać auta w Polsce, a wtedy pewnie byłbym zainteresowany Twoim 200sx-em. Możesz wrzucić jakiś opis, fotki, co trzeba w nim robić?
Co sie tyczy mojego, to nie chce Cie zniechecac, ale ostatnio mi powiedzieli, ze musze w najlepszym wypadku 3,5 tys. zl dolozyc, a w najgorszym 5tys. z robocizna i ze slicznym turbo, ktore jest bardzo fajoskie i bardzo mocne
Ale wszyscy (lacznie z Jackiem, dla wtajemniczonych) odradzaja mi sprzedaz...
jak bedziesz zainteresowany, to sie zgadamy, jakos pod koniec lutego.
ale 200sx nie zdradze, przynajmniej nie na dlugo.
Fotke mojego mozesz sobie zobaczyc na stronie w klubowiczach i w spotkaniach klubowych - Modlin. (rej wpr.)
generalnie chyba sie slabo zareklamowalem
Kruchy pisze:to moze chcesz kupic moja?TURBO maniac pisze:Sorki za spóźnione posty ale mam cyrki z netem![]()
Niestety, nie mam jeszcze swojej wymarzonej dwusety. Mam już kase ale muszę czekać do wiosny, a wtedy
![]()
Ale niestety trzeba troche do niehj dolozyc
Kruchy nie sprzedawaj nysy bo:
- nie sprzedasz jej za taka kase jaka pewnie dałes za nia
- kupisz potem innego sx-a i pewnie beda z nim tez jakies cyrki
- zrobisz remont i bedziesz szczesliwym posiadaczem i bedziesz pewny co masz dobrze a
co zle
- ja tez to przelazłem i wiem co to znaczy ( swojego robilem 0,5 roku)
- pozatym ogarnij sie i zadzwon do mnie na domowy (zaraz ci moj numer przesle na pm-a)
( wytłumaczysz mi o co chodzi z twoim samochodem bo z Jackiem gadałem i mi mówił ze
moze to byc tylko głowica do roboty to optymistyczny wariant a tego nie
optymistycznego nie zapamietałem
)
- nie musisz wszystkiego na raz robic mozesz chyba stopniowo...
- nie sprzedasz jej za taka kase jaka pewnie dałes za nia
- kupisz potem innego sx-a i pewnie beda z nim tez jakies cyrki
- zrobisz remont i bedziesz szczesliwym posiadaczem i bedziesz pewny co masz dobrze a
co zle
- ja tez to przelazłem i wiem co to znaczy ( swojego robilem 0,5 roku)
- pozatym ogarnij sie i zadzwon do mnie na domowy (zaraz ci moj numer przesle na pm-a)
( wytłumaczysz mi o co chodzi z twoim samochodem bo z Jackiem gadałem i mi mówił ze
moze to byc tylko głowica do roboty to optymistyczny wariant a tego nie
optymistycznego nie zapamietałem
- nie musisz wszystkiego na raz robic mozesz chyba stopniowo...
-
Kruchy
No widze, ze mozna liczyc na wsparcie ze strony Turbokillersow - dzieki Fila! Wyslalem Ci priva i tam wspomnialem co i jak, a poza tym to jak sam przeczytasz, to jeszcze tez troche o co innego biega, ale pogadamy. Spoko Nissmo 200sx nie zdradze!!!