ale chcialem sie zapytac czy ktos z killersow tez gra online i moze polecic jakies dobre gry
Gry online....
Moderator: Moderator
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Ostatnio stalem sie maniakiem gier online, najbardziej wciagnela mnie gra sniper elite, kto zagra ten zrozumie
polecam.
ale chcialem sie zapytac czy ktos z killersow tez gra online i moze polecic jakies dobre gry
Counter Strike Source
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
-
scotty
life for speed
mozna pokatowac auta i nie boli serce
fajnie by bylo tak w nascie osob po torze polatac bokami:)
mozna pokatowac auta i nie boli serce
fajnie by bylo tak w nascie osob po torze polatac bokami:)
Ja teraz gram w EVE Online
Ale gra robie się fajna dopiero jak się rozkręci swoją postać. A i koniecznie trzeba grać z innymi, grając samemu gra bardzo szybko się nudzi. Wiem z doświadczenia
A w maju ma wyjść coś wypas, jeżeli gra będzie zrobiona tak jak zapowiadają twórcy
Age of Conan. A no i jeszcze trzeba lubić te klimaty.
Ale gra robie się fajna dopiero jak się rozkręci swoją postać. A i koniecznie trzeba grać z innymi, grając samemu gra bardzo szybko się nudzi. Wiem z doświadczenia
A w maju ma wyjść coś wypas, jeżeli gra będzie zrobiona tak jak zapowiadają twórcy
Age of Conan. A no i jeszcze trzeba lubić te klimaty.
GTSX S13
-
Mło0dy
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Dobra gierka On-line jest Call of Duty 2 , dosc duzy realizm,niezle dzwieki , tez moze byc Wolf Enemy Terriotory chodz tu tak z grywalnoscia dobrze nie jest,umiejetnosci i batowanie przeciwników to glowny cel. a Live for speed powinno byc gierką mlodych nissano maniaków 
- Reanimator
- Coś już wiem

ja wczoraj przeszedłem tą gre na poziome Elitarny Snajper. próbowałem zagrać online ale nie mogłem nigdzie wejść. a tak to często gram w Wolfensteina , czasami w SWAT 4 , kiedyś grałem w undergrounda 1, coś pięknegoclicker200sx pisze:Ostatnio stalem sie maniakiem gier online, najbardziej wciagnela mnie gra sniper elite, kto zagra ten zrozumiepolecam.
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
- Reanimator
- Coś już wiem

gdzie grasz i pod jakim nikiem? może sie kiedyś spotkamy na froncie. ja jestem Caparzoclicker200sx pisze:Ostatnio stalem sie maniakiem gier online, najbardziej wciagnela mnie gra sniper elite, kto zagra ten zrozumiepolecam.
"Kiedy my wchodzimy, ty masz k.... leżeć na ziemi"
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Ja gram teraz ciagle w Sniper Elite ale tylko online. pod nickiem .:GoD:.DARECKI[PL]Reanimator pisze:gdzie grasz i pod jakim nikiem? może sie kiedyś spotkamy na froncie. ja jestem Caparzoclicker200sx pisze:Ostatnio stalem sie maniakiem gier online, najbardziej wciagnela mnie gra sniper elite, kto zagra ten zrozumiepolecam.
ale chcialem sie zapytac czy ktos z killersow tez gra online i moze polecic jakies dobre gry![]()
![]()
niektórzy wiedzą co grozi spotkanie z tym nikiem co nie Tom ?
Jak co daj znac na gg jak bedziesz chcial ze mna zagrac, LOL
battlefield 2142
czasem mozna mnie spotkac "mmniam"
czasem mozna mnie spotkac "mmniam"
http://www.VSOnline.pl/?ref=rysm
to jest smiszna gra mozna cos zarobic:)
na strosnie chello sa fajne gry kazdy moze znalezc cos dla siebie:)
to masz blaszke odemnierysm pisze:http://www.VSOnline.pl/?ref=rysm
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]