Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
luqq
Witam wszystkich!
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy 200SX!!!
Sam jeżdżę Nissanem Sentrą,
ale marzę o 200SX s14 2.0...
Nissan rulez
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy 200SX!!!
Sam jeżdżę Nissanem Sentrą,
ale marzę o 200SX s14 2.0...
Nissan rulez
Witam Wszystkich
Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem s13 z 90 roku z klima. ladny zaqdbany tylko lac i jezdzic. Plany sa duze i dalekosiezne ale Driftowoz bedzie z niego na pewno
Pozdrawiam Wrocek i okolice
Martinez
Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem s13 z 90 roku z klima. ladny zaqdbany tylko lac i jezdzic. Plany sa duze i dalekosiezne ale Driftowoz bedzie z niego na pewno
Pozdrawiam Wrocek i okolice
Martinez
witajacy wszystkich wyjatkowo offtopicznie, bo nie jako posiadacz nissana 
-
neon
to i ja sie przywitam
nie mam jeszcze nissana (mysle ze to jednak kwestia czasu), mam za to honde, Ciebie markos na kazdym forum spotykam, kiedy cvc bedzie gotowy,
zapraszam do pomocy w moim temacie http://forum.turbokillers.com/tematy20/5777.htm#55879
a szybciej stane sie prawdziwym klubowiczem
nie mam jeszcze nissana (mysle ze to jednak kwestia czasu), mam za to honde, Ciebie markos na kazdym forum spotykam, kiedy cvc bedzie gotowy,
zapraszam do pomocy w moim temacie http://forum.turbokillers.com/tematy20/5777.htm#55879
a szybciej stane sie prawdziwym klubowiczem
-
Parówa
Witam Witam jak narazie tez jestem posiadaczem hondy ale coraz czesciej mysle o 200sx
wiec mysle ze rozwiejecie moje wątpliwości co do nissana
-
Bart
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Cześć Wszystkim.
Od pewnego czasu usilnie szukam dla siebie S14/A i coraz bardziej zaczynam wątpic czy kiedys takowego znajde. Jak narazie sie nie poddaje a w międzyczasie dzielnie czytam wątki na forum.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia.
Bart
Od pewnego czasu usilnie szukam dla siebie S14/A i coraz bardziej zaczynam wątpic czy kiedys takowego znajde. Jak narazie sie nie poddaje a w międzyczasie dzielnie czytam wątki na forum.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia.
Bart
-
Jarroo
Witka wszystkim sx manakom, mam nadzieje ze niebawem dolacze do grona posiadaczy tego autka
pozdro
- Silicone
- Stały gość

- Kontakt:
Witam wszystkich turbobraci!
od jakiegos czasu jestem zakochany w S14a i mam nadzieje ze juz niedlugo ugoszcze go w moim garazu.
niestety narazie brak hajsu, a pozniej problem taki jak bart
ale jestem cierpliwy
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!!!
od jakiegos czasu jestem zakochany w S14a i mam nadzieje ze juz niedlugo ugoszcze go w moim garazu.
niestety narazie brak hajsu, a pozniej problem taki jak bart
ale jestem cierpliwy
NIECH MOC BEDZIE Z WAMI!!!
Montaż i Strojenie DET 3, EMU, VEMS, itp...
Kraków
Kraków
-
ADAM NX
witam wszystkich i pozdrawiam !!
maoje auto to nissan 100nx 2,0 gti turbo (prawdopodobnie jedyny w pl)
maoje auto to nissan 100nx 2,0 gti turbo (prawdopodobnie jedyny w pl)
- Wilk_samotnik
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich na Forum!!! od 3 tyg jestem szcześliwy jesli chodzi o samochód 200SX 13a, a nieszczęsliwy jesli chodzi spalanie i obecne ceny benzyny!!! QRDE czemu nie może być takich cen jak na bliskim wschodzie...
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM