Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
lorak
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
to i ja sie przywitam:D
od tygodnia jestem w posiadaniu s14
jestem z krakowa;)
pozdrawiam!
karol
od tygodnia jestem w posiadaniu s14
pozdrawiam!
karol
niech doładowanie 1,2bara z wami na stałe będzie , na nyski nie zacieralne się staną
-
Antonio
Witam wszystkich, może jak dobrze pójdzie to niedługo dołącze do grona posiadaczy odkurzacza pod maską 
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Daniello
Witajcie mam na imie Daniel i jestem z Kielc. W najblizszym czasie stane sie posiadaczem 200sx S13 1.8T
witam wszystkich posiadaczy nissanów
ps. właśnie wziołem sie za czytanie regulaminu ha
ps. właśnie wziołem sie za czytanie regulaminu ha
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników 200SX-a!! Jakiś miesiąc temu kupiłem S13 z 93r. I mam w planie stopniowe przystosowanie go do driftu. Pierwsze treningi już były ale auto jest niestabilne (zurzte przednie zawieszenie). Licze na jakies celne wskazówki, a ludzi z Łodzi i okolic zapraszam do wpólnego śmigania bokami w każda sobote o 22 pod "Pasażem Łódzkim Geant" na Włókniarzy
Pozdrawiam 200sx maniaków 
ŁDZ DRIFT TEAM- Gdyby Bóg popierał przedni napęd... Ludzie chodzili by na rękach..
Witam!
Poszukuje informacji o zasadzie działania systemu rozdziału mocy na koła ATTESA E-TS instalowanego w Skyline'ach. Interesuje mnie, jakie dane elektronika tego systemu wykorzystuje do rozdzielania mocy pomiędzy koła i w jaki sposób ten rozdział jest mechanicznie realizowany. Szukam też informacji o systemie HICAS montowanym w Sky'ach.
Jeżeli już taki temat był to mogłabym prosić o link bo jestm tu nowa i jak narazie nie orientuje sie w forum??
Pozdrawiam!!!
Jeżeli już taki temat był to mogłabym prosić o link bo jestm tu nowa i jak narazie nie orientuje sie w forum??
Pozdrawiam!!!