ZLOMIARZE
Moderator: Moderator
szanownego kolege pozdrawiamy serdecznym <font class="red">PIP</font>
Ostatnio zmieniony wt 12 gru, 2006 17:33 przez Krzysiu, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę[/center][/scroll]

Krzysiu, wydaje mi sie ze kolega ma problem natury urazow z dziecinstwa. biedne niedowartosciowane dziecko, ktore bawi sie pieniazkami tatusia i wciska innym jacy to oni sa gorsi na forum a nie osobiscie... zalosne. mam nadzieje ze sie rozmysliles nad kupnem s 14
Ostatnio zmieniony wt 12 gru, 2006 18:50 przez Karlito, łącznie zmieniany 2 razy.
Pragnąłbym, abyś onanizował się prywatnie, nie na forum publicznym.
To nie miejsce na dawanie upustu swoim frustracjom i udowadnianie faktu posiadania kompleksu małego pisiora.
PA !
To nie miejsce na dawanie upustu swoim frustracjom i udowadnianie faktu posiadania kompleksu małego pisiora.
PA !
mysle ze koleg ma na pewno kompleksy i nieujawnione frustracje z dziecinstwa nie wiem tylko czy tata go na kolanie nie bujal czy dziadzius sie z nim w wannie nie pluskal z gumowa kaczuszka moze po prostu mama brzydzila sie do dotykac ale rzeczywiscie forum to nie miejsce na zwierzenia odnosnie problemow natury egzystencjalnej
tymczasowo brak podpisu
Uff kamień spadł mi z serca - S14 uratuje się przed zakupem przez ciotę, która ma gówniane pojęcie o życiu i nie ma pojęcia od czego zalezy ubezpieczenie.
Był taki wierszyk:
Mam trzy latka
trzy i pół
jak się wkurwię jebnę w stół...
prezentujesz właśnie taki poziom.
Panu dziękujemy. Ode mnie ban.
[ Dodano: Wto Gru 12, 06 15:09 ]
A temat powisi żeby ludzie zobaczyli jaki burak jesteś
[ Dodano: Wto Gru 12, 06 15:12 ]
Ja wiem czemu on tak pisze.
Wszedł w temat [ you ] i zobaczył że wszyscy po nim jadą
EMWU is dead
- sebastian
- Coś już wiem

- Kontakt:
No to się uśmialem
Pytanie tylko...kiedy odstawisz stary ten klej
Gdybym byl adminem...serwa..sprawdzilbym twoje ip.. Doszedl sobie po sieci do twojego miejsca zamieszkania..przyjechalbym tam...z tabliczkami...Jedną z napisem Ul. Niedojebanych... z druga z nazwiskiem na drzwi... NIEDOJEBANIEC
Gdybym byl adminem...serwa..sprawdzilbym twoje ip.. Doszedl sobie po sieci do twojego miejsca zamieszkania..przyjechalbym tam...z tabliczkami...Jedną z napisem Ul. Niedojebanych... z druga z nazwiskiem na drzwi... NIEDOJEBANIEC
SX FOR LIFE....
-
Mło0dy
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
http://dziecineo.prv.pl/
aby forum zafajdac ..... czyzby komus du** scisneło ??
PS.może ktos mu killa strzelił ?
aby forum zafajdac ..... czyzby komus du** scisneło ??
PS.może ktos mu killa strzelił ?
Tom i temat ["you"] znowu wywolal zamet na forum
tu nie ma co sie smiac z goscia trzeba udzielic mu natychmiastowej pomocy i podeslac panow w bialych kaftanach do niego,bo jeszcze z flustracji popelni samobojstwo-teraz to w modzie
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Taaaa! na bank, HEHEKarrlos pisze: Ja wiem czemu on tak pisze.
Wszedł w temat [ you ] i zobaczył że wszyscy po nim jadą
Ten temat robi takie zamieszanie ze gdyby zamiescic je na jakims ogolnoswiatowym forum politycznym to mogl by doprowadzic do III wojny swiatowej
- sgt_raffie
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
hehe...ale duzo fajnych tematow ostatnio...w koncu mozna sie posmiac...
aha..wiecie ze [you] to juz wogole nic nie kuma
aha..wiecie ze [you] to juz wogole nic nie kuma
-
Mic3K
Wyczes opcja z tym [you]
Ładnie można kogoś wkręcić.
A wracając do tematu - powodzenia na drodze. Radzę byś nie spotkał nikogo z TK...
A wracając do tematu - powodzenia na drodze. Radzę byś nie spotkał nikogo z TK...
Dajcie siana z tym "juu" bo ciągle biore to do siebie ....
Hahhaha , lubie te topiki.
Aż mi sie przypomina ostatni a6tdi który po już na kolejnych światłach z seri "a gdzie ten nissan, oooo tamm jest" kolo czpka daszek wtył 3 paski chciał mnie nauczać przez szybe ale tylko się jąkał.
hahaha I like dose guys
Hahhaha , lubie te topiki.
Aż mi sie przypomina ostatni a6tdi który po już na kolejnych światłach z seri "a gdzie ten nissan, oooo tamm jest" kolo czpka daszek wtył 3 paski chciał mnie nauczać przez szybe ale tylko się jąkał.
hahaha I like dose guys
Wreszcie jeździ , i to jak 
- roball
- Postojebca Nałogowy

ennoooo
kto zbanował tego kolesia
czemu zabrano nam źródło ubawu
może by coś jeszcze napisał
stawiam wniosek formalny o przywrócenie kiepa i wysłanie mu przeprosin w ramach podpuchy...
kto zbanował tego kolesia
czemu zabrano nam źródło ubawu
może by coś jeszcze napisał
stawiam wniosek formalny o przywrócenie kiepa i wysłanie mu przeprosin w ramach podpuchy...
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...