Oleje Motul

chłodnice wody, chłodnice oleju, oleje, termostaty itp.

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Witam

Wiec tak ostatnio byla rozmowa na ten temat, jesli chodzi o Motul-a z Allegro to nie jest on brany z oficjalnej dystrybucji przynajmniej w Polsce. Tak wiec nie wiadomo czy sa to jakies podrobki czy prywatny import z zachodu.
Jednak moge poinformowac ze olej bedzie dostepny w sklepie internetowym turbokillers ktory niedlugo zostanie uruchomiony.
Narazie jeszcze trwaja rozmowy z przedstawicielem Motul-a na Polske, mysle ze wszystko sie uda, a ja z mojej strony postaram sie zrobic na nie jakies dobre cene oraz zadbac o dostepnosc towaru od reki.
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Motul ma politykę jednej ceny u wszystkich sprzedawców wieć z rabatów nici.
Chyba że politykę zmieniają.
jak nie to pozostaje zakup w pakiecie z dużą zniżką na filtr :D
EMWU is dead
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Niom z cenami zobaczymy, narazie trwaja rozmowy z dystrybutorem na polske. Mysle ze wszystko bedzie juz wiadomo w przyszlym tygodniu.
Awatar użytkownika
ToM
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Wlasnie wrocilem z obiazdu po Polsce miedzy innymi udalo mi sie wkoncu dograc sprawe produktow firmy Motul. Tak wiec niedlugo beda dostepne w sklepiku. Tak samo postaram sie przedstawic kilka mniej znanych preparatow firmy Motul. Oraz alternatywny olej do nissanow z duzym przebiegiem, gdzie ludzia szkoda wlewac serie 300V.
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Układ chłodzenia, ciecze”