Jakie ciche wydechy ?
Moderator: Moderator
Zna ktoś może temat wydechów końcowych bo obecnie mam 2 szt. blackflame typ Mugen i męczą mnie już tym buczeniem nawet na wyciszaczach. Szukam jakiś dwururek które pracowałyby jak oryginały czyli cichutko ,a zarazem spoko wyglądały. Nie zależy mi tutaj o podnoszeniu mocy ale jakby podnosiły to też OK.
Polecam supersprinta. Cichy i zawsze przyrost jakiś jest 
a że bokiem
-
cziko
a ja polecam el-teca bo mam 3 cale wydech i jeden tłumik koncowy i jest cicho czasmi nawet mam wrazenie ze za cicho
do 5 tysiecy jak serja tylko lekki pomruczek taki deliktniuuusi dopiero p<font class="red">u</font>źniej odzywa sie smok 
ja bym wstawił długi środkowy Wojtuś robi takie na zamówienie
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
- booncol
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a to niech ktos mądry powie co zrobic z wydechem przelotowym 2.5" ktory nie ma ani srodkowego, a koncowy jest wybebeszony (jezeli sie myle to mnie popraw Banan) - tak aby spokojnie mozna bylo jezdzic po miescie i zeby go zbytnio nie przytkac.
Pomiar glosnosci przy 3krpm pokazal 118dB
wiec cos ok 8 razy za duzo niz dopuszczalne. Po prostu mam dosc zainteresowania tym wydechem ze strony Panow PPPPolicjantów nie mowiąc już o dluższych trasach. Przy butowaniu wydech drze sie jakby go obdzierali
Brt mial okazje uslyszec co on potrafi.
i teraz pytanko, czy wstawienie przelotowego srodkowego wyciszy go cos? Najlepiej by bylo wygluszyc go 2 razy bez straty magicznych km
Pomiar glosnosci przy 3krpm pokazal 118dB
i teraz pytanko, czy wstawienie przelotowego srodkowego wyciszy go cos? Najlepiej by bylo wygluszyc go 2 razy bez straty magicznych km
nie ma tego złego co by na szybsze nie wyszło
-
cziko
no ja juz napisałem co plecam i nie wydaje mi sei zeby moje auto miało problemy z wydalaniem 
Cziko albo mnie pamięć zawodzi albo na Bemowie wcale to na zenątrz tak cicho się nie wydawało
Może w środku masz OK i to by było najlepsze; na zewnątrz zew natury w środku spokój
Może w środku masz OK i to by było najlepsze; na zewnątrz zew natury w środku spokój
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
Booncol wstaw środkowy tłumik przelotowy. Będzie dziszej
Ostatnio jak na rosola dawales w palnik to ja u siebie nawet nie slyszalem że mam na odcince samochod. Taki hałas jak by b52 startowało.
Zrób coś z tym bo wiesz ile przeglądy kosztują
Pozdro
Ostatnio jak na rosola dawales w palnik to ja u siebie nawet nie slyszalem że mam na odcince samochod. Taki hałas jak by b52 startowało.
Zrób coś z tym bo wiesz ile przeglądy kosztują
Pozdro
a że bokiem
-
cziko
ja tam radia moge słuchac cichutko wiec jest gitara!! i zaden pies sie jeszcze nie czepiał ze cos nie tak jest z wydechem wiec chyba jest gitara!!ostatnio BRT tez zrobił s13 na koncowym tłumiku ich produkcii i jest wpozo
-
cziko
ja bym zrobiuł dwa wydechy po 2,5cala i zapodał tylko po koncowym tłumiku i było by super jak masz inne zdanie to twoja sprawa bo to co masz w tej chwili to jakis posrany pomysł nie odatkało auta i dodatkowo jakis pojebany huk robi
zastanów sie zanim zrobisz nowe wydechy bo koszt nie mały a wszstko trzeba robic z głowa i osiagac pożądane efekty
A w przypadku 2 tłumików to jak się sprawa prezentuje? Oba przelotowe? CZy któryś komorowy?
live fast, die sidewayz
witam mam pytanko ma moze ktos namiar na taki wydech jak miał cziko szukam własnie koncowego tłumnika do 3" wydechu