Zebyscie nie truli macie OFICJALNE info!!!!!!!!!!!! LINK
1' Japan Tuning Show - Bydgoszcz 2006
Moderator: Moderator
A wy mysleliscie, ze to co mowie to nieoficjalne info??

-
tery
]Camil pisze:A wy mysleliscie, ze to co mowie to nieoficjalne info??![]()
![]()
![]()
Zebyscie nie truli macie OFICJALNE info!!!!!!!!!!!! LINK![]()
ej bez fochow! co ty masz 13 lat?
bardzo sie ciesze ze jest takie info.
jakby jeszcze takie informacje docieraly o innych imprezach PFD to wszystko byloby cacy.
i o to wszystkim chodzi a nie o to ze ci Camil "nie wierzymy".
I jka kto sie za tydzien pojawi w Bydgoszczy?
Ja bede napewno w koncu mieszkam w Bdg
i pewnie wezme ze sobą kamerke i aparacik.
[ Dodano: Sob Maj 13, 06 11:25 ]
Ja bede napewno w koncu mieszkam w Bdg, i oczywiscie wezme kamerke albo aparat.
Mozna by sie jakos zebrac w kupe i wszyscy razem bysmy podjechali nissankami, moglby byc fajny efekt.
[ Dodano: Sob Maj 13, 06 11:25 ]
Ja bede napewno w koncu mieszkam w Bdg, i oczywiscie wezme kamerke albo aparat.
Mozna by sie jakos zebrac w kupe i wszyscy razem bysmy podjechali nissankami, moglby byc fajny efekt.
-
tery
Mnie na bank nie bedzie. Auto nie gotowe i do tego mam turniej MP w innej dyscyplinie. Niestety.
Pzdr
Pzdr
-
lukaszDG
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Uwazam ze regulamin nie jest sprawiedliwy!!!
7.14 Przejazdy finałowej 16-tki, ćwierćfinały, półfinały oraz finał odbywają się parami (Tsuiso).
a) doboru par dokonuje się w następujący sposób: I miejsce – XVI miejsce, II – XV, III – XIV, IV – XIII, V – XII, VI – XI, VII – X, VIII – IX.
b) zwycięzca każdej pary przechodzi do dalszych rozgrywek.
a wiec zawodnik z 16 miejsca odpadnie prawie na bank a ten z 8 lub 9 nie koniecznie
Punktacja tu powinna byc wprowadzona moim zdaniem
Pozatym mam takie pytanie : da sie wystartowac autem bez szperyi czy jest sens ??
7.14 Przejazdy finałowej 16-tki, ćwierćfinały, półfinały oraz finał odbywają się parami (Tsuiso).
a) doboru par dokonuje się w następujący sposób: I miejsce – XVI miejsce, II – XV, III – XIV, IV – XIII, V – XII, VI – XI, VII – X, VIII – IX.
b) zwycięzca każdej pary przechodzi do dalszych rozgrywek.
a wiec zawodnik z 16 miejsca odpadnie prawie na bank a ten z 8 lub 9 nie koniecznie
Punktacja tu powinna byc wprowadzona moim zdaniem
Pozatym mam takie pytanie : da sie wystartowac autem bez szperyi czy jest sens ??
System stary jak świat! Nie przypuszczałbym, że ktoś może zarzucić mu brak sprawiedliwości... Jak byłoby lepiej? 1 z 9, 2 z 10, 3 z 11 itd? Wtedy zawodnik nr 16 by miał łatwiejszą drogę niż ten, który zajął miejsce 9...
Bez szpery da się jeździć ale jest trudniej. W każdym bądź razie wystartować i odpaść w eliminacjach to nie hańba - więc startuj koniecznie!
PZDR
-
lukaszDG
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
no tak ja z miejsca 16 juz 2 raz bym nie startowal bo szkoda opon
wynik z gory przesadzony
z tego co czytalem w regulaminie o miejscu dezyduja tylko wylacznie sedziowie , czas nie ma znaczenia
ktos sie orientuje jakie to sa kryteria ??
kto z okolic katowic wybiera sie na GT JAPAN SHOW ?? milej by bylo jechac w kilka aut
moj nr tel 606 248 947
wynik z gory przesadzony
z tego co czytalem w regulaminie o miejscu dezyduja tylko wylacznie sedziowie , czas nie ma znaczenia
ktos sie orientuje jakie to sa kryteria ??
kto z okolic katowic wybiera sie na GT JAPAN SHOW ?? milej by bylo jechac w kilka aut
moj nr tel 606 248 947
lukaszDG wejdź na stronę streetracingu i tam masz dział drifting i poczytaj.
Liczy się styl jazdy, panowanie nad autem, długość poślizgu, kąt wychylenia,
wyznaczone są odległości w jakich należy pokonać zakręty itd itp/
Bez szpery nie masz po co jechać - kup most i zaspawaj.
Mnie nie będzie
Będę we Wrocławiu.
Liczy się styl jazdy, panowanie nad autem, długość poślizgu, kąt wychylenia,
wyznaczone są odległości w jakich należy pokonać zakręty itd itp/
Bez szpery nie masz po co jechać - kup most i zaspawaj.
Mnie nie będzie
Będę we Wrocławiu.
EMWU is dead
-
tery
Lukasz, poczytaj najpierw troche o driftingu a pozniej startuj. Bo wyglada na to ze nie masz ZIELONEGO pojecia o co w tym sporcie chodzi.
na zachete :
www.drifting.pl
http://pfd.org.pl/
pzdr
na zachete :
www.drifting.pl
http://pfd.org.pl/
pzdr
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
przymierzxam sie do wyjadzu na tą impreze. ALE
czy ktoś może mi powiedzieć jak wypadł trening,(chodzby jeden filmik z jakiegokolwiek przejzdu) jakie kolwiek zdięcia i jakie prądkości?
Czy poza keepsakie i zgorasem ktoś od nas bedzie? (juz nie mowie o startowaniu ale chociaż jako widz)
czy ktoś może mi powiedzieć jak wypadł trening,(chodzby jeden filmik z jakiegokolwiek przejzdu) jakie kolwiek zdięcia i jakie prądkości?
Czy poza keepsakie i zgorasem ktoś od nas bedzie? (juz nie mowie o startowaniu ale chociaż jako widz)
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
ja postaram sie byc jako widz
na bednarach tez bylem i ogladalem sky'a ale jeszcze niemam 200sx wiec pewnie narazie to malo istotne ...
Pozdro
na bednarach tez bylem i ogladalem sky'a ale jeszcze niemam 200sx wiec pewnie narazie to malo istotne ...
Pozdro
No ja bede i moze uda mi sie namowic jednego wlasciciela 200sx. Zapraszam. Jarku co do filmow wynikow itp. zaraz sie czegos sproboje dowiedziecjarkowy pisze:przymierzxam sie do wyjadzu na tą impreze. ALE