Skyline buying guide

Moderator: Moderator

ManiaC

wszystko cacy jest z rejestracja skylina w UK i tam mieszkanie, ale koszty tego sa ZA....ISTE,
Roczne wydatki to:
- przeglad okolo 30 papierow
- podatek na rok 160 funtow
- ubezpieczenie...... tutaj zaczynaja sie schody, po pierwsze ze auto jest ciezko ubezpieczyc bo nie bylo ( GTS ) nigdy sprzedawane w UK i ubezpieczenie jako import jest strasznie drogie, po drugie wiek ponizej 21 lat i nawet nie masz co marzyc o ubezpieczeniu, po trzecie autko nalezy do najdrozszej grupy ubezpieczeniowej, bodajze 18.
Ja ubezpieczylem swojego skylina w budget insurance i z 8 latami bezwypadkowej udowodnionej jazdy ( ;) ) ubezpieczenie niepelne (tylko jakies 3/4 + zlodziej + ogien i z tego za szkody mniejsze niz 250 musisz placic sam ) wynioslo mnie 1600 funtow na rok, a zadko ktory anglik placi za ten samochod ponizej 1000 funtow ubezpieczenia. WIec z polskim prawem jazdy i 0 latami bezwypadkowej ja zycze powodzenia bo ponizej 3000 funtow na rok napewno nie zejdziesz
Wiec po podliczeniu kosztow rocznie w angli na ten samochod bys musial wydac jego rownowartosc:]
A jezeli chodzi o przekladki to takie krotkie pytanie laika.
Jezeli prawa i lewa strona deski sa takie same to czy daloby sie wyciac zegary i wlozyc je w miejsce schowka i na odwrot, a pozniej odwalic piekna skorzana tapicerke?
Bo co np z deska od r34??
staszek200sx

Takie pytanie z czystej ciekawości jak wyglada sprowadzenie R32 z GB jakie koszty??
Awatar użytkownika
Lukasz
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

staszek200sx pisze:Takie pytanie z czystej ciekawości jak wyglada sprowadzenie R32 z GB jakie koszty??
Opcja SZUKAJ jest bardzo przydatna. Znajdziesz odpowiedź szybciej niż miałbyś na nią czekać.
Sprowadzenie auta z UE

Zamykam bo już dawno jest nie na temat.
Zablokowany

Wróć do „Ogólne”