plastikowe blotniki s13

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

czy taki błotniczek będzie lzejszy od orginału ?
powrót do korzeni ?
nismoracing

napweno tak nie ma co, nie bedzie pekal , zyl dluzej niz nie jeden sx :) plusem jest tez to ze nie ma problemu zrobicsobie jakis wlot w blotniczku i wogle ale to juz wlasna wizja. Ja mam zamia swoje zrobic szersze zeby wszystkie nie byly takie same
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

A czy poza materiałem beda miały jakieś inne udziwnienia w stylu wlotów powietrza czy coś koło tego?? Właśnie czytałem na forum o takich pomysłach i bardzo mi się podobają. Jak jest w tym przypadku??
nismoracing

temat jest znacznie łatwiej , wszelkie przerabianie metalowych blotnikow konczy sie spawanie a kazdy spaw to ogniwo rdzy w tym przypadku nie ma co spawac a wszelkie wloty , dolloty robisz własnie z włukna wiec nie wymaga to duzej ilosci szpachli i nie siada plusow plastikowych blotnikow jest naprawde sporo sa znacznie latwiejsze do przerobek
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

I co z tymi błotnikami bo jakoś temat upadł...???
Wiadomo już coś na 100%??
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

to samo co w temacie body kit :lol:
suchar
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Temat upadł ? wolne żarty...
moj zderzak i progi leża w piwnicy i czekają na wolny termin u mistrzowskiego blacharza.
Zamiast pisać posty na forum, zajmijcie sie Nissanami...
tery

moj zderzak i progi beda we srode :D :twisted:
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Ale dzisiaj jest niedziela tak że ciężko grzebać przy furce... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nismoracing

błotniki sie robia dla tych co dali kase wiec nie weiem o czym tu pisac dalej, a dziubas nie wiem co masz do tematu body kit bo ja mam i tylni i przedni zderzak oraz progi , ze ktos by chcial chyba wszystko dostac, bo ty masz takie podejscie zawsze jest za drogo jak cos ci sprzedawalm tanio to i tak sie targowales , wiec i tak dla ciebie ich nie bedzie chodz bys chcial pozdrawiam cie srodkowym palcem chlopaku
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

błotniki sie robia dla tych co dali kase wiec nie weiem o czym tu pisac dalej, a dziubas nie wiem co masz do tematu body kit bo ja mam i tylni i przedni zderzak oraz progi , ze ktos by chcial chyba wszystko dostac, bo ty masz takie podejscie zawsze jest za drogo jak cos ci sprzedawalm tanio to i tak sie targowales , wiec i tak dla ciebie ich nie bedzie chodz bys chcial pozdrawiam cie srodkowym palcem chlopaku
lepiej nie przypominaj to "tanio" bo te felgi wyszly bardzo drogo i tej lepianki z zywicy nie chce za darmo ,a srodkowym palcem to se pozdrow swoją matke i ojca albo ja cie pozdrowie niespodziewanie i znowu bedziesz plakal ze cie nachodza (widze ze sie zaczynasz wozic chlopaku)

[ Komentarz dodany przez: ToM: Sro Kwi 12, 06 02:30 ]
Panowie koniec tego ublizania bo poleca upomnienia i temat zostanie zamkniety...
Ostatnio zmieniony śr 12 kwie, 2006 01:32 przez dziubas, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
pascalek
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Odgrzebuje gdyż właśnie poszukuje błotników przednich do s13. Wyszło coś z tych błotników tu omawianych ? Jeśli tak to jaka ich jakość i czy można je teraz zamówić ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”