Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

Woytas

siemanko

mam na imie Wojtek i jestem czlonkiem Megane Coupe Klub Polska
Meganka to fajne autko ale turbo to turbo.. dlatego mam zamiar sprawic sobie 200sx'a tylko nie wiem jeszcze kiedy, bo najpierw trzeba Megi popchnac... i do Deutschlandu pojechac 8) 8)

pozdro
Marins

Witam naleze do klubu nissan klub polska i teraz postanowiłem sie rowniez tutaj zarejestrowac bo tez mozna sie duzo ciekawych zeczy dowiedziec:) Krótko o mnie: mam 19 lat mieszkam w Grojcu i mam almerke 2002r 1.8 124KM lecz obecnie silnik w naprawie bo chyba przegrzałem go troszke...:P
Pozdrawiam wszystkich!!
Awatar użytkownika
moloney
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam wszystkich,jako że od ponad pół roku przeglądam to forum,nastął czas aby wkońcu się zapisać,aktulanie śmigam toyotą corolla E10 po lekkim retuszu :],ale jestem w trakcie jej sprzedaży,a następne autko to S14-stka :mrgreen: ,mam nadzieję,że jeszcze w tykm roku uda mi się zakupić wymarzone autko,choć wiem,ze będzie trudno,bo dobry egzemplarz trafić jest niezwykle ciężko,ale nie ma się co załamywac tylko trzeba szukać.
Pozdrawiam
What's your addictions?? Is it money, is it girls, is it wee. I've been affected, but not one, not two, but all three
Awatar użytkownika
albi
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Hejho!
Witam wszystkich turbokilersów! Mam jeszcze roczek do prawa jazdy(nie wiecie jak ten czas się dłuży :) ) ale mam już na oku wymarzoną furkę:S13.Zawsze pasjonowała mnie motoryzacja (do 18 roku nie pozostaje mi nic innego jak motorek i malacz po wiejskich i mniej
uczęszczanych dróżkach)Za jakieś pół roku zacznę poszukiwania 200sx,jak narazie dalej będe przeglądał to forum :wink: Jestem z woj.małopolskiego(z tego co słyszałem w krakowie jest też dosyć dużo s13) pozdro
Sonix

Witam. mam na imie Paweł, i na wakacje planuje zakup S13

pozdrawiam wszystkich
dardiv

Witam Wszystkich! Mam zreanimowaną s13-tkę którą powołałem do życia(stała u chłopa w stodole). W ciągu 2 lat zrobiłem wszystko co można przywołać do należytej sprawności w samochodzie seryjnym. Mam nadzieję że poznam tu podobnie "szurniętych" gości którzy zamiast poruszać się typowymi skorupami ciągle kombinują.
Awatar użytkownika
Ostry
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

HEYAH wszytstkim...

Pierwszy post wiec wypada sie przywitac! WITAM wiec...

Choc obserwatorem forum jestem juz spory kawalek czasu!

Jako, że 2 tyg. temu nabyłem w koncu S13... moge z czystym sumieniem uwidocznic sie na forum! :wink:

Moj wehikuł jest z 1990 roku... Po kilku operacjach i radach Jarkowego samochod powoli zaczyna jeździć... :P ale jeszcze duuużo przede mną! 8)

PZDR
Batman

Czesc!! mam problem z kompem wiec po krotce:

wlasnie zarabiam na mojego 200sx-a w szwecji
jezdze na codzien Skoda 105L :lol: a tutaj nissanem KingCab :P
fajno byc po tej lepszej stronie!
sorry za pisownie ale komp jest szwedzki i nie trawi polskich znakow
Awatar użytkownika
Pacek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

No to moze i ja sie w koncu oficjalnie przywitam.

Witam wszystkich serdecznie,

Nazywam sie Jacek i przegladam to forum regularnie mniej wiecej od 1,5 roku. Od 13 marca jestem wlascicielem tej s14 http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=30625

Pozdrawiam wszystkich!
self-destruction might be the answer
czyżyk

Witam wszystkich!!!!!!!!!!! jestem nowy ale kocham samochody:D
Awatar użytkownika
Golnis
Coś już wiem
Coś już wiem

witam wszystkich.
pozdrawiam
Donicz
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam. Mam na imie Marcin i jestem (jak na razie :wink: ) szczęśliwym posiadaczem 200 sx'a (s13)

Pozdrawaiam wszystkich TK.
Nissan 200 sx (s13) - MASAKRATOR
major

Cześć, wspaniałe forum. Prawdziwi pasjonaci. Ja sie przymierzam do eSXa... musze sprzedac swoja padake tylko :P
TOMEK1

WITAM WSZYSTKICH JESTEM POSIADACZEM S13 I PODOBA MI SIE TO FORUM MAM NADZIEJE ZE POWYMIENIAMY SIE CENNYMI NIFORMACJAMI NA TEMAT NYSEK
Załączniki
14.jpg
15.jpg
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”