plastikowe blotniki s13

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

nismoracing

Szukam osob ktore byly by chetne na plastikowe blotniki do s13, chce takie cos zamowic ale wykonanie jednego komplet bylo by bardzo kosztowne czy byl by ktos zaineresowanu lekkimi nierdzewkami :) ceny aktualnie nie znam poznam dopiero jak powiem ile kompletow bede potrzebowal i wiecej tym taniej wiadome :) ewentualnie maska tez wchodzi w gre:)
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Ja bym był ewentualnie chętny , jezeli cena atrakcyjna to moze i na maske.
Obrazek
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

i ja też...
powrót do korzeni ?
suchar
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

BIORĘ.
Podaj tylko gdzie i kiedy.
ps. mam już zderzak JDM Drift Syle + progi. potrzeba tylko błotniki i maskę i ew. tylna klapa.
chajs

Ja tez bym sie pisal bo i tak mam do wymiany wiec co za roznica jakie kupie a plastikowe lzejsze i ruda nie zazre. Tylko ciekawe jaka cena.
nismoracing

oki chetni sa mam rozumiec jutro ruszam temat z wykonawca jakie koszta spytam sie o wykonanie 5 kompletow mam nadzieje ze na tyle sie znajdzie
hałabała
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

jak ceny bedą przyzwoite to też sie pisze!!! :-x
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

No świetna sprawa Co do maski to jeszcze nie wiem ale błotniki to bym łyknął Tylko kwestia ceny?? Jeśli drożej niż oryginał to... :|
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

wszystko zalezalo by od ceny
nismoracing

cena zalezy od ilosci kompletow, na sama forme idze sporo mat. i trzeba poprostu pokryc tego koszt
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

a nie mozesz poprostu go zapytac ile by kosztował 1 komplet, ile 5, ile 10kompletów itd?
tak samo z maskami, ile za jedna, ile za dwie, za 5 itd :!:
wtedy bedziemy sie decydowac, bo jak ma sie zdecydowac na cos co nie wiem ile kosztuje :wink:
powrót do korzeni ?
nismoracing

a wiec juz znam przy zamowieni 5 kompletow cena za blotnikawynosi ok 200 pln do tego maseczka to koszta w granicach 300 - 350 tu dokladnie nie wiem ile osob sie na to pisze
osoby ktore sie chca takowe blotniki musza wplacic 200pln zaliczki zeby nie bylo ze ktos sie wycofał bo tu duzo chetny w slowach a w praktycesie okaze czekam na info od was kto co chce ??? wiec deklarujmy sie szybko bo jak robic to to razem zeby bylo najtaniej :)))
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

z jakiego konkretnie materiału będą wykonane ? bo jesli zywica+włókno to ja dziękuje
powrót do korzeni ?
nismoracing

beda 3 skladnikowe ale pierwsza warstwa czyli ta na samym spodzie bedzie zywica i mata 1 gatunku ostania warstwe mozesz miec i cevlar jak cie stac :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Styling”