Skyline buying guide
Moderator: Moderator
Juz w niejednym skaju kiere przlozono, ale mysle, ze to niezla rzezba. Czynie lepiej miec rhd tylko jak tu wyprzedac 
-
cziko
wszstko-sie-da-przełozyc-kwestia-tylko-$
ja-osobiscie-swojego-skaja-nie-przekladam-bo-jest-zajebiste-wnetrze-i-niechce-miec-skaja/s14-jak-kiedys-uda-sie-zrobic-orginal-na-drógą-strone-to-wtedy-tak
ja-osobiscie-swojego-skaja-nie-przekladam-bo-jest-zajebiste-wnetrze-i-niechce-miec-skaja/s14-jak-kiedys-uda-sie-zrobic-orginal-na-drógą-strone-to-wtedy-tak
Jak sam mówisz "kwestia $$"cziko pisze:wszstko-sie-da-przełozyc-kwestia-tylko-$
Jedz do Javy , tam napewno Ci ładnie przerobią oryginałną deske na chrzescijańska strone.
-
iwo
ja to bym sprowadzal z japoni skylina bo to mam wtyki tylko nie mam pojecia jak sie do tego zabrac ;] ile moze kosztowac przelozenie kierownika?
A chcesz GTS czy GTR?
To koszt przerobki ok 6tys zl z czesciami i robocizna. zas przekladki ok 4tygodnie
-
iwo
to nie tak zle. i to zrobia w skyracing? jaki moze byc koszt transportu z japoni, moze sa jakies firmy ktore by sie zajely sprowadzeniem takiego samochodu?
A czemu akurat z japoni? Lepiej z angli bo ona w UE jest. Sprowadzeniem zajmie sie cziko a przkladke zrobi skyracing.
-
iwo
bo akurat chlopak mojej siostry zajmuje sie skylinami w japoni, naprawia, tuninguje itd. Zlozyl by mi cos ladnego ;]
Nie oplaca sie z japoni lepiej z anglii. Napisalem ci o kosztach w ktoryms z poprzednich postow. w przypadku sprowadzenia z anglii oplaty wynosza 1200zl a z japoni hohoho. Apropos nie musisz robic przekladki, mozna zarejestrowac prawicowego skaja wiec mozesz GTRa sprowadzic 
-
iwo
ale te z ang tez byly sprowadzone z japoni wiec sa drogie. Ten co by mi zalatwial w japoni kupuje po 300$ niby zepsute i nastepnego dnia juz naprawionego sprzedaje po 3000$ wiec jak bede mial tanio z japoni to koszty beda takie same jak bym kupil w ang.
NI <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> auto sa wyceniane wedlug eurotaxu wiec i tak jebna cene rynkowa jarzysz?
A co to za roznica skad byly sprowadzone? Wazne, ze mozna w dobrej cenie wyrwac skaja w anglii i nie ponosic duzych oplat zwiazanych ze sprowadzeniem do polski. A wogole o jakim skaju rozmawiamy r33 czy r34?