Słupek-obudowa na zegary do s13 lub s14 lub inne...za darmo
Moderator: Moderator
No ale na jego stronce nie pisze ze ma je do S13 ... nie bronie go no ale w kazdym razie jawnie nie jest napisane ze oferuje to samo.
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Jestes w goracej wodzie kapany !! Slupek ktory kupilem od Ciebie jest do mojego auta( mam narazie 52mm zegarki )e30 drifter pisze:A do tego używa naszych zdjęć na stronie bez pozwolenia (co jest karalne).Za 3-7 dni pewnie sie okaże że już ich nie bedzie miał w ofercieA co do Pająka to kupił jeden słupek u mnie ale jest na 3x52mm.Jeszcze mu go nie wysłałem więc nie ma co sie podniecać
A przyczyniam sie do produkcji slupka 3x60mm wiec ten do s13 nic nam nieda
Trzeba miec fantazje i pomysly i skoro takie sa reguly rynku to produkt oczywiscie opatetntujemy
Jako ze nieistnieja slupki 3x60mm do S13 i S14 wiec trzeba sie troche nameczyc zeby taki slupek od podstaw stworzyc dbajac jednoczesnie o wykonanie w dobrej jakosci !!
e30 wasza firma itak trzepie straszne pieniadze na wszystkim wiec nierozumiem dlaczego AZ tak sie czepiacie innych sprzedawcow !!! Skad wiesz ze to Wasze zdjecia sa na jego stronie??
Skad wiesz ze wlasnie od was beda kupowac slupki zeby je skopiowac ??
Prosze nierob sobie jaj !!
20 dni to wystarczajacy czas zeby sami kupili oryginalny slupek do danego auta i na tej podstawie wykonali dedykowany 3x52mm !!
Jesli ktos mi zalatwi slupek do 300Zxa to 3x60 do z32 rowniez niebedzie stanowilo problemu !!!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
-
e30 drifter
Nikogo nie musze ani nie bede jechał.Rozmawiałem już z kolesiem od tej strony i sie wytłumaczył co i jak.Tak jak powiedziałem nie sprzedał jeszcze ani jednej sztuki bo jej nawet sam nie kupił (bo nie miał jak)
Miał nadzieje że znajdzie sie ktoś na to chętny ale nikt nie chce czakać 20 dni (czas sciągnięcia słupka z niemiec lub belgii).Jak ktoś chce kupić słupki CARZONE w Polsce to tylko u mnie albo z Jacky.Ale w Jacky jest duużo większa cena i czas oczekiwania.No i transportu nie ma gratis.Więc finał sprawy jest taki że tamten Pan od sklepu internetowego raczej tylko sie pochwalił i nic dalej nie zdziała.Szkoda 
-
e30 drifter
Jak to skąd to wszystko wiem?Ja od tego jestem więc musze mieć takie informacje.Wiem że to nasze zdjęcie naszego produktu (nie musze Ci tego tłumaczyć) i jak chcesz to zadzwoń sobie do Pana od sklepu inernetowego i on też to potwierdzi.Ja już z nim rozmawiałem i sprawa jest załatwiona.Pytasz czemu tak sie czepiamy.Odpowiadam: bo nie chcemy żeby ktoś czerpał nielegalne zyski naszym kosztem.Mamy naszych dealerów i tylko oni są upoważnieni do sprzedawania naszych wyrobów dzięki czemu ograniczamy kopiowanie (ale niestety nie da sie tego uniknąć w 100%).Tak samo co do Ciebie też nie wiem co myśleć.Nie bede nikogo oceniał tym bardziej że widzimy tylko to co wklepiemy w klawiature ale skoro chcesz zrobić inny słupek to znaczy że masz o tym pojęcie.Może nie wyglądam na bardzo inteligentnego
ale coś mi mówi że nie bedzie dla Ciebie problemem zrobienie formy ze słupka kupionego ode mnie.To raczej logiczne.Twój kolega Cziko trochę sie podjarał niepotrzebnie i piszę że to co pisze.Sam pomyśl jak to wygląda.Nieciekawie.A ja tak łatwo raczej nie dam sie wydymać.
[ Dodano: Czw Mar 23, 06 16:57 ]
No niestety do s14 nikt sie nie zgłosił.Szkoda.Słupka nadal nie ma w sprzedaży.Może Ty sie odważysz?
Co do oferty na stronie internetowej to zdjecia już podobno nie ma.Nie chce mi sie sprawdzać ale takie dostałem informacje.
[ Dodano: Czw Mar 23, 06 16:57 ]
No niestety do s14 nikt sie nie zgłosił.Szkoda.Słupka nadal nie ma w sprzedaży.Może Ty sie odważysz?
Co do oferty na stronie internetowej to zdjecia już podobno nie ma.Nie chce mi sie sprawdzać ale takie dostałem informacje.
-
zydo
E e30 mam pytanie tylko na turbokillersach reklamujesz swoją firme czy na innych forach też??
Płacą ci za nadgodziny spędzone na lansowaniu firmy??
Płacą ci za nadgodziny spędzone na lansowaniu firmy??
-
e30 drifter
Ale błyszczysz zydo
Ja nie robie tego po pracy tylko w trakcie.Skoro to jest moja praca to mi za to płacą.
To nie jest reklamowanie ani lansowanie.Potrzebowałem załatwić słupek i zrobić z komś niegłupim prosty interes: obudowa za darmo w zamian za pożyczenie słupka.Znalazła sie jedna osoba której dziekuje i pozdrawiam -elo
Ja mam już obudowy w sprzedaży i wszystko jest git.Myślałem że znajdzie sie też ktoś odważny z s14 ale narazie cisza.Trudno.Jak myślisz że to jest sposób reklamowania naszej firmy (czyli pisanie postów na forach) to gratuluje IQ.Prowadze normalną rozmowe na tym forum jak każdy tutaj.Reklamy to my mamy w 8-10 "najlepszych" europejskich magazynach tuningowych.
-
zydo
Jakbys nie wiedział to są tacy przepie*** co wbijają na fora i niby coś doradzaja a sie okazuje, że wszystko to konkretne produkty od konkretnej firmy
eeeeeeee bez takichto gratuluje IQ.
-
e30 drifter
Ok nie stresuj sie bo nic do Ciebie nie mam i nie chciałem Cie "urazić" z tym IQ
Wszystko o co mi chodziło jest napisane w pierwszym moim poście i tyle.Nic więcej.Nic nie reklamuje itp.Moge tylko zaoferować produkt (słupek na zegary) który po części powstał dzięki wam.Nie śmigam po innych forach.Napisałem jeszcze tylko jednego takiego posta na innym forum ale tam chyba nikogo nie ma bo tylko kilka osób go wyświetliło.Za to u was rozmowa rozwineła sie ponad moje oczekiwania
ale to chyba dobrze bo przynajmniej jest o czym pogadać.No i teraz już wiecie że jak coś to taki słupek do s13 (i nie tylko) można śmiało kupić w polsce za przystępną cene.Pozdr
Wszystko o co mi chodziło jest napisane w pierwszym moim poście i tyle.Nic więcej.Nic nie reklamuje itp.Moge tylko zaoferować produkt (słupek na zegary) który po części powstał dzięki wam.Nie śmigam po innych forach.Napisałem jeszcze tylko jednego takiego posta na innym forum ale tam chyba nikogo nie ma bo tylko kilka osób go wyświetliło.Za to u was rozmowa rozwineła sie ponad moje oczekiwania
-
cziko
no pewnie ze niem co sie podniecac!!ja wysłąłem słupki 0d s13 i s14 dla scootiego a pajak wysłał mu słupek gotowy pod zegary od 3000gt zatem będa słupki do 200sxów bez ryzyka ze wasza KORPORACJA oskarzy kogos z klubu o kopjownaie 
i tym oto jakze milym akcentem mysle ze mozemy zakonczyc temat slupkow pod zegarki.
jesli znajdzie sie chetny do wyslania slupkow od s14 i bedzie sie chcial podzielic
wystarczy mail do administracji.
pozdrawiam
jesli znajdzie sie chetny do wyslania slupkow od s14 i bedzie sie chcial podzielic
wystarczy mail do administracji.
pozdrawiam
Thou S-H-to-tha-izzalt not bear false witness against thy neighbour n' shit.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.
Nissan Klizzay Pusha - Nissan 200sx,300zx, Skyline K-L-to-tha-izzub.