Wiesz co suchar...jak jesteś z Wawy to wstyd mi za ciebie.Generalnie gdzie by nie pojechać to mówi się że Warszawa to stolica prostaków i gburów,kurcze,nie warto by chociaż próbować zmieniać ten pogląd przy każdej możliwej okazji?! A takimi postami jak twój raczej tylko utwierdzasz wszystkich w tym przekonaniu! Dlaczego ludzie z Gdańska którzy stanowią duużą część tego środowiska,wykazują się kulturą w normalnych wypowiedziach,nawet jeśli temat jest kretyński i cisną się na usta słowa krytyki i dezaprobaty? Nigdy nie miałem podejścia że jedno miasto jest lepsze od drugiego,nie byłem gotów przypier...ić w imie honoru rodzimej drużyny piłkarskiej lub sprzeczać się że
Wawa ma to czy tamto naj ale strasznie mnie męczy że Warszawiak zachowuje/odzywa się w taki a nie inny sposób.Ehhh...lepiej czasem ugryźć się w język niż strzelić tak kretyńską gadke (80% jej objętości nic nie wnosiło do tematu...) ze słownictwem rodem z "Chłopaki nie płaczą" czy przytoczonego "Dnia świra"...człowieku to tylko film z którego można się pare razy pośmiać a nie wprowadzać styl bycia i zwroty do codziennych międzyludzkich kontaktów.
Żeby nie było,sztywniakiem nie jestem tylko W MIARE kultury od ludzi oczekuje....
koniec <font class="red">PIP</font>,bez urazy do nikogo,takie małe OT,pzdr
A jak z Wawy nie jesteś to odnieś to do swojego miasta

Joe Satriani-Strange Beautiful Music...