Co do rzucania monetą to jak orzeł to wersja nr1 , jak reszka to wersja nr2 , jak stanie na kancie to wersja nr3
Które felgi ? :)
Moderator: Moderator
Mi sie podobają te na zielonym , ale to pewnie 19 -tki dlatego takie ładne. Jak chcesz 17 to musisz porównac dokładnie taki rozmiar. Najlepiej z oponami na aucie.
Co do rzucania monetą to jak orzeł to wersja nr1 , jak reszka to wersja nr2 , jak stanie na kancie to wersja nr3
A jak zawisnie w powietrzu to wybierz jeszcze cos innego 
Jak dla mnie piersze z prawej
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
Ja mam kilka propozycji:
RONAL TURBO (niestety tylko w 15" je produkuja)
Dezent C 9x17 ( ladna fela ale wg mnie ciezka 11,5kg )
SHAPER CHAMP 9,5x17 ( nic dodac nic ujac-heble bedzie widac jak na dloni, ale trzeba zalozyc dystans 25mm zeby sie z heblami s14 zmiescily )
Work i inne poza dostepnoscia finansowa( przynajmniej narazie)
RONAL TURBO (niestety tylko w 15" je produkuja)
Dezent C 9x17 ( ladna fela ale wg mnie ciezka 11,5kg )
SHAPER CHAMP 9,5x17 ( nic dodac nic ujac-heble bedzie widac jak na dloni, ale trzeba zalozyc dystans 25mm zeby sie z heblami s14 zmiescily )
Work i inne poza dostepnoscia finansowa( przynajmniej narazie)
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Kiedys na allegro byla czerwona s13tka na CHAMPach 17", i wygladalo to mega kozackoPajak2444 pisze:Niestety nieznalazlem CHAMPow na 200SXie:(
9 cali szerokosci ?
nie nie zboczony nie jestem 
7,5x17 idealny rozmiar zeby auto w miare wygladalo i dobrze sie jezdzilo, szersze felgi i opony to do democarow mozna sobie montowac
Będą chyba te szprychowe felgi z 1 bordowego nismo.
Czekam jeszcze na oferte na te:

7,5x17 idealny rozmiar zeby auto w miare wygladalo i dobrze sie jezdzilo, szersze felgi i opony to do democarow mozna sobie montowac
Będą chyba te szprychowe felgi z 1 bordowego nismo.
Czekam jeszcze na oferte na te:

Strojenie CA18DET , SR20DET , RB25DET (Nistune , PowerFC) , Honda (Crome) , Subaru
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
No ładna ta fela AEZ, bo bardzo podobna do moich 
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
-
wojtus
Ronal turbo do nissana nie pasuje!
Raczej do jakiegos gremana.

proponuje cos z roty
C8:

http://www.rotawheels.com/
Raczej do jakiegos gremana.

proponuje cos z roty
C8:

http://www.rotawheels.com/
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
pierwszy z prawej jest the best
jak dla mnie te z zielonego to juz za duzy bling. mi jeszcze widza sie felgi podobne do OZ z Z-Edition lub te dotz'y: 
ale to wszystko rzecz gustu!
pzdr

ale to wszystko rzecz gustu!
pzdr
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
-
upiorek
jak dla mnie to najładniejsze są pierwsze z prawej.
Te fele na zielonym też są ładne ale w rozmiarze 19" i wieszym, przy 17" wyglądałyby brzydko.
Ale te AEZ'y kilka postów wyżej też są mniamuśne
Te fele na zielonym też są ładne ale w rozmiarze 19" i wieszym, przy 17" wyglądałyby brzydko.
Ale te AEZ'y kilka postów wyżej też są mniamuśne