Słupek-obudowa na zegary do s13 lub s14 lub inne...za darmo

Wszelkie modyfikacje karesorii i wnętrza

Moderator: Moderator

e30 drifter

No tak to jest:chce sie komuś zrobić prezent to jeszcze coś nie pasi.Nie chcesz nie kupuj.Tylko ja mam taką wyłączność bo pomyślałem o nas czyli moich rodakach (polakach) którzy też moga potrzebować takie słupki i robie wam przysługe że załatwiam to po takich cenach.A tu jeszcze problem!!!A jak ktoś chce kopiować to prosze bardzo-już wielu takich było co potem w sądzie płakali.Wszystkie nasze produkty są opatentowane wiec kopiowanie jest przestępstwem.I jeżeli to zostanie wykryte (a z czasem zawsze zostanie) to kary pienieżne w sądzie są tak wielkie ze doprowadzają ludzi do samobójstwa hehe.I nie bulwersuj sie tak bo gdyby nie ja to byś musiał sobie szukać słupka gdzieś po europie usa lub japonii a tak masz pod nosem i jeszcze problemy stwarzasz.Nara. :D
Awatar użytkownika
mellow
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Dobra zluzujcie. Jak opadna emecje to chetnie zobacze fote Waszego slupka. Powiedz jeszcze na ile jest zegarow, macie na 2 ?
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
e30 drifter

Ok już jest luz chyba.Przynajmniej z mojej strony (młodego miłośnika motoryzacji a nie biznesu) :wink: Słupeczki są tylko na 3 zegary ale można je bardzo łatwo przerobić na 2.Pozdr.
cziko

widze ze zostałem nie zauwazony ale nie szkodzi moja oferta juz nieaktualna kupoilem sobie gotowca greddy dedykowanego do skaja :D
--Mlody--

ja mialem robiony slupek na zamowienie, KAZDY wskaznik ustawiany pod moja `glowe` , idealnie na linii wzroku , wrzucam fote :

Obrazek
Obrazek

PS. Slupek byl przerabiany, nie jest to `dokładka` .
Rengiro

Jak dla mnie choinka z lampkami!!! Dobre zegary nie musza byc na linii wzroku,maja alerty dzwiekowe, to w zupelnosci wystarcza. Instalowanie 4 zegarow w slupek to jak dla mnie przesada.
scotty

jakos bede drozayl temat i powiem ze kolega kupil na allegro wasz slupek

za 100 zl z kosztami przesylki bo "bez faktury" (widzialem go na wlasne oczy i jakos nie powala na kolana ten szary podklad) a co do kopiowania to smiech na sali 30% zmian i mozna sobie wymachiwac patentami nawet w sadzie w strassburgu

albo robisz sprzedaz na czarno jak to przyjelo sie w branzy tuningowej albo jestes

nadpracownikiem w tej firmie tyle

powiem tylko jedno na laminatach zjadlem zeby to mi nie musisz czarowac co i jak
od 1999 roku eksportuje je do niemiec

nara i koniec nie chce mi sie wiecej dyskutowac
--Mlody--

Rengiro pisze:Jak dla mnie choinka z lampkami!!! Dobre zegary nie musza byc na linii wzroku,maja alerty dzwiekowe, to w zupelnosci wystarcza. Instalowanie 4 zegarow w slupek to jak dla mnie przesada.

Dobre zegary = drogie zegary , wtedy nie trzeba wrzucac 4 w słupek, chyba ze ktos woli dziurawić deske rozdzielcza, bo i tak mozna . . .
Rengiro

--Mlody-- pisze:
Rengiro pisze:Jak dla mnie choinka z lampkami!!! Dobre zegary nie musza byc na linii wzroku,maja alerty dzwiekowe, to w zupelnosci wystarcza. Instalowanie 4 zegarow w slupek to jak dla mnie przesada.

Dobre zegary = drogie zegary , wtedy nie trzeba wrzucac 4 w słupek, chyba ze ktos woli dziurawić deske rozdzielcza, bo i tak mozna . . .

W takim razie mozna by podejsc do sprawy i w ten sposób. Wlozyc w slupek 5 zegarow, jakos by weszło. A jak by przepięknie zaswieciło :D. Mozna zrezygnowac z srodkowego nawiewu, jest duzo miejsca na srodkowym kokpicie zawsze. Opcionalnie zaklada sie max 3 zegary w slupek bo swieci ostro. Nie mowiac juz o zegarach Twojego typu, to są latarki ;). . Takie moje zdanie.
e30 drifter

Może i ktoś tam kupił coś kradzionego na Allegro ale napewno nie ode mnie i można to bardzo łatwo sprawdzić.W zakładzie pracuje wiele osób i wiadomo jak jest w Polsce.Skoro cie nie powala nasza jakość to nie kupuj-proste.Co do certyfikatu to powiedz mi jak wprowadzisz 30% zmian w głupim słupku hehe???Może to już wtedy spoiler jakiś ci wyjdzie z tego a nie słupek na zegary.Co do kopii to zawsze były, są i będą nadal ale dla nas to i tak nic nie zmienia bo my i tak praktycznie nie zarabiamy na tym pieniędzy w Polsce.To jest tylko sprzedawane po to żeby zrobić wam przysługe.Myślisz że na sprzedaniu kilku słupków na śmiesznym Allegro nasza firma sie utrzymuje hahah.My mamy zamówienia z europy w dziesiątkach tysięcy euro i to czy ktoś kupi słupek nasz czy kopie to tylko jego sprawa.Ale od nas przynajmniej dostaje taką szanse że może go kupić-i to sie powinno liczyć.Cena wcale nie jest duża.Transport gratis.Czego wiecej chcieć.Ale spoko zmień wygląd słupka o 30% hahah-powodzenia.I bij na tym szmal :lol:
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

tak sie troche offtopicznie wtrace .... sory "driffter" ale twoj ton ZBAWCY jest chyba troche pszesadzony ... przyznam ze prawie sie juz na taki slupek skusilem, ale po twojej wypowiedzi ze oto teraz ty ZBAWCA w calej swojej wspanialosci ewentualnie mozesz "nam szaraczkom" sprzedac slupek, podziekuje, bo niewiem czy bym nie musial kupic 2 i dla jednego zrobic oltarzyk i codziennie przed jazda odmowic 10 "zdrowasiek" za to ze wogole na niego zerkne :)
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Ludzie, tego nie da się czytać. Nie macie nic innego do roboty?
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

a ja olewka na te slupki mam w kazdy odzielnie w kubelku i tez widze :PP
e30 drifter

Witam.Ja nie uważam sie za zbawce ale sami możecie sprawdzić że na stronce www.carzonespecials.com jest napisane że w Polsce nie można słupka kupić.A ja sie postarałem i jednak jest taka możliwość.Nie chce sie tym chwalić ale to trochę dziwne że jeszcze sie to komuś nie podoba i tak narzeka.Przecież jak ktoś nie chce to niech nie kupuje-proste.Ale niech nie pisze postów że poczeka aż ktoś nas bedzie kopiował i dopiero wtedy kupi bo z tego wynika że słupek chciałby mieć ale wkurza go to że tylko ode mnie może go kupić i to nie po takiej cenie jaka mu odpowiada.A na tym naprawde nie ma wielkiego zarobku po takich cenach bo na stronie jest 50 PLN drożej.Wiec ja naprawde robie to po to żebyśmy mieli równe szanse.Ołtarza nie musicie pod słupek specjalnie robić bo to już ociera sie o fanatyzm religijny :lol: .Ja mam nadzieje że ktoś spojrzy na to pozytywnie i obiektywnie a nie tak cynicznie jak niektórzy.
suchar
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Czas skończyć rozmazywanie gluta po policzku i nie pierd.....ć sie w tańcu.
"E30 difter" zapodaj link, gdzie można to cudo kupić i basta.

Miłego dnia (tymbardziej nocy)
Zablokowany

Wróć do „Styling”