Witam.Pracuje w Carzone Specials (może coś wam to mówi a może nie-nie wnikam)-jest to polska firma zajmująca sie produkcją spoilerów do różnych aut.Mam takie pytanie do was czy jest ktoś zainteresowany obudową na zagary do nissana s13 s14 lub innych japończyków cieżko dostępnych na polskich drogach?Zajmujemy sie produkcją między innymi takiego rodzaju gadżetów ale żeby taką obudowę wykonać to potrzebujemy przynajmniej lewy słupek na około 3-4 tygodnie no i kilka fotek (zdjęcie auta oraz słupka jak jest założony-okolice styku z deską rozdzielczą).Po tych 3-4 tygodniach odsyłam słupek (orginalny) w takim samym stanie w jakim go otrzymam oraz obudowe na trzy zegary za darmo.Jak ktoś jest chętny to zapraszam: lucas@carzonespecials.com lub 508-325-263 Łukasz.Pozdro
Słupek-obudowa na zegary do s13 lub s14 lub inne...za darmo
Moderator: Moderator
jak to bedzie wersja plug&play to tez chetnie sie pisze na taki slupek
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
scotty
cena pewnie 130 zl bo za tyle sprzedawali na ebay.pl i nie sadze zeby tanie bylo przy zamowieniach hurtowych bo przy 50 szt nie chcieli mi rabatu udzielic, moglem sobie zamowic w hurcie ale w cenie detalicznej 
nie rozumiem polityki tej firmy, chyba ze to na innych zasadach dziala............
nie rozumiem polityki tej firmy, chyba ze to na innych zasadach dziala............
-
Lutek
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam
Ja mam słupek na 4 zegary w S13 już zamontowany - sam trochę pobawiłem się w podocinanie i montaż oprawki "AUTO GAUGE" i myślę, że wyszło to całkiem fajnie, dla Was - to tylko wymagałoby dopracowania.
Co do użyczenia auta - nie ma problemu nasza firma -EL-TEC stale z Wami spółpracuje, więc proszę skonrtaktować się z P. Zbyszkiem Strachem z którym z kolei ja często się kontaktuje. Mówiłem mu już wcześniej, że mam takie auto i można na nim np. wykonac jakieś fajne spojlery pod większy FMIC, bo jak zauważyłęm to towar deficytowy, a Carzone robi naprawdę jakościowe produkty...
W poniedziałek wychodzi do Was część zamówionego towaru ( końcówki do AstryII)- mogę podrzucić to naszym nissanem i wtedy zobaczycie jak to wygląda w realu.
pozdrawiam
Ja mam słupek na 4 zegary w S13 już zamontowany - sam trochę pobawiłem się w podocinanie i montaż oprawki "AUTO GAUGE" i myślę, że wyszło to całkiem fajnie, dla Was - to tylko wymagałoby dopracowania.
Co do użyczenia auta - nie ma problemu nasza firma -EL-TEC stale z Wami spółpracuje, więc proszę skonrtaktować się z P. Zbyszkiem Strachem z którym z kolei ja często się kontaktuje. Mówiłem mu już wcześniej, że mam takie auto i można na nim np. wykonac jakieś fajne spojlery pod większy FMIC, bo jak zauważyłęm to towar deficytowy, a Carzone robi naprawdę jakościowe produkty...
W poniedziałek wychodzi do Was część zamówionego towaru ( końcówki do AstryII)- mogę podrzucić to naszym nissanem i wtedy zobaczycie jak to wygląda w realu.
pozdrawiam
-
e30 drifter
Witam.To znowu ja;) Panie scotty prosze niech Pan nie pisze kłamstw i głupot bo nie składał mi Pan żadnej oferty na 50 słupków więc nie ściemniaj.Co do ceny to faktycznie bedzie to 130 PLN (transport gratis).Co do montażu to bedzie bardzo prosty.Możliwe że obudowa bedzie sama sie trzymała na uszczelce a możliwe że trzeba będzie przykleić go za pomocą małej ilości silikonu bezbarwnego.To bardzo proste.Na szczeście dogadałem sie już z pewnym konkretnym posiadaczem s13 i słupek niebawem bede miał.Czekam tylko jeszcze na jakiegoś chetnego na współprace z nissanem s14.Jak coś to prosze o kontakt.Przy zakupie większej ilości może bedzie jakiś rabat ale nic nie obiecuje ponieważ cena 130 PLN jest już po duuuużym rabacie bo normalnie taka obudowa kosztuje 180 PLN wiec u mnie i tak jest 50 PLN taniej + transport!!!Pamietajcie że my jesteśmy producentami wiec taniej już nie kupicie.Panu Wojtkowi z EL-TECa dziekuje za propozycje-nie skorzystam.Pozdr.
-
scotty
nie bede sciemnial
wkleje tu maila waszego jak tylko wroce do domu z pracy
moj mail na jaki mi odpowiedzieliscie to info@auto-tuning.com.pl
i dziwi mnie fakt robienia interesow w taki sposob w tak szanowanej
firmie jak wasza
pozdrawiam
a oto tresc maila z dnia 9 stycznia 2006 14:38
Witam Panie Sebastianie.
Niestety muszę Pana zmartwić ale cena jest stała i niezmienna.Nie dajemy
żadnych upustów nikomu ponieważ cena jest już wystarczająco
niska.Niższej ceny i tak już nie będzie można dostać ponieważ my
jesteśmy producentami i mamy wyłączność na sprzedaż tego towaru na
Polske.Jest jeszcze kilka polskich firm które są naszymi klientami i one
także nie mają upustu.Oczywiście za 130 PLN za słupek możemy sprzedać
każdą zamówioną ilość z naszego asortymentu.
Pozdrawiam
Łukasz Żaczkiewicz
kom.508-325-263
lucas@carzonespecials.com
PRO-CAR Ltd Sp. z o.o.
96-200 Rawa Mazowiecka
ul.Tomaszowska 26
tel.: 0-46 814-55-28
fax: 0-46 814-55 29
Witam
Chcialbym dowiedziec sie o cene hurtowa na obudowy do slupkow.
chcialbym dodac te produkty do mojego sklepu internetowego.
na poczatek chcialbym kupic po 1 sztuce wszystkich modeli.
pozdrawiam
Sebastian Skotarczyk
koniec maila
i kto tu jest malo powazny?????
wkleje tu maila waszego jak tylko wroce do domu z pracy
moj mail na jaki mi odpowiedzieliscie to info@auto-tuning.com.pl
i dziwi mnie fakt robienia interesow w taki sposob w tak szanowanej
firmie jak wasza
pozdrawiam
a oto tresc maila z dnia 9 stycznia 2006 14:38
Witam Panie Sebastianie.
Niestety muszę Pana zmartwić ale cena jest stała i niezmienna.Nie dajemy
żadnych upustów nikomu ponieważ cena jest już wystarczająco
niska.Niższej ceny i tak już nie będzie można dostać ponieważ my
jesteśmy producentami i mamy wyłączność na sprzedaż tego towaru na
Polske.Jest jeszcze kilka polskich firm które są naszymi klientami i one
także nie mają upustu.Oczywiście za 130 PLN za słupek możemy sprzedać
każdą zamówioną ilość z naszego asortymentu.
Pozdrawiam
Łukasz Żaczkiewicz
kom.508-325-263
lucas@carzonespecials.com
PRO-CAR Ltd Sp. z o.o.
96-200 Rawa Mazowiecka
ul.Tomaszowska 26
tel.: 0-46 814-55-28
fax: 0-46 814-55 29
Witam
Chcialbym dowiedziec sie o cene hurtowa na obudowy do slupkow.
chcialbym dodac te produkty do mojego sklepu internetowego.
na poczatek chcialbym kupic po 1 sztuce wszystkich modeli.
pozdrawiam
Sebastian Skotarczyk
koniec maila
i kto tu jest malo powazny?????
Ostatnio zmieniony śr 01 mar, 2006 19:35 przez scotty, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
a ja dzisiaj zamontowałem taki słupek dla klienta, przyszedł wraz z zegarami i kosztował 30 dol...nówka
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
cziko
a chcecie słupek ze skylina r33?? to dobrze sprzedawalny towar na ebay.de i ebay.co.uk sam szukam włsnie słupeczeka pod 3x60mm!!!jezeli jestescie zainteresowani to mege wam wysłac seryjny
Ostatnio zmieniony czw 02 mar, 2006 22:23 przez cziko, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy Wy naprawdę ogarniacie te wskaźniki podczas jazdy? Przecież one są zamontowane prawie na głowie. Moje oko nie potrafi szybko akomodować z drogi na słupek i na odwrót! 
PRAWIE jak carbon
Mike .... sa zegary z alarmem, nietrzeba ogarniac, jak cos sie dzieje to pikaja i mrugaja
Wogole apropo zegarow to ja niewidze sensu montowania takich chinskich tandet z ibaja czy tam allegro bo to tylko swieci i badziewnie wyglada. Albo porzadny zegar, ktorego wskazaniom mozna zaufac albo nic. Wylaczam z tego manometr - bo dosc prosta zabawka. Ale juz takie AFRy podlaczane potem pod seryjna lambde czy voltomierze .... n/c. Lepiej juz lampki z choinki powiesic.
Mike .... sa zegary z alarmem, nietrzeba ogarniac, jak cos sie dzieje to pikaja i mrugaja
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."