Nowy MAXI tuning: wszystko o Nissanie 200SX
Moderator: Moderator
-
nismoracing
rozumiem ze ta gazeta jest ciezko dostepna ale mozna ja kupic w e-ksiegarni, pozatym z załozenia widze ze nikt sie nie starał o zakup tej gazety a moje oburzenie jest z stad ze gazeta Spoiler ktora padła przez takich czytelnikow. Byla mocno konkurencyjna na poczotku da GT , wiele pomyslow zostalo skopiowanych do GT . Pozatym prosze mnie nie nazywac snobem bo jak by tak było robił bym auto w firmie jakiej tuningowej a wszystko co jest zrobione w mooim aucie jest wykonane przezemnie..... wiec jesli ktos mnie nie zna niech sie nie wypowiada o mnie, ci co czuja sie urazeni bardzo przepraszam i nie chce wprowdzac tu nie miłego nastroju na forum.pozdro
Wlasnie tlumacze Ci poco forumowicze chcieli ten artykul wiec czytaj uwaznie! Chcielismy ten artykul aby sobie w niedziele poczytac artykul a nie poswiecac caly dzien na polowanie na gazete i tak wiekszosc kupi gazete ze wzgledu na to zeby poczytac inne artykuly a nie tylko ten pozatym taki artykul zawsze sie przyda na forum wiec nie przesadzaj. Troche woda sodowa uderza.nismoracing pisze:rozumiem ze ta gazeta jest ciezko dostepna ale mozna ja kupic w e-ksiegarni, pozatym z załozenia widze ze nikt sie nie starał o zakup tej gazety a moje oburzenie jest z stad ze gazeta Spoiler ktora padła przez takich czytelnikow. Byla mocno konkurencyjna na poczotku da GT , wiele pomyslow zostalo skopiowanych do GT . Pozatym prosze mnie nie nazywac snobem bo jak by tak było robił bym auto w firmie jakiej tuningowej a wszystko co jest zrobione w mooim aucie jest wykonane przezemnie..... wiec jesli ktos mnie nie zna niech sie nie wypowiada o mnie, ci co czuja sie urazeni bardzo przepraszam i nie chce wprowdzac tu nie miłego nastroju na forum.pozdro
Pozdro
- zgooras
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
bardzo milutki artykul! Jedyne co to brakuje mi czegokolwiek o s14 i skaju.
co do skanowania/kupowania gazety to uwazam ze to jakies <font class="red">PIP</font>! - jest srodek nocy i nie polece teraz do kiosku po gazete, a artykul przeczytac chce. Poza tym to tak jak pisanie o newsach na forum, ktore za dwa miesiace ukaza sie w gazecie....
Nie ma co sie bac o bankructwo gazety z powodu skanow kilkunastu stron.
co do skanowania/kupowania gazety to uwazam ze to jakies <font class="red">PIP</font>! - jest srodek nocy i nie polece teraz do kiosku po gazete, a artykul przeczytac chce. Poza tym to tak jak pisanie o newsach na forum, ktore za dwa miesiace ukaza sie w gazecie....
Nie ma co sie bac o bankructwo gazety z powodu skanow kilkunastu stron.
bo to artykuł o s13zgooras pisze:bardzo milutki artykul! Jedyne co to brakuje mi czegokolwiek o s14 i skaju.
dowiedziałem się jednej nowej reczy, a mianowicie ze s13 mają HICAS
powrót do korzeni ?
no przeciez juz napisalem jakie miały
AFAIK only JDM.
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Artykulik wporzo, tylko wkradły się dwa małe błędziki w danych tech.:
1. Masa nie 1120 tylko 1220, ewentualnie 1200kg
2. Max moment przy 4000obr a nie przy 3750 jak się nie mylę.
1. Masa nie 1120 tylko 1220, ewentualnie 1200kg
2. Max moment przy 4000obr a nie przy 3750 jak się nie mylę.
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Turbo maniac niekonieczne to moze byc blad bo rozne rozdla roznie podaja
moze to byc roznica przed i po faceliftingu
a co do momentu to wiem ze byly wersje 169 koni a starsze mialy 171 moze stad ta roznica
moge sie mylic
Pozdro
moze to byc roznica przed i po faceliftingu
a co do momentu to wiem ze byly wersje 169 koni a starsze mialy 171 moze stad ta roznica
moge sie mylic
Pozdro
-
Salat
Witam wszystkich po raz pierwszy
przyznam, że z 1300 kg się nie spotkałem, 1200 - jak najbardziej.
Pozdrawiam
PS. Jeżeli ktoś będzie miał chwile - proszę o artykuł
[ Dodano: Pią Lut 03, 06 23:29 ]
Mellow, to Ciebie atakowałem przez gg zaraz po kupnie Nissana (gdzieś w okolicach sierpinia)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
PS. Jeżeli ktoś będzie miał chwile - proszę o artykuł
Lukasz pisze:s13 - 224Nm @ 3750 obr/min
A co do masy to widziałem w różnych danych że waży nawet ponad 1300 kg, Jarkowy będzie wiedział ile dokładnie, bo kiedyś chyba ważył(jak dobrze pamiętam)
[ Dodano: Pią Lut 03, 06 23:29 ]
Mellow, to Ciebie atakowałem przez gg zaraz po kupnie Nissana (gdzieś w okolicach sierpinia)
Pozdrawiam
[glow=red][/glow][glow=444444][/glow]mellow pisze:no przeciez juz napisalem jakie miałyAFAIK only JDM.
Ludzie!! Nie przesadzajcie z tą amatorszczyzną! To nie jest artykuł dla was - wyjadaczy, macie swoje Nyski i tymi kilkoma stronami możecie jedynie popieścić wzrok! hehehhe
Myślę że to bardziej jest dla ludzi którzy nie mają pojęcia o istnieniu 200sx - i tu świetnie się sprawdza. Tak właśnie znalazłem recepte na realizację swoich marzeń.... jak ktoś jest zainteresowany to prosze>>>> http://forum.turbokillers.com/plink37867.htm#37867
Myślę że to bardziej jest dla ludzi którzy nie mają pojęcia o istnieniu 200sx - i tu świetnie się sprawdza. Tak właśnie znalazłem recepte na realizację swoich marzeń.... jak ktoś jest zainteresowany to prosze>>>> http://forum.turbokillers.com/plink37867.htm#37867
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
Tu nie chodzi o amatorszczyzne, tu chodzi o sam fakt ukazania sie 200sx-a w tak znanej gazecie "az jestem normalnie z tego dumny"

chyba oprawie ta gazete w ramkemaxi tuning pisze:SPORTOWIEC Z KRWI I KOŚCI
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
zadzko kiedy która kolwiek tuningowa gazeta zagłębia się tak w jaki kolwiek inny samochód. Wg mnie dla ludzi którzy nie używają netu to niezła pigułka wiedzy.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
scotty
a wiec moje kilka groszy
dzieki wszystkim kto powystawial do sciagniecia kilka stronek gazety
zaspokoilo to moja pierwsza ciekawosc
dzis zakupilem egzemplarz czasopisma do analizy na spokojnie,
kazdy ma w domu swoj azyl gdzie analizuje doglebnie teksty z gazet
i tam wersja papierowa jest nie do zastapienia.
jak ktos pragnie moge kupic ten numer bo jest jeszcze kilka na mojej poczcie
pozdrawiam
dzieki wszystkim kto powystawial do sciagniecia kilka stronek gazety
zaspokoilo to moja pierwsza ciekawosc
dzis zakupilem egzemplarz czasopisma do analizy na spokojnie,
kazdy ma w domu swoj azyl gdzie analizuje doglebnie teksty z gazet
i tam wersja papierowa jest nie do zastapienia.
jak ktos pragnie moge kupic ten numer bo jest jeszcze kilka na mojej poczcie
pozdrawiam