to byla tylko przymiarka zeb yzobaczyc jak to wyglada czytac uwarzniej
nie obrazamy innych - mod
przednie lampy s13 - tuning
Moderator: Moderator
z tych wszystkich mi sie bardzo podobaja lampy przedstawione przez turbo maniaca. z otwieranych lamp bardzo fajne ma bmw 8. usuwanie otwieranych lamp w s13 nie wchodzi w gre (moim zdaniem), jesli juz zmieniac to tylko w rx-7 to ladnie wyglada. a co do lamp do polowy otwartych w s13 to bylo juz o tym duzo na forum, i w v-opt.
off mode
-
macpl
dziubas to dzięki bogu bo juz myslalem ze bedzie tak zamonotowany
jakas glebe byscie zarzucili bo stoja jakos wysoko...
kashmere waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
kashmere waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
zawsze mamy cos kosztem czegos, zycie to sztuka wyborumacpl pisze: waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
off mode
-
cziko
troszke nieaktualne te foteczki teraz auto stoi nizej o 5cm ma 18calowe koła i zadnych spojlerów nie posiadakashmere pisze:zawsze mamy cos kosztem czegos, zycie to sztuka wyborumacpl pisze: waskie lampki sa bajka ale nadal jest problem ze nie nadaja się do użytku na drodze...eeehhhh.
^ dobre ! ;D
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
-
s14
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/89-94-NI ... dZViewItem
pajak a nie myslales o tych, cos a'la rx7 , mi sie podobaja
pajak a nie myslales o tych, cos a'la rx7 , mi sie podobaja
z tego co pamietam to gdzies juz bylo cos o tych swiatlach i chyba nie maja homologacji to po pierwsze ( choc wsumie to zaden problem ...
).
a drugi problem to ze swieca po oczach jadacym z przeciwka ... nie maja ograniczenia poziomego tak jak zwykle swiatla
Pozdro
a drugi problem to ze swieca po oczach jadacym z przeciwka ... nie maja ograniczenia poziomego tak jak zwykle swiatla
Pozdro
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
hmmmm.... szkoda bo moglyby wygladac swietnie. widzialem kiedys jeszcze calkiem inne swiatla do s13nastki: szklane klosze idace rowno z maska i pod nimi projektory (w rx7 sie czasem podobne widuje). wygladaly nieziemsko! polecam kazdemu kto chce walczyc z seryjnymi w s13! (tylko skad je wziacForest pisze:nie maja ograniczenia poziomego tak jak zwykle swiatla
pzdr!
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
- dziubas
- -#Klubowicz

- Kontakt:
co do oslepiania to gdzies te swiatla jezdza i jakos jest doobrze wiec o co chodzi? chyba tylko o przepisy w tym naszym kraju
a moze w stanach jest <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> prawo? ,a moze jakies inne oczy maja i ich nieoslepia?
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm