Nie wiem czy to odpowiedni dział na tym forum do przekazania takiej informacji, jeśli nie to przepraszam i prosze administratora o przeniesienie do właściwego.
Witam, w imieniu firmy Extreme Promotion pragnę zaprosić do udziału w pierwszej edycji imprezy Japan Tuning Show, która odbędzie się w dniu 20 maja br. na terenach giełdy samochodowej oraz toru kartingowego w Bydgoszczy. Szczegóły na temat imprezy znajdziecie na www.extreme-promotion.pl
Zapraszam równiez na forum imprezy na którym czekamy na wszelkie propozycje oraz sugestie dotyczące imprezy.
Pozdrawiam
1' Japan Tuning Show - Bydgoszcz 2006
Moderator: Moderator
Moze pojade na impreze. Bede mogl porobic jakies fotki, ale na film nie liczcie(brak kamery).
Pozdro
PS. Moze ktos jeszcze by sie wybral??
Pozdro
PS. Moze ktos jeszcze by sie wybral??
Ja sie prawie napewno tam wybiore 90% pozostale 10% to cos co moze mi zepsuc wybranie sie na ta impre czli jakies gowno. Jednak jak sie tam pojawie to relacja bedzie zdana i fotki tez sie pojawia.
[ Dodano: Wto Sty 31, 06 17:23 ]
Rozmawialem z kolega tworzacym ten topic. Moze byliby chetni ze swoimi furami przyjechac. Proponuje to dlatego, ze beda pokazy driftu. A przecierz to jest w waszej krwi i poto sa tylne napedy. ZACHECAM
Pozdro
[ Dodano: Wto Sty 31, 06 17:23 ]
Rozmawialem z kolega tworzacym ten topic. Moze byliby chetni ze swoimi furami przyjechac. Proponuje to dlatego, ze beda pokazy driftu. A przecierz to jest w waszej krwi i poto sa tylne napedy. ZACHECAM
Pozdro
Brawo za pomysł!
Proponuję przykleić temat!
P.S. Czy ten post miał jedynie charakter ogłoszenia, czy może Organizator rozważa "specjalną" propozycję dla klubu sportowych nissanów?
Pozdrawiam.
P.S. Czy ten post miał jedynie charakter ogłoszenia, czy może Organizator rozważa "specjalną" propozycję dla klubu sportowych nissanów?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt 31 sty, 2006 19:42 przez dr Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem zadr Mike pisze:Brawo za pomysł!
-
tery
BARDZO fajny pomysl.
Wyslalem juz Maila w tej sprawie, ale tutaj tez napisze...
czy macie zamknieta liste zawodnikow pokazowych/drifterow ??
(jak to brzmi
)
pzdr
Wyslalem juz Maila w tej sprawie, ale tutaj tez napisze...
czy macie zamknieta liste zawodnikow pokazowych/drifterow ??
pzdr
Aby sie dowiedziec wiecej o drifcie to wejdzcie na forum LINK . Rozmawialem z kolega zakladajacym ten temat i mowil, ze jesli ktos chce to moze wziac udzial w pokazie driftu. Na forum pisze, ze moze pokazy driftu zostana zakwalifikowane do eliminacji krajowych
jak dla mnie SUPER 
-
s14
to nie jest czasem kontynuacja ATS ?
jesli tak, to lepiej nocowac gdzies poza terenem ats... kto byl to wie o co chodzi.. 
-
Extreme Promoti
Nie, to nie jest kontynuacja ATS. Fakt firma organizujaca Japan Tuning Show jest również od 2 lat organizatorem Auto Tuning Show w Pile i nie tylko. W ciagu najblizszego sezonu zamierzamy zorganizować co najmniej 5 imprez tuningowych. Po drugie, impreza w Bydgoszczy jest jednio dniowa i nie ma mozliwosci nocowania na jej terenie. Po trzecie Auto Tuning Show zarówno w roku 2004 jak i 2005 uznany został za najbardziej bezpieczną imprezę w kraju.
no to zbieramy ekipę, ja sie pisze, impreza zapowiada się ciekawie 
powrót do korzeni ?
- clicker200sx
- Stały gość

- Kontakt:
To i ja sie na to piszeMuro pisze:no to zbieramy ekipę, ja sie pisze, impreza zapowiada się ciekawie
No liczylen na wieksze zainteresowanie tymbardziej, ze drift bedzie zaliczony do eliminacji, bedzie tez drift dla uczestnikow. Tor niedlugo bedzie testowal i prawdopodnie startowal M. Polody!