Tylne lampy 200sx s13 Tuning.
Moderator: Moderator
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Ja też bym się pisał na światełka i mogę czekać nawet 3 miechy bo na zimę i tak ich nie będę zakładał. W zimie nie trudno o stłuczkę i jak ktoś wiedzie mi w tyłek to już po zawodach.
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
Jak będzie coś wiadomo, jakieś postępy czy cokolwiek to wiesz Pajak2444 ...
W każdym razie na nikogo nie krzyczę
żeby nie było, tylko już sie lampek doczekać nie mogę 
W każdym razie na nikogo nie krzyczę
Niom ja tez sie pisze na takie swiatelka. Pospiechu tez nie ma, a moze ktos wie jakim lakierem mozna je prysnac (czerwien i pomarancz) tak by to ladnie wygladalo i nie odlazilo ??
- Lukasz
- Stały gość

- Kontakt:
Najlepjej specjalnym lakierem do kloszy lamp, im więcej warstw nakładasz tym ciemniejszy odcień uzyskujesz.ToM pisze:Niom ja tez sie pisze na takie swiatelka. Pospiechu tez nie ma, a moze ktos wie jakim lakierem mozna je prysnac (czerwien i pomarancz) tak by to ladnie wygladalo i nie odlazilo ??
-
misio
-
jedrzej
sorki admini za to ze odrazu nie umiejscowilem tego postu tutaj....powiem tak lenistwo albo brak czasu;
ale nadal chcialbym wiedziec co myslicie o tych lampach; i moze ktos ma do nich tylna belke do opylenia
pozdrawiam
ale nadal chcialbym wiedziec co myslicie o tych lampach; i moze ktos ma do nich tylna belke do opylenia
pozdrawiam
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
No ludzie co jest z Wami! Mam wrażenie że należę do najgorzej zorganizowanego klubu w PL! Miały być kalędarze, naklejki klubowe, spojlerki no i tylne światełka! A tu co? G...o! No chyba że część z w/w rzeczy jest już w toku (w co wątpię) a jeżeli tak, to dlaczego nikt nie da cynku że coś się robi/załatwia itp. Bądźmy konsekwentni i jak się za coś zabieramy i robimy smaka klubowiczom to pasowałoby się skupić i doprowadzić projekt do końca, bo napalone chłopy czekają z kapustą w kieszeni!!!
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
-
Golak
tez tak sadze ale co do naklejek to jarek pisal ze muro zalatwia no i ja sie zglosilem i juz sa w toku produkcji a dajmy pajakowi sie wykazac mowil ze da znac w tym poscie no i czekamy ale fajnie by bylo byc na bierzaco
Witam! Wierzcie mi ze rownie bardzo czekam na wszelkie zmiany jesli chodzi o swiatelka do s13 jak i wy !! Pisalem ze sa swiatla do s13 za 50$ i to jest prawda ALE !!!!! Koszt przesylki 8 sztuk droga lotnicza to koszt 780 $ !!! Siedemset osiemdziesiat DOLAROW !!! i wlasnie z tego powodu plan sprowadzenia tych swiatel z usa umarl !!! Jest jeszcze mozliwosc wysylki zwylka paczka! czyli statkiem !! o cene moge sie dowiedziec w przeciagu 3-4 dni! Ale czzekam na przyplyw gotowki i chcialbym sprowadzic te swiatla z CHIN !!!! Po kosztach producenta= przesylka = moj zarobek co zagwaqrantuje WAM ITAK NIZSZA CENE NIZ fucken 780$/8 zestawow !!! Przepraszam ale jeszcze mnie niepopierd..... zebyu wydawac 1000$ na sama przesylke !!! Tyle kosztuje wysylka CALEGO KONTENERA Z CHIN !! Jeszcze raz chcialbym was przeprosic , ale niejestem w stanie wylozyc chwilowo 400$za lampy +800$ za przesylke !! Juz itak gdzies "SA" kur.a nasz short shiftery !!! mialy byc 20 dni temu!!! od 30 listopada ostatnim punktem TRACKINGU jest LOS ANGELES a <font class="red">PIP</font>.. SS nadal niedoszly !!
Napiszceie czy chcecie czekac ponacd miesiac na swiatla ( i wylozyc pinadze z gory ) zeby dostac piekne chromowane swiatelka !!
Dajcie mi kilka dni a przedstawie wam swiatla jakich jeszce nigdy nigdzie niebylo!! No moze poza MASERATTI 3200GT !!
Mam nadzieje ze wspolpraca ze scottym sie powiedzie a bedziemy mieli swiatla ktorych zazdroscic nam beda nawet wlasciciele KOUKI !!!!
Napiszceie czy chcecie czekac ponacd miesiac na swiatla ( i wylozyc pinadze z gory ) zeby dostac piekne chromowane swiatelka !!
Dajcie mi kilka dni a przedstawie wam swiatla jakich jeszce nigdy nigdzie niebylo!! No moze poza MASERATTI 3200GT !!
Mam nadzieje ze wspolpraca ze scottym sie powiedzie a bedziemy mieli swiatla ktorych zazdroscic nam beda nawet wlasciciele KOUKI !!!!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
-
Golak
wieze w chiny i w ciebie wole poczekac bo tamte to nie rewelacja ale cena byla okazyjna mysle ze niema co sie tak zucac poczekamy zobaczymy
To wrzućcie jakieś zdjonka tych Chinese style.
Osobiście mam wątpliwości co do Chinese Quality
Czasem zdaża się tak, że zamawia się większą ilość czegoś tam z Chin i całkiem poważni sprzedawcy twierdzą że dawno to wysłali, generalnie śliska sprawa, zbadajcie dobrze grunt żeby wtopy nie było.
PS. Proszę mnie nie pytać skąd mam takie doświadczenia
Osobiście mam wątpliwości co do Chinese Quality
Czasem zdaża się tak, że zamawia się większą ilość czegoś tam z Chin i całkiem poważni sprzedawcy twierdzą że dawno to wysłali, generalnie śliska sprawa, zbadajcie dobrze grunt żeby wtopy nie było.
Chinese style to dokladnie takie same swiatla jak w usa! WSZYSTKIE SWIATLA U USA SA Z CHIN !!! Co do jakosci ja niemam zadnych watpliwosci !! To niejest sredniowiecze !! oni niejednokrotnie maja lepsze sprzet niz wiekszosc swietnych firm w polsce !!!kamil pisze:To wrzućcie jakieś zdjonka tych Chinese style.
Osobiście mam wątpliwości co do Chinese Quality![]()
A co do wysylki to nieda sie przerobic kupca na kase bo to grozi procesem !!!Wyobrazasz sobie firme ktora wydala kupe kasy na reklame a pozniej dostala antyreklame od kupca !!! Antyreklama jest 1000x skuteczniejsza niz najlepsza reklama !!
Jeszcze nigdy niemialem problemow z chinczykami !! I mam nadzieje ze nigdy niebede mial bo szkoda mi kasy na wycieczke do chin w celu regulowania naleznosci !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Pajak na pewno juz wiele paczek sprowadziles i znasz ceny ale ktos chce cie za przeproszeniem w ch..a zrobic. Za ok 600$ to mozna to w 3 dni kurierem sprowadzic i nie ma problemu ze zgina w transporcie. Ja zawsze sprowadzalem USPS (na stronie jest kalkulator oplat) nie bylo zadnych problemow. Ale oczywiscie jak zalatwisz z Chin to jeszcze lepiej. Co do wschodniej mentalnosci to sie zgadzam. Nigdy nie mialem z nimi problemow a ze Stanow ciagle cos ginie. I oczywiscie chyba nik nie ma zludzen ze te sprowadzone ze USA sa tam produkowane 
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
-
Golak
z londynu za 400 zl 20 kilo ta firma co mowisz USPS i masz ubezpiecznie na paczke ile taikie cos kosztuje z jap lub usa ?