Rozrusznik, problem ze szczotkami.

ECU, chip, SMT, ECU MASter, Apexi i inne wynalazki typu: EBC, kontrole trakcji, kontrole stuku,

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
kamil79
Coś już wiem
Coś już wiem

Ostatnio zaczął zawieszac mi się rozrusznik, lekkie stukanie w niego pomagało i wczoraj postanowiłem go wykręcic. Dzieki nieocenionej pomocy brata , kolegi i 8paku zywca 0.65l jakos go wydłubaliśmy. Swoją drogą nie widziałem niegdzie indziej tak chu.....wego dostępu do rozrusznika jak ma s13.

Teraz pytanie:
W rozruszniku są 4 szczotki, 2 z nich się już skończyły , więc czy mam sztukowac nowe szczotki , czy kupic od razu nowy szczotkotrzymacz. Przerabiał ktoś ? Jaka jest cena szczotkotrzymacza ?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Podjechac do pana co robi takie cuda i wymienic na taki po regeneracji :) 150zł kup teraz :)
a jak masz ochote dłubać to oki - ja kiedys tak podcierałem dupe szkłem dorabiając szczotki od silnika z odkurzacza zelmer :) Najlepiej jak byś dostał cały komplet ze szczotko-trzymaczami. A i wyjmaj wirnik; satelity oczyśći nasmaruj.
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
kamil79
Coś już wiem
Coś już wiem

Elektryk wymienił mi cały szczotkotrzymacz na nowy, kosztowało mnie to 75zł z robocizną. Najgorsze to umieszczenie gada w samochodzie....... Pozdrawiam

:D Koniec walki :) Kręci jak oszalały
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

JAK ODKRĘCISZ ŁAPE Z POD KOLEKTORA TO BANAŁ :) CHOĆ JA WSTAWIAM GO BEZ PROBLEMU I Z NIĄ :)
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektronika silnika”