Ostatnio zaczął zawieszac mi się rozrusznik, lekkie stukanie w niego pomagało i wczoraj postanowiłem go wykręcic. Dzieki nieocenionej pomocy brata , kolegi i 8paku zywca 0.65l jakos go wydłubaliśmy. Swoją drogą nie widziałem niegdzie indziej tak chu.....wego dostępu do rozrusznika jak ma s13.
Teraz pytanie:
W rozruszniku są 4 szczotki, 2 z nich się już skończyły , więc czy mam sztukowac nowe szczotki , czy kupic od razu nowy szczotkotrzymacz. Przerabiał ktoś ? Jaka jest cena szczotkotrzymacza ?
Pozdrawiam
Rozrusznik, problem ze szczotkami.
Moderator: Moderator
Podjechac do pana co robi takie cuda i wymienic na taki po regeneracji
150zł kup teraz 
a jak masz ochote dłubać to oki - ja kiedys tak podcierałem dupe szkłem dorabiając szczotki od silnika z odkurzacza zelmer
Najlepiej jak byś dostał cały komplet ze szczotko-trzymaczami. A i wyjmaj wirnik; satelity oczyśći nasmaruj.
a jak masz ochote dłubać to oki - ja kiedys tak podcierałem dupe szkłem dorabiając szczotki od silnika z odkurzacza zelmer
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
JAK ODKRĘCISZ ŁAPE Z POD KOLEKTORA TO BANAŁ
CHOĆ JA WSTAWIAM GO BEZ PROBLEMU I Z NIĄ 
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]