Tylne lampy 200sx s13 Tuning.
Moderator: Moderator
ale sie zakręciłem, jakie lampy są za ile bo juz nic nie kumam, sa jakies za 50USD ?
powrót do korzeni ?
ja tez sie zakrecilem. Jezeli te z 3 czerwonymi maja normalne kierunki to te, jezeli nie to te "yd cos tam". I oczywiscie policz to i daj koncowa cene na glowe z przesylka.
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
Za pomaranczowe to one na 100% niebeda! Jesli juz to czerwono pomaranczowe! Moge sprowadzic rowniez te z 3 czerwonymi kolkami ale cena seryjna! 50+100$ bo sprzedawca od tych z 2 kolkami niema tych z 3-ma! Wiec musisz podjac decyzje! Taniej lub oryginalnie i niepewnie !200sx pisze:ja tez sie zakrecilem. Jezeli te z 3 czerwonymi maja normalne kierunki to te, jezeli nie to te "yd cos tam". I oczywiscie policz to i daj koncowa cene na glowe z przesylka.
Za 50$ sa te z 2 i te z 3 czerwonymi kolkami !!
Te z 2 czerwonymi maja bialy srodek(na migacze) niekolisty !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
kurcze ... udziwnilo sie tutaj ...
a moze te swiatelka ? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/89-94-NI ... 0098QQrdZ1
1. maja "normalne" kierunki
2. srodek jest czarny
2. srodek jest czarny
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Kurcze moze jestem ograniczony ale zgubilem sie z tymi kolkami. Czy moglbys dac jeszcze raz zdjecia lamp ktore sa dostepne w rozumiem preferencyjnej cenie.Pajak2444 pisze: Moge sprowadzic rowniez te z 3 czerwonymi kolkami ale cena seryjna! 50+100$ bo sprzedawca od tych z 2 kolkami niema tych z 3-ma!
Za 50$ sa te z 2 i te z 3 czerwonymi kolkami !!
Te z 2 czerwonymi maja bialy srodek(na migacze) niekolisty !!
r4 turbo jest super, a V10 bi-turbo...
Tylko cena jest mniej korzystna bo zaczyna sie od 100$ za sztuke( koszt jak sami widzicie bez przesylki)a nie 50 jak w lustrzanym przypadku!!blurek pisze:kurcze ... udziwnilo sie tutaj ...
2. srodek jest czarny
Jako edita wrzuce koszt wysylki zeby nienabijac nowych postow!
- Załączniki
-
- Oto te 'PREFERENCYJNE" cenowo swiatelka!
- yd-s13.jpg (154.25 KiB) Przejrzano 8060 razy
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Ludzie decydujmy sie zanim lampki znowu podrożeją czy coś w tym stylu. Preferuję opcję2 (2 czerwone+białe).
Sprawnie określamy się i zamawiamy
Sprawnie określamy się i zamawiamy
Witam
Jeśli te światełka z ostatniego posta są po 50$ + zbiorowa przesyłka to też piszę się na komplet.
peace
Jeśli te światełka z ostatniego posta są po 50$ + zbiorowa przesyłka to też piszę się na komplet.
peace
Name?
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
-Abu Dalah Sarafi.
-Sex?
-Four times a week.
-No, no, no..... male or female?
-Male, female...... sometimes camel.......
Ja tez juz sie wpisałem na liste,
Pająk moze wrzuc tu liste kto kupuje i daj termin zamknięcia zamówienia, bo tym sposobem to będziemy sie bujać jeszcze z pół roku
Pająk moze wrzuc tu liste kto kupuje i daj termin zamknięcia zamówienia, bo tym sposobem to będziemy sie bujać jeszcze z pół roku
powrót do korzeni ?
-
Golak
jezeli cena 50$ to sie pisze no i co z tymi zegarami ? pokazales after i before jest w u gory czy sa dostepne 2 rodzaje czy wkoncu ten jeden ?
-
macpl
Nie szalej Krzysiu za Kouki trzeba dać 400-500$ na Ebayu.......i wg. mnie to są jedyne słuszne reszta wygląda jak
.....ori są ładniejsze...
Ostatnio zmieniony śr 09 lis, 2005 15:42 przez macpl, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli nikomu się nie spieszy do tych światełek 
Kamil co masz na mysli z tym niespieszeniem sie!
Dostalem oferte przesylki!!!
Za 8 zestawow 760$ !!! Wiec kolesia troche poj....o !!
Kazalem mu sie zapytac o przesylke 2x4 i 4x2 !! Moze wyjdzie DUZO taniej! A jesli nie to bede chcial standardowa przesylka czyli statkiem= ponad miesiac czekania !! Niekrzyczcie na mnie ale jest to niezalezne ode mnie!!!
Dostalem oferte przesylki!!!
Za 8 zestawow 760$ !!! Wiec kolesia troche poj....o !!
Kazalem mu sie zapytac o przesylke 2x4 i 4x2 !! Moze wyjdzie DUZO taniej! A jesli nie to bede chcial standardowa przesylka czyli statkiem= ponad miesiac czekania !! Niekrzyczcie na mnie ale jest to niezalezne ode mnie!!!