Witam wszystkich zza wielkiej wody - tym razem z Australii.
Niezle bryki tu sie widzi na ulicach. 350z to normalka prawie co chwile przejezdza, kilka s15, skylinow r33, silvii. Powiem wam szczerze ze subaru impreza WRX nie robi zadnego wrazenia jak sie czlowiek opatrzy, ale na kazdym nissanie oko zawsze zawisnie.
Pozdrawiam i jak bede mial jakies foty to wkleje (w odpowiednim miejscu).
Pozdrawiamy
Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
mr_dan
Ramzes bracie jeszcze na wakacje cie mijalem swom grandem wtedy co dzwonilem a tu prosze gdziesz cie wywialo
hyh Pozdro za wialka wode no i dla reszty rodzinki tez bo mi tu jakiegos focha szczelicie
Pozdro. Ps tak pozatym to jestem na etapie namierzenia 300 ZX w dojczach ale jak do tej pory kilka ogladalem ale ogryzy nie warte tej kasy co chca za nie 
witam ja też nie mam ale tu jestem 
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW
-
navidar
Czesc, jestem buuuu... Totalny brak kultury, juz sie udzielilem kapke na postach a nie przywitalem sie. Wybaczcie prosze, ta fascynacja s13...
Obiecuje poprawe
Niech moc bedzie z nami.
Obiecuje poprawe
Niech moc bedzie z nami.
- TURBO maniac
- Stały gość

- Kontakt:
Witajcie chłopy i kupujcie dwusety!
Pozdro dla wszystkich nowych
Pozdro dla wszystkich nowych
Gdy dał gazu to wał urwoł, bo pod maską było TURBO!
No no myslalem ze gdzies zaginoles

-
Ziółek
Witam. Mam 22 lata, mieszkam jak widac w Warszawie, a dokladnie pod Warszawa w malej miejscowosci zwanej Zlotoklos
Jak narazie nie mam wlasnego samochodu, co zreszta ma sie zmienic w styczniu. Do tej pory smigalem jakimis francuskimi galaretkami: Laguna 1,9dCi i Clio o zabujczej mocy 75Km
Czytam forum od pewnego czasu i kierujac sie racjonalnym mysleniem, bezskutecznie probuje wybic sobie z glowy zakup 200sx'a
Szczytem marzen bylo by S14a, ale z S13 tez bede cieszyl sie jak dziecko. Pozdrawiam
ja tez walcze z tym jak mogeZiółek pisze: kierujac sie racjonalnym mysleniem, bezskutecznie probuje wybic sobie z glowy zakup 200sx'a
off mode
Ja się już wyleczyłem z myśli oddania Nissana w jakieś obce ręcę - chyba że zmienię na S14a
Jak ludzie dzwonili to chciałem żeby nie kupowali.
I nie kupili na szczęście, a ja już wolę jeździć autobusem na codzień i Nissana od święta - jeśli będę musiał.
I nie kupili na szczęście, a ja już wolę jeździć autobusem na codzień i Nissana od święta - jeśli będę musiał.
EMWU is dead
Karrlos pisze:Ja się już wyleczyłem z myśli oddania Nissana w jakieś obce ręcę - chyba że zmienię na S14a
sorry za ot
off mode