Rejestracja SKYLINE w PL
Moderator: Moderator
Tu gościu fajnie to opisał:
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... 015/page-8
Post nr #198
enjoy 
Ale że w papierach wszystko cacy to nie mieli się czego czepić. Raczej to będzie standardem bo auto tego typu budzi duże zainteresowanie na drodze, szczególnie w kolorze białym
więc z grubsza już się pogodziłem z faktem częstych pogadanek z niebieskimi ^^
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... 015/page-8
Post nr #198
Powiem tak - wyjechalem na miasto ze dwa razy jak na razie i już raz była kontrolaciekaw jestem czy policja częściej będzie chwytac takie rodzynki bo kiera po prawej
haha ja jak narazie nie mialem zadnej kontroli jeszcze
tez bialy i pewnie tez rzuca sie w oczy
mam nadzieje ze jak najdluzej zostane niezauwazalny
ale rejestracja dopiero przedemna...

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
z tego co wiem to nie ma najmniejszego problemu już rejestrować angliki w polsce, przynajmniej w poznaniu. Ostatnio koleś odstawił auto rhd na sprzęgło do mnie rano i zabrał tablice i wieczorem odbierał już z normalnymi polskimi. 
Poszukuję...
-
DARECKI78
- Proszę nie bić nowego

wtrace sie z ta rejestracja . o jakim aucie mowice . bede rejestrowal japonca i bylem w 2 stacjach kontroli na razie powiedzieli ze nie ma klopotu i ze to zielone swiatlo do rejestracji
Ostatnio zmieniony ndz 23 paź, 2016 21:14 przez DARECKI78, łącznie zmieniany 1 raz.
dobrze wiedziecDARECKI78 pisze:wtrace sie z ta rejestracja . o jakim aucie mowice . bede rejestrowal japonca i bylem w 2 stacjach kontroli na razie powiedzieli ze nie ma klopotu i ze to zielone swiatlo do rejestracji

-Amen
-
DARECKI78
- Proszę nie bić nowego

nr do ludzi co przerabiaja 606600869 be-lights
na stacji przegladow - swiatla przod
przeciwmgielne i lusterka
na stacji przegladow - swiatla przod
przeciwmgielne i lusterka
Ostatnio zmieniony ndz 23 paź, 2016 21:55 przez DARECKI78, łącznie zmieniany 1 raz.
dzieki ale xenon jakbym mial to sam bym przerobil bo to akurat jest proste i to nawet bez wkladania innej soczewki... ale mam halogen i musze obadac jutro po robocie czy da rade go przerobic w ten sam sposob co lampy xenonowe...DARECKI78 pisze:dla porownania
co do przeciwmgielnego to sprawa jest wiadoma...
ale dalej nie czaje o co chodzi z tymi lusterkami... i jakos nigdy nie moglem zajarzyc tego tematu
podejrzewam ze sie myle i to bardzo ale ja wnioskuje ze skoro siedze po stronie prawej to w swoich lusterkach widze wszystko co jest z tylu bez wiekszego problemu po ustawieniu ich oczywiscie pod siebie

-Amen
-
DARECKI78
- Proszę nie bić nowego

szok dzis na przegladzie . dowiedzialem sie co z tego ze przeglad przejdzie jak w wydziale nie zarejestruja ..... tu na 1 nodze do wydzialu ... i oooooooo dziwo pani pyta o przeglad ja na to ze chce sie dowiedziec co trzeba pokolei aby dostac tablice,c pani zniknela na pare chwil ,,,,wraca rozklada rece i mowi JA NIE WIEM JUTRO JEST KIEROWNIK PROSZE PRZYJSC RANO I ZAPYTAC ,,,,, vin nie problem bo to przy przegladzie wpisuje i tak ma byc .... auto nie zarejestrowane w e.u moze stanowic klopot , jutro sie okaze . pani dostala papiery oglada certyfikat przewozu gdzie sa wszystkie dane i pyta o dwwod rejestracyjny wowwwwwww . myslalem ze mnie trafi . poczym stwierdzila ze chba bedzie trzeba wyslac zapytanie do ambasady japonskiej jak to wyglada .KUR....... co jest z tym krajem !!!!!!!!!!!!
Andy miałem kiedyś japońca po przekładce i lusterek nie dało się do końca dobrze ustawić. Także trzeba wkłady wymienić bo nie ustawisz ich sobie tak idealnie. Jak w sumie nie zmieniałem bo dało się jeździć, ale z perspektywy czasu wiem, że trzeba było to zrobić.
ale jak narazie Andy nie robi przekładki, wiec lusterka sa dobre dla takiego miejsca siedzenia kierowcy 
lusterka trzeba ogarniac w przypadku jak napisali chlopaki powyzej, czyli przekładki, ale to moje zdanie
lusterka trzeba ogarniac w przypadku jak napisali chlopaki powyzej, czyli przekładki, ale to moje zdanie
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
sonic20 pisze:dokładnie jak pisze tomaq
wkłady są trochę inne bo musza mieć inne zakresy ustawin odchylenia
ale jak ktoś jest wysoki i siedzi daleko od kierownicy to da się ustawić dobrze
szaman pisze:ale jak narazie Andy nie robi przekładki, wiec lusterka sa dobre dla takiego miejsca siedzenia kierowcy
no wlasnie po przekladce to doskonale wiem ze braknie zakresu ustawienia lusterek
ale interesowalo mnie czy czasem czegos nie zrozumialem jesli tak jak szaman pisze NIE PRZEKLADAM AUTA i zostaje ono RHD
no ale widocznie wynika z tego ze lusterka zostaja tak jak sa bo dzialaja idealnie
kwestia przerobienia reflektorow.. na dniach bede sie w to bawil... jest prosta opcja do przerowbienia tak Xenonowych iak i halogenowych bo sporo ludzi na forach zagranicznych i niemieckich o tym psize... narazie nie chce tu nic opisywac bo sam msuze to sprawdzic... ale jesli to faktycnzie okaze sie prawda to moge nawet jakis poradnik czy opis zrobic

-Amen