Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
domino
-#Administrator
-#Administrator

Witajcie witajcie
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

www.oknadomino.pl
insane89
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich :) oprócz konta posiadam s13 z CA od 3 lat ale na kołach od miesiąca ... Zaproszony zostałem osobiście przez Szamana który mnie dorwał na parkingu pod Galerią Katowicką :)
Podejrzewam że mój nissan już kiedyś był na TK przez odbarwiony od słońca na tylnej szybie napis ,
wiec auto powraca w nowym wcieleniu i z nowym właścicielem .
Pozdrawiam wszystkich :D
Avation
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam witam i o zdrowie pytam! :D
[center]

Jest:
Nissan 200SX S13 KH3
Nissan Primera P10 eGT KH3[/center]
[center]
Obrazek[/center]
Stopczyk
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Cześć, ciekawe forum, sporo treści, zostanę na dłużej. Kto wie, może jakieś s14a się trafi. Konrad
Asurd
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich, duuużo ciekawych informacji na to liczyłem 8)
Nissan 200sx S13 CA18DET
MaYak
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Hej jestem Adam. Moja przygoda z nissanami na razie obejmuje jeżdżenie kilka lat temu almerą z 98roku ( ogólnie bardzo bezawaryjny samochód tylko z rudą się strasznie lubił). Od lat uwielbiam 300 zx-a ( tak głupio ale od momentu jak zobaczyłem go w Kilerze pomyślałem ze chciałbym takiego kiedyś mieć). Rejestruje się bo wiadomo warto poczytać najpierw a może i podpatrzeć jakieś patenty i zdobyć namiary na zaufanych mechaników. Plan jest znaleźć 300zx-a i odremontować go w miarę do oryginalnego stanu może z lekkimi zmianami, nie planuje żadnej wyścigówki więc czy będzie to wolnossący czy TT wyjdzie w praniu, ale będe poszukiwał raczej wersji 2+2 bo jakoś taka dłuższa bardziej mi podchodzi. Pozdro
Niebieski trupek 300zx Z32 TT
karol28
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

cześć
Numer tel: 516-530-096
marcinOsa
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam, wszstkich forumowiczów!!!! ;)
matek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

witam :)
cybermysza
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

witam :D
Awatar użytkownika
MEFisto087
-#Moderator
-#Moderator

witamy i zapraszamy do czytania i na eventy klubowe 8)
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda
Obrazek
"If it isn’t broken, don’t fix it"
ariel.wubergare
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Witam, Jestem wspólnikiem firmy Wuber Garage dotarłem do Was na forum gdyż mój wpsólnik niestety nie daje radę na tą chwilkę :) mamy drobne problemy z rozbitym nowym autem w trasnsporcie między narodowym ;) posiadam którąś z rzędu nyskę, narazie tajmenica jaki model, postaram się ogarnąć wszystkie Wasze zapytania i prośby o sprawdzenie części oraz moje autko jeżeli je zaakceptujecie bynajmniej jest to klasyk , pozdrawiam Serdzecznie, moze i ja w przyszłości będę potrzewbował Waszej porady, tymczasem dajemy sobie rade razem z Mateuszem, kontakt na tel 792-245-009 ;)
Awatar użytkownika
artoor200sx
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

czesc ordynusie ;)
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
Awatar użytkownika
mysza
-#Administrator
-#Administrator

No właśnie sprawa jest taka, że ariel.wubergarage został zidentyfikowany pozytywnie jako Maly10001.
Kolega Maly10001 swego czasu
przyłożył się kut'asem do sprawy
i prosił o zablokowanie dostępu do forum, używając wielu niecenzuralnych słów zarówno w podaniu jak i wcześniej w postach i shoutboxie. Konto ariel to jego zdublowane konto, o czym jest wzmianka w regulaminie. Z racji pamiętnych czasów i tego, że sam chciał permanentną blokadę konto Ariel dostaje bana.

Jest to ban związany stricte z jego deklaracjami - nie mamy żadnych uwag co do handlowania czy uczciwości tego użytkownika. Macie do niego numer telefonu jak i adres mailowy - możecie się z nim kontaktować. Natomiast z powodu jego zachowania i tego, że sam chciał bana Maly/Ariel nie wejdzie na to forum. Składka sponsorska komara go z tego nie zwalnia - opłacając składkę panowie wiedzieli, że maly nie ma tu dostępu.

Aha - post artoor200sx, nie miał wpływu na zidentyfikowanie Maly10001, zostało to ustalone dużo wcześniej.
Ostatnio zmieniony ndz 17 maja, 2015 14:58 przez mysza, łącznie zmieniany 3 razy.
Przedszkole Montessori FaSolLa

Protest Wyborczy

Mateusz Pucharski

Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Awatar użytkownika
artoor200sx
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

:shock: nawet o tym nie wiedzialem !! napisalem ordynus bo to komara kolega ... Ale jazda :D
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”