Kalendarz 2015
Moderator: Moderator
Kurde tyle fajnych zdjęć, że ciężko wybrać faworyta.... Wszystkim był dał max punktów 
no jest tylko 12 opcji więc trzeba kombinować 
W tym roku poziom jest bardzo wysoki (z edycji na edycję jest coraz trudniej wybrać dobre zdjęcia) i każdy podesłał mocne fotki - pewnie z tego powodu będzie duża rozbieżność, ale mam nadzieję, że każdy będzie zadowolony z wyniku.
W tym roku poziom jest bardzo wysoki (z edycji na edycję jest coraz trudniej wybrać dobre zdjęcia) i każdy podesłał mocne fotki - pewnie z tego powodu będzie duża rozbieżność, ale mam nadzieję, że każdy będzie zadowolony z wyniku.
Ostatnio zmieniony pt 07 lis, 2014 22:21 przez mysza, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Wyniki:
Konrad żółty 11A - 25głosów
Claysman 15B - 23 głosy
Binio Fiołek 21A - 23 głosy
Konrad Zielony 14C - 22 głosy
Dasiek 6B - 20 głosów
Rusek300ZX 8A - 19 głosów
Krisc 10C - 19 głosów
Binio czerwony 20A - 19 głosów
Lolilaj 5C - 18 głosów
Grzesko 7C - 18 głosów
Mysza 16A - 18 głosów
Rekin528 9C - 16 głosów
Mamy tym samym 12 zdjęć 12 samochodów i nawet nie trzeba dogrywki
Już wyjaśniam dlaczego:
- claysman był 2x w pierwszej 12tce (1 samochód zajął 2 miejsca, więc następny w kolejce załapywał się do 12tki)
- na 13tym miejscu z rekinem był fiołek Binia, ale było to jego drugie zdjęcie w pierwszej 12tce, więc nie potrzeba dogrywki bo fiołek już się załapał
- gratulacje dla zwycięzców - w zamian za nadesłanie zdjęć płacą 10% mniej od ceny podstawowej kalendarza
Konrad żółty 11A - 25głosów
Claysman 15B - 23 głosy
Binio Fiołek 21A - 23 głosy
Konrad Zielony 14C - 22 głosy
Dasiek 6B - 20 głosów
Rusek300ZX 8A - 19 głosów
Krisc 10C - 19 głosów
Binio czerwony 20A - 19 głosów
Lolilaj 5C - 18 głosów
Grzesko 7C - 18 głosów
Mysza 16A - 18 głosów
Rekin528 9C - 16 głosów
Mamy tym samym 12 zdjęć 12 samochodów i nawet nie trzeba dogrywki
Już wyjaśniam dlaczego:
- claysman był 2x w pierwszej 12tce (1 samochód zajął 2 miejsca, więc następny w kolejce załapywał się do 12tki)
- na 13tym miejscu z rekinem był fiołek Binia, ale było to jego drugie zdjęcie w pierwszej 12tce, więc nie potrzeba dogrywki bo fiołek już się załapał
- gratulacje dla zwycięzców - w zamian za nadesłanie zdjęć płacą 10% mniej od ceny podstawowej kalendarza
Ostatnio zmieniony pn 17 lis, 2014 13:48 przez mysza, łącznie zmieniany 2 razy.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
strasznie fajnie że moje auto się dostało
dzięki za głosy i już nie mogę się doczekać wersji wydrukowanej nad moim biurkiem 
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Nie martw się, 'odmienimy' Cie po przyszłorocznym Japfeściegrzesko pisze:hehe nie ma prawie żadnego zdjęcia na które głosowałemchyba mam jakiś "inny" gust
Ostatnio zmieniony pn 17 lis, 2014 17:18 przez Binio_, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś w styczniu i w sierpniu, a na Twoje pytanie jako pierwszego zainteresowanego o wysłanie dwóch samochodów przypomnij sobie jak odpowiedziałem...
Niech ktoś mi wytłumaczy logikę Konrada bo ja tego nie czaję? Samochód w grudniu to źle? Jakiś przypał czy co? W styczniu też źle? Ktoś jeszcze nie lubi jakiegoś miesiąca, czy co? Zielony w sierpniu to też obciach pewnie dlatego, że mój jest w lipcu... To znaczy, że cała 7'ka innych samochodów jest lepsza od auta z sierpnia?
Żółty dwa miesiące z rzędu to źle? A w 2012 jak byłeś na 5 zdjęciach finałowych i lądowałeś co chwila na 12 kartach to wtedy było dobrze? Jakoś częstotliwość pokazywania żółtego wtedy Ci nie przeszkadzała
Przypomnij sobie jak walczyłeś o to, że ma być ciągle Twój samochód w kalendarzu?
Faktycznie styczeń i grudzień to moje niedopatrzenie - ale weź się zastanów w jaki sposób mi to wypominasz...
Mogę to zmienić bo do druku jeszcze zostało trochę czasu, ale wyluzuj te pretensje bo sam chciałeś kiedyś widzieć samego żółtka w kalendarzu z tym wyjątkiem, że wtedy akurat ja go nie składałem więc dziwnym trafem to Ci nie przeszkadzało...
Niech ktoś mi wytłumaczy logikę Konrada bo ja tego nie czaję? Samochód w grudniu to źle? Jakiś przypał czy co? W styczniu też źle? Ktoś jeszcze nie lubi jakiegoś miesiąca, czy co? Zielony w sierpniu to też obciach pewnie dlatego, że mój jest w lipcu... To znaczy, że cała 7'ka innych samochodów jest lepsza od auta z sierpnia?
Żółty dwa miesiące z rzędu to źle? A w 2012 jak byłeś na 5 zdjęciach finałowych i lądowałeś co chwila na 12 kartach to wtedy było dobrze? Jakoś częstotliwość pokazywania żółtego wtedy Ci nie przeszkadzała
Faktycznie styczeń i grudzień to moje niedopatrzenie - ale weź się zastanów w jaki sposób mi to wypominasz...
Mogę to zmienić bo do druku jeszcze zostało trochę czasu, ale wyluzuj te pretensje bo sam chciałeś kiedyś widzieć samego żółtka w kalendarzu z tym wyjątkiem, że wtedy akurat ja go nie składałem więc dziwnym trafem to Ci nie przeszkadzało...
Ostatnio zmieniony śr 19 lis, 2014 22:05 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- MEFisto087
- -#Moderator

Marcin2f3, była możliwość zgłoszenia zdjęć auta, a potem otwarte głosowanie na nadesłane propozycję, więc w kalendarzu znajdują się auta na które można było głosować 10 dni a że swoje głosy oddało 60 forumowiczów (w tym ja niema co ukrywać
) to dla mnie całkowicie sprawiedliwie.
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
To zdecydowanie wina głosujących!Marcin2f3 pisze:I znowu w kalendarzu większość aut się powtarza z poprzednich lat...
Osobiście bym wszystkich zwyzywał. Zazwyczaj to pomaga.
Konrad pisze:Ja rozumiem że mnie nie pałasz do mnie sympatią, ale drugi rok z rzędu moja fura w styczniu albo grudniu to już mega chamstwo.
Nam z Olą to obojętne kiedy jesteśmy, więc jeżeli wolisz być w lutym albo w grudniu i Mysza ma czas to przerobić to śmiało
Ale nadal nie łapie....jakie to ma znaczenie, kto w którym jest miesiącu ?
- Konrad
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
Czy ja kogokolwiek zmuszałem do głosowania na moje auto w 2012 roku???????? Przesłałem tylko propozycje do kalendarza.
A co do miesiąca grudnia i stycznia to pisałem to już kiedyś - "bardzo proszę o wrzucenie mojego zdjęcia do kalendarza w każdy miesiąc oprócz grudnia i stycznia, tylko i wyłącznie dlatego, że prace mam jaką mam i w te dwa miesiące jestem prawie cały czas poza biurem, a w domu tylko sypiam. Dlatego nie mam czasu żeby nacieszyć oczy moim autem w kalendarzu.
Mysza ja nie mam nic do Ciebie, może faktycznie mogłem to trochę inaczej ująć, przepraszam jeżeli Cię uraziłem.
A co do miesiąca grudnia i stycznia to pisałem to już kiedyś - "bardzo proszę o wrzucenie mojego zdjęcia do kalendarza w każdy miesiąc oprócz grudnia i stycznia, tylko i wyłącznie dlatego, że prace mam jaką mam i w te dwa miesiące jestem prawie cały czas poza biurem, a w domu tylko sypiam. Dlatego nie mam czasu żeby nacieszyć oczy moim autem w kalendarzu.
Mysza ja nie mam nic do Ciebie, może faktycznie mogłem to trochę inaczej ująć, przepraszam jeżeli Cię uraziłem.

Twoje oddanie 3 głosów tylko na jedną osobę też nie było pomocneMarcin2f3 pisze:I znowu w kalendarzu większość aut się powtarza z poprzednich lat...
Konrad spoko, nie miałem o tym pojęcia, albo zapomniałem jak o tym pisałeś - na pewno nie było to celowe z mojej strony. W każdym razie będę miał to na względzie i przesunę Cię w jakiś sensowniejszy miesiąc.
Ostatnio zmieniony czw 20 lis, 2014 08:37 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski