Body Kit :) s13 kto by sie na to pisał
Moderator: Moderator
a ja bym przypomnial stare zdjecie z tego tematu i sie dalej upieral
moze ktos cos takiego dla mnie zrobic ? Zwlaszcza na ten wlot pod maska sie upieram

moze ktos cos takiego dla mnie zrobic ? Zwlaszcza na ten wlot pod maska sie upieram
- Załączniki
-
- drift.jpg (73.6 KiB) Przejrzano 5910 razy
Też dopominam się o 'finezyjną' mordkę 
- Załączniki
-
- 240SX-AGG-F.jpeg (54.27 KiB) Przejrzano 5876 razy
-
- 240SX-AGG-F.jpeg (54.27 KiB) Przejrzano 5883 razy
-
SIWY_240SX
Widzialem takie spojlerki jak Skotty'ego na allegro - dedykowane do "NX200"
Gosc chce 500 za zderzak i 300 za progi.
Progi sa nawet w porzo ale ten zderzak troche za kanciaty, jak juz zmieniac to na cos oplywowego
Gosc chce 500 za zderzak i 300 za progi.
Progi sa nawet w porzo ale ten zderzak troche za kanciaty, jak juz zmieniac to na cos oplywowego
-
Sebi-G
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Znalazlem pare body-kitow prosze o wyrazenie swej opini.
Oceniajcie sami, patronem tego tez jest scooty wiec prosze o wybranie ktora wam sie podoba. A niebede otwieral nowego tematu wiec tutaj piszcie swoje uwagi dotyczace tych kitow.
Propozycja 1 Propozycja 2 Propozycja 3 Propozycja 4 Propozycja 5 Propozycja 6 Propozycja 7
Oceniajcie sami, patronem tego tez jest scooty wiec prosze o wybranie ktora wam sie podoba. A niebede otwieral nowego tematu wiec tutaj piszcie swoje uwagi dotyczace tych kitow.
Propozycja 1 Propozycja 2 Propozycja 3 Propozycja 4 Propozycja 5 Propozycja 6 Propozycja 7
taaa....tylko wez z tym jeździj, ciekawe jak długo był by cały 
-
Star
Mi się podoba propozycja 1 i 5
Muro, jak się ma air ride to dziury nie straszne
Ale taka zawiecha w 200SX to już nie to samo...
moze i tak, mój zderzak(były Kubusa) nie by taki niski, a własnie teraz kleji sie po zaryciu o glebe.Star pisze:
Erebuni Kit 395 lub 511 To moji faworyci! Ale ja pozostaje itak przy zestawie ze zdjecia ToMa czyli Drift Style !!! Scotty czekamy na gotowe produkty !!
-
SIWY_240SX
Witam ziomala, widze ze grono s13 w Olsztynie sie poszerza, ale nie o tym...
Temat swiatel byl juz nieraz poruszany, ale ostaonio sa nawet ciekawe ceny za lexus look.
W Polsce znalazlem za 880pln (od reki) a z usa 690pln + 100pln (przesylka w pare tygodni)
Temat swiatel byl juz nieraz poruszany, ale ostaonio sa nawet ciekawe ceny za lexus look.
W Polsce znalazlem za 880pln (od reki) a z usa 690pln + 100pln (przesylka w pare tygodni)
- Załączniki
-
- swiatla 200sx_s13.jpg (20.96 KiB) Przejrzano 5647 razy
-
- 54547219.jpeg (43.67 KiB) Przejrzano 5645 razy