Dzisiaj koło 15, s13 jechała od Łukowa do Siedlec. Na mazowieckich blachach, kwadratowa blacha z tyłu.
Pozdrawiam kierownika.
Napotkane 200SXy
Moderator: Moderator
- MEFisto087
- -#Moderator

Furious widziany w niedziele na trasie M-Mz. - W-Wa w kierunku W-Wa ok. 17.
I co jakiś czas czerwone/wiśniowe poliftowe s13 na przedliftowych felgach w okolicy Zakretu-Sulejowka.
I co jakiś czas czerwone/wiśniowe poliftowe s13 na przedliftowych felgach w okolicy Zakretu-Sulejowka.
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
jezeli blacha Nismo, to Arekbirdhouse pisze:Srebrna S13 na al. 29 listopada w Krakowie około godziny 21:30. Staliśmy razem na światłach (ciemnozielone BMW E28).
Dzisiaj czerwona S14a na rondzie grzegórzeckim jechała w stronę ronda mogilskiego około 8 rano.
Wczoraj dobrze podające S14A Krisa na Wyrazowie 

"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Colin McRae 1968-2007
Nie wiem czy jest na forum ale gościu jest z mysłowic.dedi pisze:wczoraj niedaleko zjazdu z S1 niebieskie S13 jadące w kierunku na Mysłowice, mejbi rej. SMI
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... 1080_n.jpg
ok 10:45 czarne S14A na blachach CW na ulicy Kilińskiego w Częstochowie.
Po 11:20 czerwony GTR na Dąbrowskiego, też w Częstochowie.
Po 11:20 czerwony GTR na Dąbrowskiego, też w Częstochowie.
"If in doubt, flat out."
Colin McRae 1968-2007
Colin McRae 1968-2007
WLKP POZNAŃ 19:15 widziany r33 na rondzie rataje ! Pozdrowienia dla kierownika 
srebrne s13 mogło być Orbita, jestem pewien na jakieś 90%Dasiek pisze:jezeli blacha Nismo, to Arekbirdhouse pisze:Srebrna S13 na al. 29 listopada w Krakowie około godziny 21:30. Staliśmy razem na światłach (ciemnozielone BMW E28).
Dzisiaj czerwona S14a na rondzie grzegórzeckim jechała w stronę ronda mogilskiego około 8 rano.
Dzisiaj już drugi raz widziany w Radomiu zielone s14a - zaraz po 7. Koleś pewnie jechał do pracy na 7:30 bo jakieś 3 tyg temu widziałem go jak wracał tą samą ulicą przed 16
- Marcinrat1
- -#Klubowicz

- Kontakt:
rej. PWA a to wielka Polskaluki343 pisze:Dzisiaj koło 15, bordowa s13 jechała od Łukowa do Siedlec. Na mazowieckich blachach, kwadratowa blacha z tyłu.
Pozdrawiam kierownika.

Takiego oto rodzynka w niemalże identycznym malowaniu spotkałem stojącego obok DTŚ Chorzów-Świętochłowice. Właściciel grzebał pod maską, nie mogłem się zatrzymać żeby pomóc, oby wszystko było z nim już si
Cholera wydawało mi sie że W było z przodu, trochę za szybko leciałem na tym odcinku co się minęliśmy i tylko w lusterku patrzyłem na jakich blachachMarcinrat1 pisze:rej. PWA a to wielka Polskaluki343 pisze:Dzisiaj koło 15, bordowa s13 jechała od Łukowa do Siedlec. Na mazowieckich blachach, kwadratowa blacha z tyłu.
Pozdrawiam kierownika.było trzeba mnie zatrzymać by się pogadało mieliśmy się i tak kiedyś zgrać
CA18
Poznań ! 10min temu na trasie rondo rataje - kórnicka czerwone s13 na blachach POS albo PGS...
S13, wczoraj Gorzow przed meczem Stal - Falubazy. Kto nim jezdzi? Chwalic sie 
Dzisiaj czerwonee s13 z czarnymi poszerzeniami i czarnymi felami na głośnym
wyciorze godz. 19.30 na skrzyżowaniu z Kabelanką w KRK. Pozdrawiam kierownika