transport auta
Moderator: Moderator
Cześć pany. Potrzebuję przewieźć samochód z Polski do Anglii i oczywiście mam na myśli nissana. Może ktoś jeździ, wozi samochody z anglii i np po nie jeździ na pusto a jak by nawet nie to wszystkie oferty mile widziane. Jak macie jakiegoś znajomego "pewnego" który się tym zajmuje to proszę zapytajcie będę wdzięczny za pomoc. Termin około 7 czerwca lub później bo będę w Polsce więc jak coś pomogę w załadunku. Dzięki Tomek. max.t@op.pl
- streetfighter44
- Coś już wiem

- Kontakt:
napisz z kad do kad to ci dam namiary na kogos co mi przewiozł juz kilka razy motor
bokiem go bokiem
sam transport to nie problem, bo szukasz ogłoszenia, płacisz 1,2zł za kilometr i fura leci. kwestia że to trochę wyjdzie a pewnie autor tematu szuka czegoś tańszego, jak nie to daj znaka dam Ci namiar na znajomego co trudni się transportem na co dzień
Ostatnio zmieniony sob 03 maja, 2014 19:59 przez Saqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszukuję...
patrząc po trasie to masz 2k km w 1 stronę a trzeba liczyć w 2... także 2k zł to małoMax.T pisze:no właśnie chodzi o kasę bo nie chcę wydać 2 koła na transport wolę więcej wsadzić w mody
a jakieś fora co się zajmują spedycją?
Poszukuję...
- streetfighter44
- Coś już wiem

- Kontakt:
tu masz tel 608262232 dzwon do niego koles mi ogarnal kilka przesylek on jest z debicy i przez krk jedzie do Anglii
bokiem go bokiem
Zajmuję się transportem aut także jak chcesz mogę pomóc ogarnąć temat, pisz na PW.