Sebekk
Moderator: Moderator
-
Sebekk
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
kolega się z forum nissantech próbuje odegrać?Daniel's pisze:Cwaniak i kręt
Cwaniak to ty jesteś? Kupując auta na chatcie forum
1szy klient, który przyjechał obejrzeć odjechał autem-a serwis w Tomaracing tylko go utwierdził w tym, że to był dobry zakup.
Spytam konkretnie- co u mnie kupiłeś, że masz mnie za krętacza?
P.S. 2 ...o jeszcze pajac jestem. Kolego -myszo----chyba ktoś "bluzga"
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 16:34 przez Sebekk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Daniel's
- Coś już wiem

- Kontakt:
nic nie kupiłem i nic bym nie kupił bo z gadki już czuć że burak jesteś ,
a to czy chcę kupić skaya czy s13 i za ile to wiadro ci do tego, kupię to co będę chciał i na co będę miał ochotę. nie będę dyskutował bo nie chcę się zniżać do twojego poziomu.
wracaj lepiej na swoje forum i błyskaj tam.
a to czy chcę kupić skaya czy s13 i za ile to wiadro ci do tego, kupię to co będę chciał i na co będę miał ochotę. nie będę dyskutował bo nie chcę się zniżać do twojego poziomu.
wracaj lepiej na swoje forum i błyskaj tam.
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 16:40 przez Daniel's, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sebekk
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
...a juz kupiles od kogos auto czy nadal marzyciel?Daniel's pisze:nic nie kupiłem i nic bym nie kupił bo z gadki już czuć że burak jesteś ,
Skoro nic nie kupiles- to skad opinia krętactwa i cwaniactwa?
dla zainteresowanych: http://www.nissantech.pl/topic/12057-of ... 0km-2000r/
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 16:45 przez Sebekk, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Daniel's
- Coś już wiem

- Kontakt:
jestes??
00:44:47
wiesz , że cie kurwo dojade
w tym świętym miescie. Pamietaj, że w dzisiejszych czasach nikt nie jest anonimowy.
00:44:55
pozdrawiam i do zobaczenia
00:45:11
bad boyu
brawo sebku. zachowanie godne podziwu. chcesz to podam ci mój adres...
chcesz to wkleję dalszą część twojej rozmowy z gg
wiesz , że cie kurwo dojade
bad boyu
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 17:42 przez Daniel's, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro wywołałeś mnie to Ci odpiszę tutaj a nie na priv. Określenie pajac a rzucanie kurwami i tekstami, że to forum jest pojebane to są 2 różne rzeczy. Pisanie na priv nie daje Ci wolnej ręki żeby sobie używać do woli bo dostałeś za coś ostrzeżenie - a jak taki jest Twój styl to radzę to przemyśleć...Sebekk pisze:
P.S. 2 ...o jeszcze pajac jestem. Kolego -myszo----chyba ktoś "bluzga"Warny sie należa
Wlazłeś od razu na giełdę - dostałeś warna zasłużenie co Ci udowodniłem a Ty dalej z gębą wyskakujesz.
Bluźnij sobie dalej tutaj, na privach - gdzie tam sobie chcesz i wal wszędzie opinię że jesteśmy poje...ni bo mamy zasady, do których Ty się nie stosujesz...
Wiesz kim jesteś na tym forum? GOŚCIEM - takim samym jak goście przed Tobą i wcale się nie zdziwię jak nie będziesz wiedział co znaczy to określenie tutaj, za to inni będą dobrze wiedzieć o co chodzi.
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 18:11 przez mysza, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
-
Sebekk
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
poprosze o calosc, a ja dokleje PW z Nissantechu.Daniel's pisze:jestes??
wiesz , że cie kurwo dojadew tym świętym miescie. Pamietaj, że w dzisiejszych czasach nikt nie jest anonimowy.
bad boyu
P.S. Szczurka poprosze jeszcze o kolejne warny i bana
P.S. 2 - Adres poprosze na PW
...a wracając do meritum sprawy- czyli opinii jako sprzedawcy...czy ch** o co chodzi w tych tematach. to "kolega" Daniels chcial kupic auto- moje. Nie zamierzał jednak przyjezdzac..bo mu za daleko, dzownic tez nie zamierzal...tylko chcial kupic samochod korzystajac z opcji PW na forum.
Obserwowałem poczynania owego pana na forum gdzie to co chwila - wrzucal kolejne linki nissanow z pytaniami "a ten?" , "ktos ogladal" , "a co o tym powiecie" ?? Oczywiscie sam nie widzial zadnego- bo mu wszedzie daleko.
Jak i tutaj wiecie deklarowal budzet wysokosci 40 000zł. Po czym nagle pisze ze sprzedal civica i moze kupic cos za 10 000. malo tego..nie cos..a S13- z SR bo CA to on nie chce.
Do tranzakcji nie doszlo- malo tego nawet do spotkania- proponowalem mu ze kupie mu nawet bilet na PKP jesli on zaluje kasy. PRoponowalem ze sam do niego zadzownie- jesli tez zaluje kasy na telefony. ...kolega jedynie chcial poznac "plusy,minusy i historie" ... minus to on mial- na akumulatorze. Co potwierdziło sprawdzenie przedzakupowe zlecone przez "zdecydowanego" kupujacego. Samochod sie sprzedal...ale Pana Danielsa strasznie ból z dupie cisnie- ze jakto ja mu nie napisalem na forum. Zbyt dlugo handluje samochodami...zeby nie poznac "dupozawracacza"...czy jak to my mowimy "apacza" (czyt: aaaa, patrzeee ) .
Stąd tez jak zobaczyl temat- postanowil od razu pocisnac- co mnie bardzo wkurwilo- bo franca w zyciu ode mnie zadnej rzeczy nie kupil - rzuca jakimis kretaczami.
Co do mychy- juz raz kiedys pisales- zebym zalozyl temat- zalozylem. wrzucam ogloszenie i znowu cos nie tak. Nie sadzisz chyba ze bede na kazda oddzielna <font class="red">PIP</font> zakladal temat? jakbym chcial rozprzedac auto na czesci to co mam zalozyc 50 tematow?? Kto ustala takie zasady? Zamiast pomoc nowemu w "zasadach" - ktorych nie spotkalem jeszcze na zadnym forum w tym kraju, ...no ale najwidoczniej tu sie ceni oryginalnosc. To mi jakies ostrzezenia sypiesz. Ale jesli wszyscy uzytkownicy tego forum sa pokroju was dwoch- to nawet bym nie chcial nic tu sprzedawac. i tak jak napisales...pojde na allegro. Tam przynajmniej są "konkretni" kupujacy- a nie dzieci z marzeniami. Danielsa- jeszcze kumam- bo to Hondziarz, a oni są naprawde dziwni. Ale mycha...teoretycznie powinienies byc normalny. Teoretycznie...wyjeb mnie z tego forum a posty zostaw dla potomnych. tych ..."kolegow" o ktorych wspominasz.
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 19:51 przez Sebekk, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Sebekk
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
a na maturze liczyć nauczyli?? Pokaz mi date przystapienia do forum...ze podobno "od razu wlazlem na gielde".mysza pisze:Sebekk pisze: Wlazłeś od razu na giełdę - dostałeś warna zasłużenie co Ci udowodniłem a Ty dalej z gębą wyskakujesz..
3 slowa do ojca prowadzącego: https://www.youtube.com/watch?v=gwG1325WeCQ
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 20:04 przez Sebekk, łącznie zmieniany 1 raz.
jak sobie poczytasz regulamin, to ci sie wszystko wyjasni,Sebekk pisze:wrzucam ogloszenie i znowu cos nie tak. Nie sadzisz chyba ze bede na kazda oddzielna <font class="red">PIP</font> zakladal temat? jakbym chcial rozprzedac auto na czesci to co mam zalozyc 50 tematow?? Kto ustala takie zasady? Zamiast pomoc nowemu w "zasadach" - ktorych nie spotkalem jeszcze na zadnym forum w tym kraju, ...no ale najwidoczniej tu sie ceni oryginalnosc. To mi jakies ostrzezenia sypiesz
zasady sa ustalone nie od dzis, jakos wszystkim pasuje, a ty sie pojawiasz i masz wielkie ale ze to forum nie ma napisanego regulaminu pod ciebie,
pomoc z naszej strony kazdy kto chce otrzymuje,
dla ciebie to zapoznanie sie z regulaminem i jego akceptacja, to tobie i nam pomoze
a przekrecajac nicka myszy dajesz przyklad jaki to masz szacunek do innych osob.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
rozumiem, że pytanie "co tym razem kurwa nie tak?? " to jest twój sposób na prośbę o pomoc?Sebekk pisze:Zamiast pomoc nowemu w "zasadach"
oczywiście zaraz po tej prośbie argumentujesz ją słowami - "cziko mial racje ze tu same zjeby siedza a zasady macie pojebane."
i masz czelność jeszcze pisać, że nowemu nie chcemy pomóc?
Weź się zastanów jak zacząłeś konwersację i odpowiedz sobie sam czemu Cię tak potraktowano...
Tak - od razu wlazłeś na giełdę - temat z 2 przedmiotami założyłeś przed tematem z opinią, na dodatek nie obchodził Cię regulamin bo masz dalej pretensje a dobrze wiesz, że 2ch rzeczy nie możesz sprzedawać bez składki.Sebekk pisze:a na maturze liczyć nauczyli?? Pokaz mi date przystapienia do forum...ze podobno "od razu wlazlem na gielde".
3 slowa do ojca prowadzącego: https://www.youtube.com/watch?v=gwG1325WeCQ
a za 3 słowa kolejny warn... zauważ, że ja do Ciebie piszę z dużej litery - a Ty jedziesz po mnie za to, że nie przestrzegasz zasad które panują tu od X lat...
jeszcze jeden post w tym stylu i się pożegnamy - masz allegro...
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- borimichal
- -#Moderator

yyyy?
Mysza-cos wyrozumialy dzisiaj jestes
Mysza-cos wyrozumialy dzisiaj jestes
on tak za nic tez nie poleciał... topics45/oszust-cziko-vt11702.htmmysza pisze: "cziko mial racje ze tu same zjeby siedza a zasady macie pojebane."
mysza chyba sie starzejesz...
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl