Jaka jest realna szansa na dostanie dobrego, niedojechanego R33, lub R34 w normalnych pieniądzach>
Szukam powyższych dwóch aut(nie wydmuszki z klatkami) dla brata. Jedyny wymóg to LHD(w przypadku r33) lub możliwość przekładki w przypadku R34.
Sky miałby być ulicznym dupowozem do cackania w garażu. Żaden tor i drift
Ktoś coś?
/nismo250, Ty chyba orientujesz się w takich sprawach, prawda?
Skyline R33, R34
Moderator: Moderator
[video]http://www.youtube.com/watch?v=evrVQDxPaww[/video]
- kamyk1988
- Coś już wiem

Ja siedze w Irlandii i staralem sie znalesc jakiegos R33 nie dojechanego w dobrej kasie to naprawde ciezko. Obecnie jest tuaj na rynku 3 max 4 skyline'y warte uwagi ale kazdy to minimum 5 tys euro. Co do R34 to praktycznie w ogole nie ma tego tutaj na sprzedaz...
- Draxan
- Postojebca

- Kontakt:
a Andy czasem nie chce swojego R33 sprzedac? Tyle ze to RHD ale za to pewny
.
Projekt 300ZX z32 Twin Turbo (504BHP / 630Nm) :
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink
moj obecnie ma przod dojechany ze tak powiem 
do sprzedazy bedzie ale dopiero jak mu wstawie oryginalny pas przedni, wystroje i odswierze komore... silnik mam mega zdrowy nie katowany bo zal mi kopac w sprzeglo co weekend, a latac bokiem zdarza mi sie raz na pol roku przez 1h silnik aktualnie seryjny i nie krecony na wieksze moce po wymieanie odstawowych rzeczy na nowych olejach i plynach
powiem tak.. silnik mam igle a buda do podrobienia ALE - 0 rdzy ani zadnych sladow korozji auto zawsze garazowane pod kluczem i RHD, jezdzi, nie psuje sie, ma sie dobrze
ciezko bylo dostac ale wyrwalem go fartem od znajomego ktory sciagnal go dla siebie do polszy auto bylo calkowice seryjne procz trzech rzeczy - mialo dolozonego dodatkowego BOVa + wydech HKS + krotkie twarde sprezyny jakies tam NISMO czy cos...
ogolnie tak przegladam rynek co jakis czas i zdrowe dobre auto mozna kupic ale napewno nie w UK, w niemcowni tez ciezko nie dojezdzane dorwac, najlepsze sztuki to albo import z Jap, albo z krajow w ktorych sa bardzo rygorystyczne przepisy drogowe i dobry asfalt - skandynawskie kraje albo Australia,,, ja polecalbym szukac tez w krajach w ktorych motorsport jest slabo rozwiniety
ogolnie coraz ciezej o te auta
na wysapch mozesz znalezc conajwyzej dobra bude... jesli chcesz dobry silnik to tylko daleki import
do sprzedazy bedzie ale dopiero jak mu wstawie oryginalny pas przedni, wystroje i odswierze komore... silnik mam mega zdrowy nie katowany bo zal mi kopac w sprzeglo co weekend, a latac bokiem zdarza mi sie raz na pol roku przez 1h silnik aktualnie seryjny i nie krecony na wieksze moce po wymieanie odstawowych rzeczy na nowych olejach i plynach
powiem tak.. silnik mam igle a buda do podrobienia ALE - 0 rdzy ani zadnych sladow korozji auto zawsze garazowane pod kluczem i RHD, jezdzi, nie psuje sie, ma sie dobrze
ciezko bylo dostac ale wyrwalem go fartem od znajomego ktory sciagnal go dla siebie do polszy auto bylo calkowice seryjne procz trzech rzeczy - mialo dolozonego dodatkowego BOVa + wydech HKS + krotkie twarde sprezyny jakies tam NISMO czy cos...
ogolnie tak przegladam rynek co jakis czas i zdrowe dobre auto mozna kupic ale napewno nie w UK, w niemcowni tez ciezko nie dojezdzane dorwac, najlepsze sztuki to albo import z Jap, albo z krajow w ktorych sa bardzo rygorystyczne przepisy drogowe i dobry asfalt - skandynawskie kraje albo Australia,,, ja polecalbym szukac tez w krajach w ktorych motorsport jest slabo rozwiniety
na wysapch mozesz znalezc conajwyzej dobra bude... jesli chcesz dobry silnik to tylko daleki import
Ostatnio zmieniony śr 12 mar, 2014 22:34 przez Andy, łącznie zmieniany 1 raz.

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
W UK złapałem od chłopaka który z ojcem prowadził warsztat samochodowy i ich pasją były auta, głównie stare modele Forda Fiesty. Mieli jeden czy dwa egzemplarze Fiesty MK1 po gruntownej renowacji 
Mój w 2008r przypłyną z JP (Tokio) do UK na co posiadam dokumenty
W jakiej kasie szukasz GTR-a?
Mój w 2008r przypłyną z JP (Tokio) do UK na co posiadam dokumenty
W jakiej kasie szukasz GTR-a?
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

ja na swojego polowalem pol roku z odlozona co raz to wieksza kupka pieniedzy . Codziennie przegladalem ebaye , pistonheads , autoscout , autotrader itp az w koncu i mi trafila sie okazja , kliknalem kup teraz na ogloszeniu ktore wisialo 2 minuty w necie , po czym oddzwonil do mnie wlasciciel , i pytal czy na pewno biore , bo oglosil sie jeszcze na innych portalach i telefony sie urywaly . Silnik mialem troche pomodzony , wydech 3 cale kwasiak hks 18 calowe felgi no i byl to spec 2 . Silniczek tez igielka , od zmiany do zmiany nawet milimetra oleju z bagnetu nie ubylo . Jakbym sie nie rozjebal to pewnie mialbym go do dzis .
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
- kamyk1988
- Coś już wiem

W sumie to jeszcze nie wiem w jakiej kwocie szukam, narazie nabylem Datsuna 260z a na codzien mam audi a4, ktorego musze sie pozbyc, i dopiero jesli uda sie tego pozbyc to moze bym myslal o R32 lub R33 GTR, maks do 10 tys euro, ale jeszcze nie zdecydowalem czy nie wole tej kasy wsadzic w 260z 
Przegladam rynek Irlandzki i UK ale szalu z tymi autami nie ma, chyba latwiej znalesc cos w JP i podobnie z cena wyjdzie...
Przegladam rynek Irlandzki i UK ale szalu z tymi autami nie ma, chyba latwiej znalesc cos w JP i podobnie z cena wyjdzie...