szybkie pytanie, szybka odpowiedź

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Andy
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

kacus13 pisze:binio gdzie zakupiles takie cos i za ile jesli mozna wiedziec?
dopisuje sie do pytania xD
Obrazek
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
rtuber
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Golec pisze:http://mtuning.pl/sklep-tuning-internet ... -typd.html#

Ma ktos moze u siebie taki DP? ten screamer spelnia swoje zadanie? :D
miałem i był problem z tą częścią, która oddziela WG od reszty wydechu (słabo pasowała i spaliny nawet przy zamkniętym WG przedostawały się przez screamera ).
Ostatnio zmieniony czw 06 lut, 2014 19:08 przez rtuber, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
MarcelPL
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

siema, mam problem z chłodzeniem. mianowicie po zmianie całego silnika CA18DET chłodzenie nie praktycznie nie działa. tzn. temp. rośnie grubo, z nagrzewnicy bije mimo to zimne powietrze, górny wąż miękki na odpalonym silniku (dolny chyba też o ile pamiętam), chłodnica praktycznie zimna. strzelona pompa wody, termostat czy to i to?
Awatar użytkownika
Lolson
Stały gość
Stały gość

Wyjmij termostat, skrec do kupy, odpal i sie dowiesz. Zacznij od najprostrzych rzeczy
We are INSANITY CREW✌️
Facebook
Instagram
MarcelPL
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

w drugim silniku została mi pompa wody, która żyje tylko nie wiem czy uszczelka wytrzyma przekładkę czy jakąś będzie trzeba nową natrzepać... jeszcze muszę do serwisówki zajrzeć, bo nie wiem gdzie tu jest dokładnie termostat
Awatar użytkownika
Lolson
Stały gość
Stały gość

na samym wierzchu praktycznie go masz, 3 śruby+obejma z węża i jest Twój
We are INSANITY CREW✌️
Facebook
Instagram
Awatar użytkownika
Golec
-#Klubowicz
-#Klubowicz

Jak uszczelka od pompy wody Ci sie rozerwie, to bez problemu mozesz złożyć na sylikon, nic sie nie stanie ;)

Tak jak pisze Lolek, wyjmij termostat i sprawdz go czy napewno dobrze dziala. co do ogrzewiania, to przypuszczam, ze nie odpowietrzyla Ci sie nagrzewnica.
Rownie dobrze mogla sie ukrecic pompa wody i dlatego temperatura na silniku jest, a chlodnica i weze zimne
MarcelPL
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

odpowietrzyłem po zmianie silnika nagrzewnicę. wcześniej temp. skakała, raz na maca, raz na min. teraz już tylko się grzeje a przy turbo po wyłączeniu silnika normalnie bulgocze jak w zepterze :D
Awatar użytkownika
MiniMi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

U mnie bylo tak samo na nowym termostacie, zrob tak jak lolek mowi i to juz duzo powie. Pozniej pamietaj ze termostat musi byc zalozony dziurka do gory ;)
Pieniądze można zainwestować, albo przepierdzielić. Można też zainwestować w nissana- czyli przepierdzielić.
Awatar użytkownika
kacus13
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... 9241_n.jpg ktos widzial juz kiedys taka metode na dystanse? ciekawe jak dlugo to wytrzymuje :)
Awatar użytkownika
Saqu
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

kacus13 pisze:https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... 9241_n.jpg ktos widzial juz kiedys taka metode na dystanse? ciekawe jak dlugo to wytrzymuje :)
wytrzymuje pewnie tyle co pare razy przepchnąć auto po garażu :O a na wyjeździe się pokrzywi :D
Poszukuję...
Iv
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Czy kierownica z 300zx (Z32) pasuje do innych modeli Nissana? Jeśli tak, to do jakich?
_I am a fuckin lady_
Awatar użytkownika
luk
Stały gość
Stały gość

kacus13 pisze:https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hph ... 9241_n.jpg ktos widzial juz kiedys taka metode na dystanse? ciekawe jak dlugo to wytrzymuje :)
To tylko nakrętki przedłużające szpilki a na to dopiero przychodzi luźno dystans
Wie ktoś gdzie zdobędę takie nakrętki bo potrzebuję po jednej do dystansów zmieniających ilość szpilek z 4 na 5 , a nie chcę mi się wymieniać szpilki na dłuższą w piaście ?
Ostatnio zmieniony ndz 09 lut, 2014 21:02 przez luk, łącznie zmieniany 2 razy.
enees
Stały gość
Stały gość

Gdzie kupię uchwyty żarówek do lamp lexus (ala kouki), w które mocuje się żarówkę?
Awatar użytkownika
st4t1c
Stały gość
Stały gość

enees pisze:Gdzie kupię uchwyty żarówek do lamp lexus (ala kouki), w które mocuje się żarówkę?
Masz na myśli gniazda? Potrzebujesz jakiś, nazwijmy to ory, czy może być uniwersalny zamiennik?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim”