turbo timer
Moderator: Moderator
tu masz jak to jest w s13
topics29/montaz-turbo-timera-hks-w-s13-vt17001.htm
w s14 musi byc prawie tak samo, sprawdz sobie w serwisowce jeszcze jak sa przewody w kostce.
topics29/montaz-turbo-timera-hks-w-s13-vt17001.htm
w s14 musi byc prawie tak samo, sprawdz sobie w serwisowce jeszcze jak sa przewody w kostce.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
dzieki
timer juz podlaczony. faktycznie rozmieszczenie i kolory kabli potrzebnych do podlaczenia sa takie same w s13 i w s14.
jedyne co mnie zdziwilo, ze podroba ktora kupilem wyglada na to ze ma mozliwosc ustawienia tylko dwoch czasow 30sek albo minuta, troche slabo
no chyba ze trzeba wstukac jakies tajne kody, ale jedyne co znalazlem poza tymi dwoma czasami to woltomierz. pomijam fakt ze ta centralka piszczy jak glupia, chyba owine ja czyms bo widze dzwieku tez sie nie da wylaczyc
tak to jest z akcesoriami "STYLE"...
jedyne co mnie zdziwilo, ze podroba ktora kupilem wyglada na to ze ma mozliwosc ustawienia tylko dwoch czasow 30sek albo minuta, troche slabo
niee, czasy da sie zmieniac, oba, trzeba przytrzymac chyba w gore albo ktorys inny kierunek,
i przejdzie do trybu zmieny czasu, co do dzwieku to ja nie mam, w mojej wersji jest cisza
i przejdzie do trybu zmieny czasu, co do dzwieku to ja nie mam, w mojej wersji jest cisza
onepointeightT
- Draxan
- Postojebca

- Kontakt:
no ale z tego co zrozumialem Szaman tez ma "Style" nie Genuine
.
No chyba ze zle zrozumialem albo Ty masz jakąś Mega Stajl Verszyn

No chyba ze zle zrozumialem albo Ty masz jakąś Mega Stajl Verszyn
Projekt 300ZX z32 Twin Turbo (504BHP / 630Nm) :
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink
Temat - topics37/z32-stock-300zx-twin-turbo-vt20452.htm
Foty - https://picasaweb.google.com/draxan1980 ... directlink