rolka napinacza

Wszystko na temat silników CA

Moderator: Moderator

Micz

moja rolka napinacza strzasznie szumi i chciałem kupić nową (może ktoś ma) powiedzcie ile to kosztuje i gdzie można dostać i czy lepiej żeby była nowa czy może być używana

pozdro
Micz
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

olny nowo ! koszt ok 220 bez znizek za szt
Sa 2 napinająca i prowadząca najlepiej kumplet mienić po zniszkach jakies 300-320 zeta
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Micz

220zł? :shock: no to chyba poszukam dobrych używek bo już lepsze to niż ta moja wymęczona rolka
Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

wstawisz drut to jezdzij drutem ! Pekniety pasek = BARDZO BOLI
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Micz pisze:220zł? :shock: no to chyba poszukam dobrych używek bo już lepsze to niż ta moja wymęczona rolka
To tak, jak byś szukał używanych klocków hamulcowych...
Micz

jasne, rozumie się że trzeba nowe tylko byłem w szoku że to takie drogie, anyway thnx 4 help ^^
Dewik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Kurcze jedno mnie denerwuje,ze u nas w S13 nie ma lancucha...Tylko jest zwykly pasek i ze za kazdym razem lepiej zmieniac rolki przy wymianie paska bo nasze silniki sa bardzo kolizyjne :wink:
ChEsTeR

Dewik ci co maja lancuchy nazekaja ze nie maja paska. Robia sie luzy sa problemy z napinaczem dzilajacym pod wplywem cisnienia oliwy, lancuchy o porzadnym przebiegu dzwonia, a ustawienie rozrzadu np w escorcie rs2000 to istna rzezba, i zanim to zacznie jezdzic znaczy sie napinacz sie napelni olejem nak napieprza ze myslalby kto ze tlok sie z glowa spotyka. Kolejna sprawa ile wazy łancuch a ile pasek rozrzadu. To tez jest masa ktora musi napedzic silnik.
Dewik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No i teraz wszystko rozumiem :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki CA”