Ważne info - hasło zdjęte więc CZYTAĆ! :)
Moderator: Moderator
Czekałem wczoraj na jakiś telefon, żeby podjechać i się podpisać, a tu nic
Ja mógłbym ewentualnie go wziąć i potrzymać trochę. Tylko znowu też nie będe z nim jeździł co drugi dzień do łodzi, żeby ktoś się podpisał, a nikt z Łodzi też nie będzie do mnie specjalnie dojeżdżał na podpis raczej.
Inną trasą musiałem jechać więc już Ci głowy nie zawracałem 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
95 % pewności to za małomysza pisze:Stworzyłem grupę, dla której to forum jest widoczne i do tej grupy czasowo należymy wszyscy poza kosą i dziubasem więc każdy ma dostęp bez hasła teraz a 2 panowie nie powinni tego widzieć(teoretycznie jestem tego pewien na 95%
)
Jesteście wielcy, na prawdę. Fajna inicjatywa, wzruszyłem się..
Skoro ja widzę, to Dziubas pewnie też. Wydaje mi się, że rzadziej zagląda więc jest szansa, że tego jeszcze nie widział. Mysza zrób tak, żeby nadal nic nie wiedział.
Ostatnio zmieniony czw 22 sie, 2013 09:14 przez kosa771, łącznie zmieniany 1 raz.
Kur... a jak Ty się tu dostałeś??? 
edit:
Dobra dziubas nie widział, dziwne bo stworzyłem grupę do której dodałem każdego po czym was usunąłem i wyłączyłem automatyczne dodawanie osób, więc nie powinno was dodać...
Niestety jakoś sami dołączyliście mimo iż was nie było w tej grupie. Tak czy siak, dziubas tematu nie widział i został ponownie usunięty z tej grupy + dodałem jeszcze wszelkie możliwe blokady aby się nie dołączył także może będzie ok.
Ty skoro już wiesz to i tak nie ma sensu Cię usuwać
edit:
Dobra dziubas nie widział, dziwne bo stworzyłem grupę do której dodałem każdego po czym was usunąłem i wyłączyłem automatyczne dodawanie osób, więc nie powinno was dodać...
Niestety jakoś sami dołączyliście mimo iż was nie było w tej grupie. Tak czy siak, dziubas tematu nie widział i został ponownie usunięty z tej grupy + dodałem jeszcze wszelkie możliwe blokady aby się nie dołączył także może będzie ok.
Ty skoro już wiesz to i tak nie ma sensu Cię usuwać
Ostatnio zmieniony czw 22 sie, 2013 09:31 przez mysza, łącznie zmieniany 2 razy.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- MEFisto087
- -#Moderator

kosa771, udawaj ze nic nie wiesz 
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
Musisz zacząć ćwiczyć kolejne wzruszenie na zawołanie bo nie wiadomo kiedy prezent będzie wręczonykosa771 pisze: Jesteście wielcy, na prawdę. Fajna inicjatywa, wzruszyłem się..![]()
Mysza, mega spęd będzie na vol2 tak więc niech kask będzie napewno tam dostarczony
Przekażę go komuś na początku września kto dowiezie go na Wyrazów - ja nie mam pewności, czy się tam pojawię ze względu na wyjazd służbowy.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Kask pojechał z dominem - panowie z Poznania jak chcecie się podpisać to się zgadujcie i umawiajcie już z dominikiem - za 2 tygodnie kask pojedzie na Wyrazów 
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Update - kask ma czarny1986r - wpisywać się w Poznaniu kto może!
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
tak kask zawiozłem czarnemu żeby Poznań mogł się podpisac
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
- czarny1986r
- Stary Wyjadacz

jestem w posiadaniu także w środa-czwartek zrobie objazdówke
Gdzie ostatecznie pojechał kask po Wyrazowie?
Kosa dostał rękawiczki?
Kosa dostał rękawiczki?
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
hmmmm w sumie ostatni z kosa odjezdzalem z wyrazowa, ale z racji z zmeczenia i łapiacej mnie choroby ten temat mi umknal, z ostatnich informacji od domina to dal karton z rekawiczkami i kaskiem do kosy auta, ale oficjalnego przekazania nie bylo, jutro do niego przedzwonie i cos wiecej ustale.
Przepraszam oficjalnie za nie zalatwienie sprawy na miejscu.
Przepraszam oficjalnie za nie zalatwienie sprawy na miejscu.
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.