http://www.240sxforums.com/forums/s13-2 ... agram.html
turn signal
szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Moderator: Moderator
Gdzie jest wyjście a gdzie wejście w Scotera hydraulicznym ręcznym ? Podłączyłem tak,
To wysunięte na przód pompki jako wejście przewodu a to bardziej z tyłu wyjście...
ALE ZA CH*** nie moge odpowietrzyć hamulce są odpowietrzone, działają a ręczny miękki...
To wysunięte na przód pompki jako wejście przewodu a to bardziej z tyłu wyjście...
ALE ZA CH*** nie moge odpowietrzyć hamulce są odpowietrzone, działają a ręczny miękki...
Została mi wiązka kabinowa po abs`ie i mam pytanie czy można ją usunąć tak jak leci?
Tzn pozbyć się wszystkich przewodów idących do wtyczki sterownika abs.
Jak z masami idącymi w tych szarych przewodach, (szczególnie tam gdzie są te dwie co idą do kompa) jeszcze z nich korzysta?
Da się wypiąć przewody z głównej kości? (tej skręcanej, po lewej stronie)
Tzn pozbyć się wszystkich przewodów idących do wtyczki sterownika abs.
Jak z masami idącymi w tych szarych przewodach, (szczególnie tam gdzie są te dwie co idą do kompa) jeszcze z nich korzysta?
Da się wypiąć przewody z głównej kości? (tej skręcanej, po lewej stronie)
Ostatnio zmieniony sob 06 lip, 2013 18:58 przez kober, łącznie zmieniany 1 raz.
kober, tego kompa od absu, co jest w boczku auta od strony kierowcy z tylu, mozesz wypiac, a wiazke do niego idaca wyciac, az do bezpiecznikow, w nogach kierowcy, wtyczki od pompy absu tez mozesz wyciac, tylko koncowki pozabezpieczaj zeby pozniej jaj we wiazce nie bylo 
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
- Furious
- Stały gość

- Kontakt:
w kwesti naprostowania, to jest "pressure regulator control solenoid valve" i on zwiększa ciśnienie paliwa przez pierwsze 3minuty na ciepłym silnikuerison pisze:Obniża przez pierwsze 180s ciśnienie na regulatorze ciśnienia paliwa. zależne od nie pamiętam której mapy czy cold start czy hot start.
edit:
czyli na ciepłym.
- Binio_
- Postojebca Nałogowy

- Kontakt:
A ja powtórzę iż raczej błąd licznika, masz ten sam komp co spora ilość osób tutaj i potwierdza się iż odcinka jest niżej zarówno dla mapy "3000" jak i normalna.
Skoro Tobie pokazuje 3500 zamiast 3000 to masz ~17% przekłamania, zatem z odcinki 7600 wychodzi akurat 8900 na liczniku.
Jeśli nie to możesz mieć uwalony CAS ale w jakiś nietypowy sposób lub we wiązce coś opór robi inny ale to mało możliwe mi się wydaje..
Podmień zegary na inne
Skoro Tobie pokazuje 3500 zamiast 3000 to masz ~17% przekłamania, zatem z odcinki 7600 wychodzi akurat 8900 na liczniku.
Jeśli nie to możesz mieć uwalony CAS ale w jakiś nietypowy sposób lub we wiązce coś opór robi inny ale to mało możliwe mi się wydaje..
Podmień zegary na inne
Ostatnio zmieniony sob 13 lip, 2013 07:44 przez Binio_, łącznie zmieniany 1 raz.
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

probowalem przewiercic urwana srube , przy stopce walka rozrzadu i peklo mi wiertlo ... opadly mi rece , ale co teraz poczac , wiertlo nie wystaje , nie da rady zlapac .
any ideas ?? zmiana glowicy srednio mi sie usmiecha ... .
any ideas ?? zmiana glowicy srednio mi sie usmiecha ... .
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...