Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
Hej wszystkim
Właśnie rozpoczynam swoją kosztowną przygodę z nissanem, poza tym już drugi rok z rzędu byłam na zlocie TK w toruniu z Dawid3017 i mam nadzieje, że pomożecie mi w kryzysowych sytuacjach 
Ostatnio zmieniony pn 08 lip, 2013 19:50 przez Patrycja, łącznie zmieniany 1 raz.
witamy witamy ;] my zawsze pomagamy ^^

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
Oooo, witamy witamy 
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
i jacy wszyscy podjadani pierwsza kobieta
witamy witamy weź w końcu zacznij go robić bo Dawid zrobił sobie z niego sklep używanych części 
NISSAN 200SX 4.0 V8 1UZ-TFE
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Patrycja, witam i zapraszam do lektury.... odpowiedzi na większość pytań znajdziesz na forum
piotras1554, w błędzie jesteś.... mamy wiecej kobiet aktywnych
piotras1554, w błędzie jesteś.... mamy wiecej kobiet aktywnych
Ostatnio zmieniony śr 10 lip, 2013 19:30 przez TiGRA, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
BORKOS2JZGTE
- Proszę nie bić nowego

Witam serdecznie, nazywam się Paweł, aktualnie szykuję projekt 200sx z jz oraz na ogół rozbijam jakieś starsze Be-emki. Nasza rodzinka pochodzi z małej miejscowości o której nikt nic nie wie a mianowicie Nasierowo Górne 
Mała prezentacja ''nas''
http://www.youtube.com/watch?v=nyYlyuUv ... e=youtu.be
Pozdrawiam
Mała prezentacja ''nas''
http://www.youtube.com/watch?v=nyYlyuUv ... e=youtu.be
Pozdrawiam
-
kwaziNISMO
- Proszę nie bić nowego

Witam was wszystkich . Jestem nowy na forum i całkowicie "zielony" w temacie NISSANA. Kupiłem niedawno NISSANA 200SX s13 , a raczej jego zwłoki i chcialbym go doprowadzic do stanu używalności. Jestem fanej JDM-u i uwielbiam drifting . Mam nadzieje, że z różnymi problemami mi pomozecie. 
Zadowolenie mężczyzny jest wprost proporcjonalne do kąta wychylenia tylnej osi pojazdu
-
Daniel's
- Coś już wiem

- Kontakt:
Witam wszystkich. zarejestrowałem się jakiś czas temu na tym forum i zacząłem z niego korzystać a nie przywitałem się z Wami. za co przepraszam.
myślę, że poznam świat Nissana dzięki temu forum i poznam prawdziwych maniaków N.
pozdrawiam
myślę, że poznam świat Nissana dzięki temu forum i poznam prawdziwych maniaków N.
pozdrawiam
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
dobry wieczor wlasnie jem kolacje i sprawdzam ulubione forum
wiiitaj