What is the limit

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

fazolx1 pisze:A no właśnie , czy to Nissan czy zdrada stanu ???

No no , gadaliśmy ostatnio w gronie Opolan i okoloc i doszliśmy do wniosku że to może nie być Nismo ??? i co wtedy ? przesiadamy się ???
Przesiadamy sie , jak wszyscy to wszyscy. "turbodieselkillers" :P Znacie chyba Lupo VTG ??
No to ...... :) Ale ja nic nie wiem :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

ZDRADA mości Panowie. jesteśmy w d.... :D
To jak zdrada to się wybory szykują.
Ale ja myślę, że się miło zaskoczycie(my), bo Jarek to na łatwiznę nie idzie.
Co do S15 to qrewsko drogie autka, ceny porównywalne z R34.
EMWU is dead
Radzio

A ja mam okazje kpic Skylina GTS-T z 1993r(jedynie 25000 mil przejechane), w pelni zlegalizowanego w USA za jedyne $18000, tylko szkoda ze silnik to rb20det....
Awatar użytkownika
Adi
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Radzio pisze:A ja mam okazje kpic Skylina GTS-T z 1993r(jedynie 25000 mil przejechane), w pelni zlegalizowanego w USA za jedyne $18000, tylko szkoda ze silnik to rb20det....
no to prawdziwa okazja zwazywszy ze taki wóz w japonji kosztuje polowe tej kasy i z silnikiem rb25det:lol:
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Adi pisze:
Radzio pisze:A ja mam okazje kpic Skylina GTS-T z 1993r(jedynie 25000 mil przejechane), w pelni zlegalizowanego w USA za jedyne $18000, tylko szkoda ze silnik to rb20det....
no to prawdziwa okazja zwazywszy ze taki wóz w japonji kosztuje polowe tej kasy i z silnikiem rb25det:lol:
A z kąd wiesz?
A koszt sprowadzenia, rejestracji....
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Paweł
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Apropo mojich przemyśleń to jest nissan 4x4 a mianowicie 100nx.
Może prezes będie tuningował sr20det??? :D
bzx

obstawiam R33 GTS :P 2.5l

patrzcie co ruscy mają http://www.auto.vl.ru/sales/?fid=6 :roll: rzut beretem od japoni i mają wszystko
Pablo
Coś już wiem
Coś już wiem

bzx pisze:obstawiam R33 GTS :P 2.5l

patrzcie co ruscy mają http://www.auto.vl.ru/sales/?fid=6 :roll: rzut beretem od japoni i mają wszystko
Co mają ????? Możliwość ściągnięcia ze Stanów ???? Nie rozumiem Znakomita wiekszość ( jeżeli nie wszystkie) wózków na zdjeciach jest do ściągnięcia i nic pozatym!
Tirinti
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

GT-R'y z tej strony to są w większości we Władywostoku. A z tamtąd to bliżej do Tokio niż my mamy do Moskwy. Jak mieszkają w Europejskiej części to muszą sobie po niego lecieć (lub jechać kilka dni), a jak już kupię, to albo sobie przywiozą pociagiem, albo tydzień będą wracać nowym autem przez syberyjskie pustkowia.
chuckie

Oni napewno to pociągiem sprowadzają. Takim samochodzikiem nie warto tyle jechać - wysokooktanowa/zajebiście dużo drogi. Chociaż ciekawe ile u nich benzyna stoi :?
bzx

na kolach by się nawet nie dało bo drogi od strony Europy konczą się na Uralu, zostaje kolej transsyberyjska. Władywostok - Moskwa chyba koło 2 tygodni jedzie. A wachę to tanią mają, na Ukrainie teraz 1,70zł wychodzi, tam pewnie podobnie
Radzio

Adi pisze: no to prawdziwa okazja zwazywszy ze taki wóz w japonji kosztuje polowe tej kasy i z silnikiem rb25det:lol:
Czlowieku poczytaj najpierw o tym co jest potrzebne zeby takie auto zalegalizowac w moim kraju, zamiast wysmiewac sie. :roll:
Pablo
Coś już wiem
Coś już wiem

Tirinti pisze:GT-R'y z tej strony to są w większości we Władywostoku. A z tamtąd to bliżej do Tokio niż my mamy do Moskwy. Jak mieszkają w Europejskiej części to muszą sobie po niego lecieć (lub jechać kilka dni), a jak już kupię, to albo sobie przywiozą pociagiem, albo tydzień będą wracać nowym autem przez syberyjskie pustkowia.
Trinity
Odbiór jest we Władywostoku ! Furek tam nie ma min. dlatego ceny podane są w Dolcach!
Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Myślę, że tu może być mała wskazówka:
jak zdemaskować pana Niepowiemwamjakiebedemialauto?
Dewik
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No i ja nie mam pytan.... :lol:
Zablokowany

Wróć do „Ogólne”