Jakto jakKarrlos pisze:Zastanów się np jak SUpra Dobrowolskiego przechodzi przegląd
JOKE of coz
Na serio to flaszka i po sprawie
Moderator: Moderator
Jakto jakKarrlos pisze:Zastanów się np jak SUpra Dobrowolskiego przechodzi przegląd
powaga??to ciekawe jak dlugo uda mi sie polatac bez blaszki bo nie mam ochoty jej czepiac!!psuje mi wyglad autaTirinti pisze:Chodziło mi o to, że policja zabierze dowód za brak tablicy rejestracyjnej z przodu, a bez katalizatora nie przejdzie przeglądu technicznego.

dowiedz sie wiecej na ten temat !!gdzie to mozna zrobic i czy to legalna blacha z hologramem??Karrlos pisze:Wczoraj na spociku zobaczyłem Hondę z miniaturką tablicy rejestracyjnej z przodu. Podobno kosztuje to 50PLN i pały jeszcze ani razu się o to nie przyczepiły. Wygląda fajnie.
No przecież napisałem, że się pały nie czepiały, więc do końca nie jest dozwolone.Adi pisze:dowiedz sie wiecej na ten temat !!gdzie to mozna zrobic i czy to legalna blacha z hologramem??Karrlos pisze:Wczoraj na spociku zobaczyłem Hondę z miniaturką tablicy rejestracyjnej z przodu. Podobno kosztuje to 50PLN i pały jeszcze ani razu się o to nie przyczepiły. Wygląda fajnie.