3 runda DMP: Płock 22-23.06
Moderator: Moderator
Czy wybiera się ktoś do Płocka na te zawody?
Ostatnio zmieniony śr 19 cze, 2013 19:02 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- claysman
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
O własnie!
Ja się mam zamiar wybierać, ale nie mam z kim jechać....
W zeszłym roku spałem w hotelu koło Płocka z...Pawłem Trelą w pokoju obok.
Tak jak wyżej, wybiera się ktoś? Ja będę jechał z Piły przez Poznań
Ja się mam zamiar wybierać, ale nie mam z kim jechać....
W zeszłym roku spałem w hotelu koło Płocka z...Pawłem Trelą w pokoju obok.
Tak jak wyżej, wybiera się ktoś? Ja będę jechał z Piły przez Poznań
ja jade na niedziele ale nie nissanem ... portfel i kręgosłup by nie wytrzymały 
" Każdego dnia , sam na sam z koncepcją , próbujemy spełnić nasze marzenia , ciężko pracując nad każdą indywidualnością i każdą urwaną sekundą , to jest nasze życie i nasza miłość , naszego ciała i duszy ..."
kosmaty ma blisko - mógłby wpaść 
ja jestem na miejscu cały czas do niedzieli wieczór.
ja jestem na miejscu cały czas do niedzieli wieczór.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
No kosmaty ma blisko, nawet bardzo blisko bym powiedział, ale niestety kosmaty musi siedzieć na budowie, żeby Pani Kosmata miała niedługo gdzie mieszkać. Także chyba mi się nie uda 
Ostatnio zmieniony czw 20 cze, 2013 13:21 przez kosmaty_, łącznie zmieniany 1 raz.
Jadę.
Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Lista części: http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=14275251
My project s13 http://forum.turbokillers.com/tematy23/ ... vt9286.htm
Wstęp na trybuny jest biletowany - 15 zeta stojące, 20 siedzące. Reszta miejsc jest za free.
Nie wiem czy będę w sobotę od samego rana, czy jakoś po południu - jutro pewnie się to wyjaśni
Ustalamy jakąś miejscówkę na spotkanie?
Nie wiem czy będę w sobotę od samego rana, czy jakoś po południu - jutro pewnie się to wyjaśni
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Ja też będę s13 + kolegi s14a to jak gdzie sie spotykacie? Ja jestem od soboty rano do niedzieli wieczor
Proponuję 52.560424,19.689409 wieczorem po pierwszym dniu zawodów lub w niedziele wieczorem potem można gdzieś przejechać tu mam na myśli samochodowy spot po zawodach a co do spotkania na samych zawodach to już bedzie wyczyn. Pamiętam jak z kumplem w tamtym roku przez telefony gadaliśmy i przez 10 minut się nie mogliśmy znaleźć
Proponuję 52.560424,19.689409 wieczorem po pierwszym dniu zawodów lub w niedziele wieczorem potem można gdzieś przejechać tu mam na myśli samochodowy spot po zawodach a co do spotkania na samych zawodach to już bedzie wyczyn. Pamiętam jak z kumplem w tamtym roku przez telefony gadaliśmy i przez 10 minut się nie mogliśmy znaleźć
Ostatnio zmieniony pt 21 cze, 2013 09:22 przez Barta, łącznie zmieniany 2 razy.
Obecnie '92 200SX S13 CA18DET GT2860RS
w sobotę może się pojawię żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda, ale docelowo w planach też mam niedzielę - co do samej miejscówki to w zależności od tłumów coś się wykombinuje
Barta nie jestem pewien, czy ten plac co podałeś na mapie jeszcze stoi - za to kościół na pewno jeszcze jest 
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Nie no biedronka stoi mam na myśli biedronkę
No dobra zawsze może być kościół. Tylko właśnie jak się zgadamy? No ja mam akurat dostęp stały do forum (Android) zakładam że pwenie wszyscy już mają ale to mało wygodne... jutro z samego rana wyjeżdżamy to co może wstępnie kościół w Sobotę po zawodach i w Niedziele też? Tylko pod kościołem nie wypada hałasować a mój JapSpeed do cichych nie należy. Dobrze że w komplecie jest taka wstawka wytłumiająca 
Piszcie gdzie wam wygodnie ja z kumplem przyjade bede na bierzaco wchodzil na forum
Piszcie gdzie wam wygodnie ja z kumplem przyjade bede na bierzaco wchodzil na forum
Ostatnio zmieniony pt 21 cze, 2013 22:00 przez Barta, łącznie zmieniany 1 raz.
Obecnie '92 200SX S13 CA18DET GT2860RS
Dobra to pod biedronką w takim razie. Ja tam dzisiaj będę może +/- 12:00 w zależności jak się z kumplem zgadam. Od 12 do 13:30 ma być drift taxi więc wtedy szukamy się na biedronce - ustalmy godzinę na 12:30. W niedzielę dokładnie ta sama godzina? Po zawodach o 18 to jutro pewnie większość będzie chciała jechać do domu więc proponuję 12:30 pod biedronką - ja jadę czarną alfą 147 na czarnej feldze z czarnymi szybami - szukać takiej 
Ostatnio zmieniony sob 22 cze, 2013 09:13 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski