Dowiadywałem się trochę na temat kolorowych D1 Spec, ale było dużo negatywnych opinii. Podobno ich aluminiowy korpus szybko się zużywa.
Ma ktoś jakieś typy dobrych nakrętek do felg?
Niekoniecznie zwykłych krótkich i srebrnych
Moderator: Moderator

Dzięki;)ES13kouki pisze:Hey mialem kiedys dokladnie takie tylko niebieskie w Hondzie 250konnej i dawaly rade
Zdanych problemow nie mialem z nimi . Wiele razy odkrecane i trzymaly .
Polecam

Mówisz o D1 Spec aluminiowych, czy o tych z mojego zdjęcia, firmy tpi?mielnik pisze:Po za tym, ze zerwało mi gwint we wszystkich nakretkach i odpadło koło w czasie jazdy to spokoW ciagu roku uzywania i wielokrotnego przykrecania w kilku gwint sie rozpadł i musialem wymieniać. Do lansu jak najbardziej i tylko tyle.

claysman pisze:Mówisz o D1 Spec aluminiowych, czy o tych z mojego zdjęcia, firmy tpi?mielnik pisze:Po za tym, ze zerwało mi gwint we wszystkich nakretkach i odpadło koło w czasie jazdy to spokoW ciagu roku uzywania i wielokrotnego przykrecania w kilku gwint sie rozpadł i musialem wymieniać. Do lansu jak najbardziej i tylko tyle.
Bo te, które wstawiłem są teoretycznie kute, więc niemożliwe jest, żeby pozrywało gwint i odpadło koło. Zwłaszcza, że ceną nie zalatuje na lipe

mi chyba wchodzi na styk 17 , jutro jeszcze sprawdze i potwierdze.Tomek89 pisze:Draxan, jaki ty to masz tam otwór w feldze?
nie było by ci lepiej poszukać na 17 czy 19 klucz i nasadkę cienko ścienną kupić