1 stycznia b.r. wygral moj przetarg na uzywanego laptopa . 3 stycznia ( jak doszedlem do siebie po sylwestrze ) wyslalem pieniadzki ( moge dolaczyc dowod przelewu jesli bedzie taka koniecznosc ) i wtedy nasz kontakt sie drastycznie urwal ... . Kolega nie odwiedzal forum tak czesto jak wczesniej , i nie odpisywal juz na moje pw , wiec znalazlem go na fb i zapytalem co jest grane . Ten twierdzi ze laptopa wyslal 7 stycznia , ale nie ma lub nie dal mi na to zadnego dowodu . Wraz ze styczniem konczy sie moja cierpliwosc , do konca przyszlego tygodnia ( 9 luty ) czekam na zwrot pieniedzy - 175 zl . Jesli to nie nastapi ide na policje .
rostekJDM / najprawdopodobniej znany również jako nismo91
Moderator: Moderator
- artoor200sx
- Stary Wyjadacz

Adam Rostkowski alias rostekJDM , nie mial tematu w tym dziale , a wiec zakladam mu go gratis
1 stycznia b.r. wygral moj przetarg na uzywanego laptopa . 3 stycznia ( jak doszedlem do siebie po sylwestrze ) wyslalem pieniadzki ( moge dolaczyc dowod przelewu jesli bedzie taka koniecznosc ) i wtedy nasz kontakt sie drastycznie urwal ... . Kolega nie odwiedzal forum tak czesto jak wczesniej , i nie odpisywal juz na moje pw , wiec znalazlem go na fb i zapytalem co jest grane . Ten twierdzi ze laptopa wyslal 7 stycznia , ale nie ma lub nie dal mi na to zadnego dowodu . Wraz ze styczniem konczy sie moja cierpliwosc , do konca przyszlego tygodnia ( 9 luty ) czekam na zwrot pieniedzy - 175 zl . Jesli to nie nastapi ide na policje .
Ostatnio zmieniony ndz 17 lut, 2013 16:44 przez artoor200sx, łącznie zmieniany 2 razy.
...:: Gdy Ci smutno jest ogromnie , kup pół litra przyjedz do mnie ::...
adam rostkowski powiadasz - był u nas typ o ksywie rostek - wyleciał z forum za wyzywanie innych - niejaki adam rostkowski następnie pisał na FB prośbę o przywrócenie konta dla rostek i ściemniał, że nie wie za co go wyrzuciliśmy... jak widać założył sobie nowe konto pod nickiem rostekjdm.
tamten wyleciał za obrazanie innych, ten wyleci za złodziejstwo. idź na policję i się nie pierdziel bo jest nie poważny - wystarczy poczytać za co dostał bana na starym nicku...
daj tylko znać czy już go banować, czy chcesz mu dać chwilę na kontakt - bo mogę go zostawić narazie żebyś miał z nim kontakt (o ile wogóle nastąpi)...
tamten wyleciał za obrazanie innych, ten wyleci za złodziejstwo. idź na policję i się nie pierdziel bo jest nie poważny - wystarczy poczytać za co dostał bana na starym nicku...
daj tylko znać czy już go banować, czy chcesz mu dać chwilę na kontakt - bo mogę go zostawić narazie żebyś miał z nim kontakt (o ile wogóle nastąpi)...
Ostatnio zmieniony czw 31 sty, 2013 21:47 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Wysłałem mu wczoraj PW w związku z tematem, ale od 24 stycznia się nie logował.
hahaha, parodia...
siedział dzisiaj na forum przez dobrą godzinę po czym na prośbę o ustosunkowanie się do zarzutów odpisał:
siedział dzisiaj na forum przez dobrą godzinę po czym na prośbę o ustosunkowanie się do zarzutów odpisał:
nie musze sie do niczego odnosic
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Tak, mnie też olał i stwierdził, żebym nie straszył go banem, bo jego to nie obchodzi, paczka podobno zginęła na poczcie, a jemu za 100zł to się nie chce tego wyjaśniać. Do tego jest na tyle inteligentny, że nie potrafi wrzucić telefonem zdjęcia kwitka nadania przesyłki, a komputera nie ma, bo sprzedał i wysłał.
Ja osobiście proponuje bana na wszystko co możliwe, jeżeli poszkodowany wyraża zgodę.
Ja osobiście proponuje bana na wszystko co możliwe, jeżeli poszkodowany wyraża zgodę.
jeszcze mu możemy zaspamować tablicę na FB, że złodziej z niego - bo jest w grupie turbokillers pod imieniem i nazwiskiem 
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
-
rostekJDM
- Proszę nie bić nowego

A ja ci moge przypierdolic jak chcesz, artoor podziekuj kolegom bo mialem ci oddac kase chociaz nie powinienem bo moja paczka poszla, ale jak obi wyskakuja z ryjem to sobie od nich bierz kase
poszukiwania nyski trwaja...
- borimichal
- -#Moderator

hehehe,groźby poszły ulalala 
jak policja zapuka do Twoich drzwi to też ich do nas odeślesz ??rostekJDM pisze:A ja ci moge przypierdolic jak chcesz, artoor podziekuj kolegom bo mialem ci oddac kase chociaz nie powinienem bo moja paczka poszla, ale jak obi wyskakuja z ryjem to sobie od nich bierz kase
kradzierz... publiczne groźby... - zbierasz sobie ładny zestaw...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Majkelll, jeżeli je ma to powinien je pokazać, żeby się oczyścić z zarzutów. No ale niestety zamiast kwita z wysyłki to ma 100 tysięcy powodów dlaczego nie może go zamieścić. To chyba nie jest normalne.
Jedyne co można wywnioskować, z tego zachowania to fakt, że kolega ma chyba 15 lat. Przynajmniej mentalnie...
Zamiast chociaż spróbować wytłumaczyć dlaczego nie doszło, to od razu z ryjem wyskakuje. I chociaż to nie jest sprawa żadnego z nas to taka eskalacja powinna być. Trzeba tępić oszustów.
Sprzedawca jest odpowiedzialny za przesyłkę paczki, a nie kupujący.
Zamiast chociaż spróbować wytłumaczyć dlaczego nie doszło, to od razu z ryjem wyskakuje. I chociaż to nie jest sprawa żadnego z nas to taka eskalacja powinna być. Trzeba tępić oszustów.
Sprzedawca jest odpowiedzialny za przesyłkę paczki, a nie kupujący.
kolejny "gosciu" nam się trafił...gosciu
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski